Şimdi Ara

Vw CC RNS 510 ve Bluetooth Montajı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
16.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Ankarada Vw CC 1.4 TSİ aracıma RNS 510 ve Bluetooth montajı yapıldı. Montajı yapan kişi işçiliğine çok güvendiğim ve VAG grubu araçları avucunun içi gibi bilen Mehmet Ustadır. Önceki aracımda da bir kaç montaj işlemini yapmıştı, ancak fotoğraf ve video çekmek aklıma gelmemişti.

İlk olarak montajı yaptğımız teknik servis ;

Vw CC  RNS 510 ve Bluetooth Montajı.

• Aracımız arzı endam ediyor.

• Mehmet Usta montaja başlıyor.

Salak salak yorum yapacak olanlar yazmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 2 Aralık 2012; 9:50:29 >

• Ön göğüs sökülmüş vaziyette

• Mikrofonun konulacağı yer sökülüyor.

• Navigaasyon için GPS anteni ve Bluetooth kablosu buradan geçirildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 1 Aralık 2012; 22:35:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2011 Doblo Blaupunkt a usb eklemek
    11 yıl önce açıldı
    2006 passat için rcd 510 almak ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
  • rns510 ve bluetooth VW araçlarında olmazsa olmaz bir özellik bence. güle güle kullanın. hazır açılmışken eğer aracınızda yoksa geri görüş kamerası da taktırsaydınız keşke :)

Orijinalden alıntı: ccüneyt

Teşekkürler. Aracımda amblem kamera mevcut.

yanlış görmediysem aracınızda RCD 510 mevcutmuş eskiden. ikinci el olarak satma niyetindeyseniz talibim. bana pm olarak ulaşırsanız sevinirim. sattmadıysanız tabi
  • RCD 510 vardı, aracımda 5 gün takılı kaldı. Düşünürseniz fiyat = 900 TL pazarlıksız, son fiyattır.

Ürünü almak istiyorsanız öncelik sizindir.

RCD 510 vardı, aracımda 5 gün takılı kaldı. Düşünürseniz fiyat = 900 TL pazarlıksız, son fiyattır.

Çok dedin kardeşim. İkinci el piyasası bu değil. Neyse size iyi satışlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _____________________________

• quote:

Orijinalden alıntı: fhb_fhb_fhb

quote:

RCD 510 vardı, aracımda 5 gün takılı kaldı. Düşünürseniz fiyat = 900 TL pazarlıksız, son fiyattır.

Çok dedin kardeşim. İkinci el piyasası bu değil. Neyse size iyi satışlar...

Size mesaj gönderdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bugün Ankarada Vw CC 1.4 TSİ aracıma RNS 510 ve Bluetooth montajı yapıldı. Montajı yapan kişi işçiliğine çok güvendiğim ve VAG grubu araçları avucunun içi gibi bilen Mehmet Ustadır. Önceki aracımda da bir kaç montaj işlemini yapmıştı, ancak fotoğraf ve video çekmek aklıma gelmemişti.

İlk olarak montajı yaptğımız teknik servis ;

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.benim merak ettiğim cihazı nerden temin ettiniz, bende 2012 tiguan var geri kamera ve rns 510 düşünüyorum.sizin montajı yapan özel servis galiba ankara 'da olması benim işime gelir ayrıca fiyatını paylasirsaniz memnun olurum.

2012 S&S 4x4 160hp karemel kahve
    -----------------------------------------

• İsim : Mehmet Usta (Elektrik- Elektronik)

Cep Tel : 0 535 293 61 14

Adres : Beşteknik Vw - İvedik Organize Sanayi ANKARA

Vw, Skoda, Seat VAG grubu araçları çok iyi bilen, dürüst ve işinin ehli biridir. Kendisinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Arkadaşlar, bu telefondan aradığınız takdirde her türlü sorunuza yanıt bulabilirsiniz, teşekkürler.

Montaj fiyatları uygun arkadaşlar, ancak benim fiyat paylaşmam doğru olmaz, siz arayıp yaptıracağınız işlemleri söylediğinizde o size zaten fiyat konusunu ve gerekli olanları söyleyecektir.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-hic-kullanilmamis-rcd-510-radyo-cd-mp3-calar-renkli-dokunmatik-104554707/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-cd-mp3-calar-teyp-rcd-510-2012-model-sifir-urundur-106936366/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-cd-mp3-calar-teyp-rcd-510-mp3-calar-2012-model-passat-tan-105307726/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-cd-mp3-calar-teyp-bosh-rcd-510-turkce-menu-sifir...2012-model...led-ekran-106260945/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-cd-mp3-calar-teyp-rcd-510-sifir-2013-tiguandan-cikma.24-ay-dogus-garantili-106891446/detay

Yukarda bir kaç fiyat paylaştım.

Bu ürünü 800 TL altına satanlar kullanıcısı değil ya da uzun süre kullanılmış ürünler satılıyor. Bu fiyatın altına satmayı düşünmüyorum, evin bir köşesinde dursun şimdilik.

Cihaz 900 TL'ye satılıktır.

Hocam yapmayın Allah'ınızı severseniz. Sizinki kadar temiz olanını 500 tl ye bulabilirken kusura bakmayın da kimse sizin teklif ettiğiniz fiyatlara satın almaz. Örnek olarak göstermiş olduğunuz ilanlar da satılmazlar emin olun. Neyse size iyi günler. Kolay gelsin...

• Hocam tanıdık, işçiliğinin iyi olduğunu bildiğiniz ve güvendiğiniz bir servisinizin olması çok iyi birşey. Ben de Scirocco kullanıyorum 1 ay önce satın aldım. RNS510 ve geri görüş kamerası hatta belki çok gerekli değil ama ön park sensörü falan taktırmayı düşünüyorum ama fiyatları duysanız resmen bir Şahin parası :)

Son olarak birşey daha merak ettim ;)

RNS510 un bir çok değişik versiyonu var szinki hangi versiyon acaba? D F G tarzı versiyonalrı var diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRaFTY_35 -- 5 Aralık 2012; 10:27:37 >

Montaj konusunda sıkıntılar var, bu işi yapan bir iki yer ve her şeyi paraya çevirme isteği olunca paran ile rezil olma durumları ortaya çıkıyor, buna mukabil açtım bu konuyu.

Bu işi yapan insanlar çoğalsın ki hem daha ucuz fiyata kaliteli hizmet alalım, hem de paranızla istemediğiniz nahoş durumlarla karşılaşmayalım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.