Aracımı satmalı mıyım bekleme limiyim?

- 

- 

dolar artar diyorsan artmaz döviz geliyor dışarıdan borç aldılar çok beklersin sen dolara bakma berat albayrağın dediği gibi dolarla mı maaş alıyorsun ?
Satma aracı şuan yazın daha pahalıya gider beklenilmeli.
_____________________________ İmzanız kural içidir.Lütfen uymanız gereken kuralları okumaya teşrif gösterelim.Kural dışı neresidir,onuda açıklamaya tenezzül edelim. Hayatı fantala ki o seni baltalamasın... - 

Önümüzde bayram var, sonrasında piyasanın hareketleneceğini düşünüyorum. 
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Bozuk saat günde iki kez doğruyu gösteriyor olabilir. Buna rağmen insanlar ona asla teveccüh etmezler. Siz siz olun; günde iki kez değil, daima doğruyu gösterin. - 

Haziranda 2. El zirveyi görür. Beklemekte fayda var. 
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________  - 

Piyasa yavaştan hareketlenmeye başladı. Yaza doğru havaların ısınmasıyla hızlanmaya devam eder.
_____________________________  - 

Araba 1 artarsa ev fiyatları 1,5 artar. Ne kadar erken alırsanız o kadar iyi olur. Ayrıca kredi kullanacak mısınız? 
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________  - 

Hayır kredi kullanmayacağım nakit alıcam

Memlekete dünyanın adamını doldurdular hepsine vatandaşlık veriyorlar. Kiralar allahuekber diyor.
Bu kadar doldurulan adamlar illaki bi eve meve oturacaklar. arz/talep. şuan alınan ev arabadan cok daha mantıklı.
Kasım 2021 de 1,3 milyona aldığımız ev(Proje hala bitmedi 2022 Eylül teslim.) şuan 3,2 milyon lira olmuş. ve 1-2 tane daire kalmış projede
O dönem evi alırken 2021 Corollayı 375 e satmaya çalışıyordum. 1 ay önce 415e sattım. aradaki oranı sen hesap et kredi mredi bir an önce ev almaya bakın.
_____________________________ 1999 1.6 Renault Clio RXT
2014 1.4 Seat İbiza Style
2012 1.6 BMW F30 Comfort
2020 1.5 Audi A3 Sport - 

Amaç konut almak ise hemen satmak, cepte nakit ile ev aramak en iyisi. Fırsat konut bulduğunuzda arabanın satılmasını beklemez satıcı. 

Ben olsam çekebildiğim kadar kredi çekip ev alırdım. Kalanı için nakit yetmiyorsa arabayı satardım. İlle kredisiz olacaksa arabayı satıp evi alırım. Araba fiyatları artsa da talep azalıyor iyice lüks oluyor. Ayrıca durduğu yerde bile masraf, vergisi, sigortası, kaskosu vs. Ama ev temel ihtiyaç talep de fiyatlar da sürekli artıyor. Evi ne kadar erken alırsanız o kadar iyi benim düşüncem. 

Piyasa çok durgun ama satma düşüncesi varsa hemen satmak lazım.Cunku ilerleyen günlerde satmak daha zor olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
 - 

- 

Ev alacaksanız üçe beşe bakmadan satın evinizi alın. Eğer kirada oturuyorsanız. Arkanıza bakmadan hemen alın. Kira ödediğiniz her gün zarar ediyorsunuz.

Sizin proje ev, 5 ayda 2 milyon getirdiyse, her ay 400 bin kar getiriyor demek, sene sonuna kadar 7 ay var, bu durumda 2 milyon 800 bin daha gelecek, ev olacak 6 milyon, valla böyle para hiç bir işte yok, 1 koy 6 kat versin. Benim anlamadığım, mütayit sene sonuna kadar beklesin 1 e satacağına 6 milyona satsın, adam tam enayiymiş, altın değerinde evi bedavaya vermiş. Nasrettin hocanın doğuran kazanı bu kadar vermedi :) 
6,000,000.00 TRY = 407,268.38 USD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamivural -- 17 Nisan 2022; 1:24:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > - 

Proje adı benden araştırması sizden :)
Natura Batıkent Ankara
Kaç ay önce kaçtan alınmış/satılmış şuan kaça satılıyor ufak bir araştırma ile rahatça bulabilirsiniz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 17 Nisan 2022; 18:57:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 1999 1.6 Renault Clio RXT
2014 1.4 Seat İbiza Style
2012 1.6 BMW F30 Comfort
2020 1.5 Audi A3 Sport - 

Evet, Şimdi baktım da, 23 satılık ilan var, fiyatlar da binalar da çok yüksek ve korkunç.Bölgeyi bilmem ama o paralara denize sıfır küçük kasabalarda bi sürü daire bulunur, tabii iş durumundan mı kalınıyor bilmem ama çok çılgın paralar, haritada baktım, merkeze de uzak ve arazide, bilemedim. Neyse, hayırlı olsun, güle güle oturun. 
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ BAY VURAL

En Beğenilen Yanıtlar
| 
                                            Araba 1 artarsa ev fiyatları 1,5 artar. Ne kadar erken alırsanız o kadar iyi olur. Ayrıca kredi kullanacak mısınız?   

| 

| 
                                         Memlekete dünyanın adamını doldurdular hepsine vatandaşlık veriyorlar. Kiralar allahuekber diyor. Bu kadar doldurulan adamlar illaki bi eve meve oturacaklar. arz/talep. şuan alınan ev arabadan cok daha mantıklı. Kasım 2021 de 1,3 milyona aldığımız ev(Proje hala bitmedi 2022 Eylül teslim.) şuan 3,2 milyon lira olmuş. ve 1-2 tane daire kalmış projede O dönem evi alırken 2021 Corollayı 375 e satmaya çalışıyordum. 1 ay önce 415e sattım. aradaki oranı sen hesap et kredi mredi bir an önce ev almaya bakın.  | 

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

Hızlı