Bildirim
Araç yakıt hesaplama tablosu excel
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
fuelio diye android programı var. kullanması çok pratik. artık android yüzünden pc kullanımı azaldı -
Yararlı bir paylaşım, teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler, indiriyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Fuelio ve aCar tüm yakıt tiplerinde kullanılabilir.
Drivvo ise Lpg desteği olmamasına rağmen oldukça kullanışlı
Araba Giderleri bugün gördüğüm ilginç bir grafik tipine sahip program
Androidde kullanılabilecek çok program var. Fuel log, Car expenses, Araç Yakıt gibi kelimelerle bir sürü programa ulaşmak mümkün
Merak sararsam android programlamaya, pogramını da yaparım mutlaka. c, visal basic programlama öğrenmiştim. Kitap alıp çalışmam lazım.
Excel olarak bu kadar detaylı yapan göremedim. Türkçe olarak alternatifi yok isteyen ve excel bilen herkes benim dosyaya ekleme çıkarma yapabilir. Herkes kendi zevkine göre düzenleyebilir.
Ben bazen telefonu navigasyon olarak kullanıyorum. O zaman kayıtları tutamadım bursa x y z diye kayıtlarda olan istasyonlar. Sonradan da birikince girmedim telefona. Bilgisayarda kayıt tutmak daha garanti. Yandex disk sayesinde telefondaki gibi yedek sıkıntısı yok (format çalınma...) ayrıca telefonda da excel yüklü oradan da ulaşabiliyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri
Yararlı bir paylaşım, teşekkürler
Güle güle kullanın sıkıntı görürseniz haber verin düzeltelim.quote:
Orijinalden alıntı: dreameren
Teşekkürler, indiriyorum
-
1.6
Rapor Ekranı geliştirildi.
Grafik Paneli eklendi.
Yeni grafikler eklendi.
Bir çok düzeltme yapıldı. Tespit edilen hatalar giderildi.
-
Güncelleme yaptım. -
Tesekkurler
Ustam sana bir soru, bu excel'in kaçıncı levelindesin -
Mühendislik var galiba
Eline sağlık -
Çok güzel olmuş eline sağlık.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam çalışmalarınızı ilgiyle takip ediyorum fakat her seferinde depoyu fullemiyoruz malesef. Buna yönelik bir çalışmanız var mı ?
Programın geliştirilmesi bakımından güncel akaryakıt fiyatlarını da il ilçe seçerek yakıt firmalarının sitelerinden çektirebilir miyiz ? -
@exotic. @forumu @ihtiyarjedi @derniere
Teşekkürler Güle güle kullanın.
@amanhem
Seviye filan bilmiyorum. Bu programı en iyi bilenler muhasebeciler. -
@UssuzAdam
Mühendislik yok bilgisayar öğretmeniyim. Ablam bile anlıyor excelden işine gelince merak da varsa öğreniyorsun. Bu yaz buna merak sardım ondan yaptım. Merak bilmekten iyidir.
@PyRRhiC
Aynen bende depo konusunda çok düşündüm. 2 şekilde yapılabilir. 1 yöntemde depo tam dolum mu değil mi diye sorulur ona göre hesap yapılır. Bunun hakkında baya düşündüm ve düşünmeye devam ediyorum. Yapması çok zor çünkü hesaplar ve formüller baya uzun olur. Ondan dün 2. bir yöntem geliştirdim. Yarım dolumlar kenara yani başka bir sayfaya yazılıyor. Tam dolum yapılana kadar yazılıyor. Tam dolum olunca asıl listeye kopyala yapıştır için verileri hazır hale getiriyor. Sonuçta ne kadar yakmış. Km başı ne kadar yakıt tüketmiş gibi verileri bulmak için tam dolum gerekli yoksa yanlış olur. Bir tane örnek ekliyorum. Nasıl böyle olur mu fikirlerinizi söyleyebilirsiniz. Henüz taslak aşamasında sayılır.
-
emeğinize, beyninize sağlık. kapatırken excel çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 26 Eylül 2016; 17:45:06 > -
@shakircan
Sizdeki excel de bir sorun var. Başka dosyalar ile çalışırken de aynı hatayı veriyor mu? -
Isim geregi excelde cok calisiyorum. Bir tek bu dosyada problem yasadim. Onceki surumu de indirmistim ondada ayni sey olmustu. 2010 kullaniyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- nissan micra yorumlar
- honda civic 1.4 hybrid neden tutulmuyor
- eurorepar yorumları
- sağa sola dönüşlerde gelen tak sesi
- v kayışı koparsa ne olur
- byd ucuz araba
- passat üretimi durdu mu
- honda zrv 2024 fiyat
- 2025 egea
- togg sedan ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X