Bildirim
ARACI BLUETOOTH KİT EKLEME
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Telefonla konusma isi zor. Nitekim sofor mahaline mikrofon cekilmesi gerek. Bluetoothla su siralar internette cok denk geldigim bir yolla muzik dinleyebilirsiniz. Oto elektrikciden orjinal radyoya aux girisi cekmek istediginizi soyleyin, torpidoya cekebilirsiniz bu sekilde. Sonrasinda da internette satilan aux'a takilan bluetooth kitleri var. Bunlardan da takarsiniz ucuna. Orjinal goruntuden hicbirsey bozulmadan bluetoothtan muzik dinleyebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu araçda aux mod yok malesef arkasında girişler mevcut yalnız aux mod olmadığından deiğinizi yapamıyorum mecburen radyo frekansı ile bağlanıcaz. internetde birkaç ürün buldum asılnda ama onlarıda güneşliğe takmak gerekiyor şarj için çalmaklıkdan bir kablo yukarı çıkışda sıkıntılıbir durum bu cihazlarda ortalam 300 lira civarında bu tarz cihazlardan kullanan oldumu verim aldımı yada daha basit bir çözüm bulabildilermi bunun için onu öğreneydik iyiydi :D -
Radyo frekansı ile baglanilanlardan kullandik epeydir, gayet tatmin ediciydi.
Tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-aksesuar-bluetooth-fm-transmitter-cift-usb-destekli-280236094/detay böyle birşey arıyorsunuz galiba
hocam bunu kullandınızmı hiç
eğer bluetooth la telefona frekansla radyoya bağlanıyorsa süper birşey birtek çakmaklık konumundan dolayı mic sorun olabilir ayrıca usb girişide var bu üründen kuallanan arkadaşlar yorularsa çok memnun olurum -
Benzerini AliExpress bir den aldım kullanıyorum büyük şehirler de boş frekans bulmak biraz uğraştiriyor fakat uzun yolda veya küçük yerlerde sorun olmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: zapkolik
ARKADAŞLAR ATIYORUM FİAT FİORİNO BOŞ PAKET ( atıyorum dediğim buna uygulamayı düşüyorum :D)
ÇAKMAKLIĞA TAKMALIK MEDYA OYNATICILARI BİLİYORUZ PEKİ BUNLARDA TELEFON BAĞLAMALI KONUŞMALI KİTLER DE MEVCUTMU BİLENLER Bİ EL ATIN HELE
Benim bluetooth kiti sonradan takılan double dinn e bağlı. Ön camın direğinden güneşliğe kadar sütun içerisinden kablo çekilerek mikrofon getirildi. Konuşmalar çok rahat, karşı taraftan hiç bir şikayet almadım daha. Araçtaki tüm hoparlörlerden ses geliyor konuşurken, karşı tarafada kendi sesi gitmiyor. -
Şuan kullanıyorum konuşmak için biraz bağırmak gerek seste bir miktar az geliyor radyoya göre ama telefondan müzik çalma değiştirme cagri yanıtlama sonlandirma islerini yapıyor bide hafif ugultu varama ben ucuzunu aldim 30 lira n11 kargo dahilpahalilari nasıldır bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X