Şimdi Ara

Aracimi saticagim yardiminiza ihtiyacim var!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle lutfen yorumlarinizi esirgemeyin.bu konuda danisacagim cevremde pek ust akil yok.bende nasil yol cizmeliyim bilemedim

Arac 2005 chavrolete kalos.120 binde otkmatik vites lpg li.4 cam otomatik klimali en dolusu o modelin.1.4 motor

Araci esim soforlugunu atsin diye almistik.5 sene once.17 bin tl hasar kaydi.arka kapilar degismis benden once ve tavan haric muhtelif yerlerde lokal boya vardi.

Bizim cok sukur bi kazamiz olmadi ama hanim sagi solu surttu.acikcasi yaptirmadimda.esim soforlugu ogrensin satarim deger kaybinida onemsemem dedim.araba umdugundan masraf acti basima.sanayiden cikmadim desem yeridir.niye satmadin kismk uzun hikaye ona girmeyeyim

Suan araba hani o cok bahsettidilen temizlik boyasini istiyor.vitesi her zaman degil ama arada p den d ye alirken vuruntu yapiyor ve yaptiginda araba 4. Vitese cikmiyor.6:7 aydir boyle

Bu yaz degistiricegim icin yaptirmadim.zaten araba sadece avm ye piknige akrabaya giderken kullaniliyor.ayda 200 300 km yapiyoruz.

Araba tabiri caizse hastalikli.satcagim kisi arkamdan sovmesin diye benzin dokup yakasim var.boyle seyler benim icin onemli.3 kurus kar etmisim zarar etmisim umrum diil lakin para kolayda kazanilmiyor.

Sahsa satip pesinden ugrasmak istemiyorum.cep telefonu diil bozuldu at.nere koyayim arabayi.galeriye vericem 10 bin tl veriyolar.malum sitede 23 24 temiz sayilabilcekleri.

Arabanin arizasinida hesap edin.bisiklet fiyatina gidecek araba

Iyi bi usta bulsam bastan assagi yaptirio boyatip sorunlari halledip satsam degermi.yoksa galerimi ugrassin.10 bin tl ye 97 88 model sahin satiyolar.otomatik araba vericez 2005 model

Birader yaptirsan hasar kayitli arabayi 18 19 a satacan.masraf kar 3 4 bin karin olcak ver gitsinmi diyosunuz.10 binede araba vermek bilemedim

Gorusleriniz nedir?

Buraya kadar sabirla okuyan herkese tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 11 Mayıs 2017; 22:55:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkandan küfür ye 10 bine verme o kadarını söyleyeyim :) galerici o arabayı 2 parlatıp minimum 22ye satar sonra hem galerici arkandan enayi der hem alan kişi eski sahibi olduğun için sana küfür eder yine.

temizleri 23-24 arasıysa bence 20ye satılır, ilana "temizi 24 ediyor bunun ufak tefek masrafları var o yüzden ben 20ye veriyorum, yine en az 2 bin lira karlı almış olacaksınız" diye bir ibare eklersiniz olur biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 11 Mayıs 2017; 23:1:14 >
  • Araci 16 bin tl ye almistim.6 bin tl zarar edicem.yaptigim masraflar haric

Aslinda arabayi alirken kaca satarsam satarim diye aldim ama oyle olmadi

Pesinden oturup aglamam.ama insanda bi tuhaf oluyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: r0x

arkandan küfür ye 10 bine verme o kadarını söyleyeyim :) galerici o arabayı 2 parlatıp minimum 22ye satar sonra hem galerici arkandan enayi der hem alan kişi eski sahibi olduğun için sana küfür eder yine.

temizleri 23-24 arasıysa bence 20ye satılır, ilana "temizi 24 ediyor bunun ufak tefek masrafları var o yüzden ben 20ye veriyorum, yine en az 2 bin lira karlı almış olacaksınız" diye bir ibare eklersiniz olur biter.

Yok abi.colugum cocugum var.kimsenin bedduasini alamam.can tasiyorum.o takozla kaza yapmadim.alcagim 2015 model arabayla kaza yaparim yada baska yerden cikar

En mantiklisi bu sekil ilana koymak olcak.ama aracim 20 bin tl etmez satamam.

Bu islerden az cok anlayan herkes bi fiyat bicsinde ilana koyayim

Bu arizalari acik acik yazip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 11 Mayıs 2017; 23:4:17 >

• Galeriye 10 bine verene kadar biniciye 10 bine ver bari

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

quote:

arkandan küfür ye 10 bine verme o kadarını söyleyeyim :) galerici o arabayı 2 parlatıp minimum 22ye satar sonra hem galerici arkandan enayi der hem alan kişi eski sahibi olduğun için sana küfür eder yine.

Yok abi.colugum cocugum var.kimsenin bedduasini alamam.can tasiyorum.o takozla kaza yapmadim.alcagim 2015 model arabayla kaza yaparim yada baska yerden cikar

hocam bu arabanın sıkıntıları 1:temizlik boyası ihtiyacı, 2:vites sorunu değil mi ? bu iki sıkıntının tamiri 4 binden fazla mı edecekte piyasa fiyatının 4 bin lira altına alan adam sana beddua etsin ?

temelde şunu söylüyorum, arabanın proeblemleri neyse, alacak adam kaç para masraf yapacaksa o masrafı düşüp ona göre bir para isteyeceksin burada günah yok ki.

edit:ha pardon 17 bin hasar kaydı varmış. yinede minimum 15 eder bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 11 Mayıs 2017; 23:9:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: e30 m3

Galeriye 10 bine verene kadar biniciye 10 bine ver bari

Sitede en ucuz araba o yas km model 17 bin tl oda hasar kayitli manuel 200 bin km olanlar felan

Abi arabanin derdi tasasi bitmediki.bi kere motor kulagi koptu.yok radyotoru patladi..satarim 2 ay sonra boyle boyle oldu der alan ugrasirmiyim

Belki cirkin bi dusunce ama.galeriyede satsam oda bi insana satacak.ama ben muhattap olmayacagim diye dusunuyorum

Beni kemiren 2 sey var.araci birine satip sorun cikarsa beddua almak.10 bin tl ye arac vermenin buruklugu.zarar degil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

quote:

hocam bu arabanın sıkıntıları 1:temizlik boyası ihtiyacı, 2:vites sorunu değil mi ? bu iki sıkıntının tamiri 4 binden fazla mı edecekte piyasa fiyatının 4 bin lira altına alan adam sana beddua etsin ?

temelde şunu söylüyorum, arabanın proeblemleri neyse, alacak adam kaç para masraf yapacaksa o masrafı düşüp ona göre bir para isteyeceksin burada günah yok ki.

edit:ha pardon 17 bin hasar kaydı varmış. yinede minimum 15 eder bence.

Suan icin en mantikli oneri bu gozkuyor

Ilana 15 e koyayim.bin tl de pazarlik payi birakayim.

Tek tek sorunlari yazayim.ilerde hukuki olarak basimda agrimaz boyle sanirim

Tahmini masraf 1.500 tl boya.2500 de maks sanzuman

• Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    Valla hocam herşeyi açık açık söylerseniz bunları bilipte alacak olan insan gelir alır. Galericiye vericeksiniz yıkayıp paklayıp sorunsuz araba diye fahiş fiyattan yazacaklar o daha kötü bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e30 m3

Valla hocam herşeyi açık açık söylerseniz bunları bilipte alacak olan insan gelir alır. Galericiye vericeksiniz yıkayıp paklayıp sorunsuz araba diye fahiş fiyattan yazacaklar o daha kötü bence.

Eyvallah

Bu arada butcesi bu civarda olanlari arabayi tavsiyede ederim.kalosta degil sikinti.ben alirken ilk arabamiz.bilemedikte

Yoksa araba yokuslarda 0 kaydirma.tam otomatik ve atarli bi araba.kalkislari efsane.bilen bilir

Isitmali aynalar.4 cam otomatik.klima.yasina parasina gore konforlu arac

• Valla hocam herşeyini yaz alacak kişiyede anlat herşeyini . Gerek noter gerek bir tutanak tutun aranızda herşeyi anlattığın şekilde . Gerçekten o araca ihtiyacı olan birine satın. 3-5 aşağısına . En azından baddua yerine dua alırsınız.lütfen al satçı ya da çakal bir insana satmayında üç beş makyajla milleti kandırsın

• Ağır hasarlı mı araç?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

Ağır hasarlı mı araç?

Evet

Arka iki kapi degismis.17 bin tl hasar kaydi var

• Hocam sence arabanın tahmini masrafı ne kadar onu hesapla önce ayrıca hasar kayıtlı olduğunu da varsayarsak 15-16 eder gibi aracın ne var ne yoksa ilana yaz alan adam da onu göre alır

• quote:

Orijinalden alıntı: doubt777

Valla hocam herşeyini yaz alacak kişiyede anlat herşeyini . Gerek noter gerek bir tutanak tutun aranızda herşeyi anlattığın şekilde . Gerçekten o araca ihtiyacı olan birine satın. 3-5 aşağısına . En azından baddua yerine dua alırsınız.lütfen al satçı ya da çakal bir insana satmayında üç beş makyajla milleti kandırsın

10 galericiye verene kadar.9 a sahsa satarim.abi ben iyi bi usta biliyorum.yapar paklar binerim.vallahi koymaz.veririm sahsa.galeriye gidene kadar.

Bu arada bu sehirde anlayan yok.ankarada iki tane ankaranin en iyi sanzumancilari senen adama goturdum.ikiside sanzumanda sorun yok dedi.vites atamazken arac devir almiyor.gazi kokluyosun devir aheste aheste artiyor.motora elektirige ona buna baktir dediler.bende anlamam bu islerden kaldi oyle

• Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    Özele bak istersen bir usta yazdım birde ona baktır

• quote:

Orijinalden alıntı: doubt777

Özele bak istersen bir usta yazdım birde ona baktır

Eyvallah

• Abi bence de galeriye verme cidden yazık olur. Madem temizleri 23-24k arası yapıyor sen de 18k yaz ama açıklamaya masraflarını ve boya istediğini yaz alacak kişi alsin ve yaptırıp binsin. En kötü 16k ya ver bence en azından zarar etme yaptığın masrafları da bildigine sayarsın. Hayırlı satışlar dilerim

• Galerilere günahımı bile vermem. Hem vatandaşı zor duruma sokup ucuza arabayı alıyor tanıdık yarı fiyatına pasta cila ve kuaför yapıyor arabanın fiyatı 10 bin artıyor. Kar edicem diye Piyasayı yükseltiyorlar allahtan korkun be galeride 20 bine şahin var ya şahin lan şahin.

Git sahibindene koy ne kusuru varsa yaz. Beğenen alsın ama galeriye verme kesinlikle.

• 18 e ilana koyun 16500 gibi bırakın bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.