A

Onbaşı
12 Aralık 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 40 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar, Sony Xperia e4 8Gb telefona sahibim. 32 gblık SD kart kullanıyorum.

Telefona yüklediğim uygulamaları SD karta taşıyorum ancak taşıdığım uygulamalara gelen güncellemeler telefon hafızasında yer alıyor.. Ee ne var bunda diyebilirsiniz şöyle bir örnek vereyim.. Geçenlerde 300 mb lık oyun indirdim SD karta taşıdım. Sd karta taşıdığım bu oyunu açtıktan sonra oyun güncellendi; güncellemeyle telefon hafızasında 900 Mb yer kapladı , bir kaç uygulama vs. ile de denedim uygulamaları SD karta taşısam da güncellemeler telefon hafızasına yükleniyor bu da 8 GB olan telefonumda yer sorunu yaşatmaya başladı.

Uygulama güncellemelerini SD karta yüklenmesini nasıl sağlayabiliriz bilen var mıdır acaba?

Not: CleanMaster ile ( uygulama yöneticisinden ) taşı sekmesi üzerine geldiğimde "cihaz depolama alanınız ve dahili SD kartınız aynı, bu yüzden taşımaya gerek yok yazıyor." Bu durumla ilgili olabilir diye bu bilgiyi paylaşıyorum...
1999 model 1.1i modelli citroen saxo aracım var. Araç rölantide çalışırken farları yakınca devri düşüyor. Uzun farları yakınca daha da düşüyor stop edecek gibi oluyor. Bu arıza yalnızca araç rölantide beklerken oluyor, araç hareket halindeyken bu sorunu yaşamıyorum. Bu arıza nereden kaynaklanıyor olabilir, bilen yaşamış arkadaşlar varsa yazsın lütfen...

Konuyu hortlatmak istemiyorum ancak açılmış olan bir önceki konuda benim olayım gerçekleşmemiş o yüzden açmak zorunda kaldım.
Merhaba 1999 model 1.1i model citroen saxo aracım var. Aracımda düz LPG sistemi takılı.

Araç LPG de sorunsuz çalışıyor ancak Benzinde çalışırken sorun oluşuyor.

Aracı benzinde çalıştırdığımda rölantide beklerken sorun yok iken, aracı vitese takıp gaza bastığımda araç gaz yemiyor; araba bi ani atak yapıyor bi duruyor bi ani atak yapıyor bi duruyor yani tekleye tekleye ilerliyor. Aracı sanayiye çektim usta "benzin saati" dediği aleti benzinin motora geldiği pompaya taktı gaza bassak da basmasak da 1.000 basınç geldiğini, bu basıncın 2,500 civarı olması gerektiğini söyledi ancak arızanın tam olarak hangi parçadan kaynaklandığını bulamadı. Benzin pompasında sorun olabileceğini söyledi.

Aracın arızası nedir, bilen yaşamış arkadaşlar varsa yazabilirse çok sevinirim..
Hakkında
Meslek: Avukat
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 34.790 (Bu ay: 891)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.