Üst limit 1.200.000 TL olacak şekilde aşağıdaki SUV araçlardan hangisini almak daha mantıklı? Şu anki aracım 2013 Seat Ibiza uzun yolda 7-7,5 lt LPG yakıyor, konfor olarak sorun yok ama büyütmek istiyorum. Yılda yaklaşık olarak 15.000 km yapıyorum. 2020 model ve üstü - 80.000 km altı almayı düşünüyorum. Opel crossland - Crossland X Hyundai Bayon - Kona Citroen C3 Aircross Ford puma - Ecosport Kia Sportage Nissan Juke Renault Captur Seat Arona Volkswagen T-Corss - tTaigo < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Araç önerisi 1.200.000 TL

-
-
Forumda sevilmiyor ama ben captur derim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Opel crossland - Crossland X --Kötü
Hyundai Bayon - Kona --Piyasa arabası
Citroen C3 Aircross --Sakın alma kötü
Ford puma - Ecosport --Ford 1.0 ecoboost pişmanlıktır
Kia Sportage --Kaliteli ama şehir içi çok yakabilir. Dizeli alınır
Nissan Juke --Kalitesi ve sürüş dinamiği kötü
Renault Captur --Güzel araç f/p iyi
Seat Arona --Gayet güzel araç yerden yüksek ibiza ama yıldan dolayı iç hacmi daha kullanışlı.
Volkswagen T-Corss - tTaigo -- Taigo daha alınası, T-cross fazla kutu hissinde.
Bu araçlardan donanım ve piyasa olarak Bayon çok mantıklı ama atmosferik motoru ciddi yakıt tüketen bir araç, Captur keza turbo motor olmasından dolayı avantaj, VAG grup her daim piyasada alıcısı olan ve sevilen araçlar yapar. Opel -Pejo-Citroen evlerden uzak sakın özellikle 1.2 turbo 60-70k kmdeki araçlar elinde patlamaya hazır bomba misalidir. Daha böyle sıfıra yakın olsun piyasası olsun dersen Egea Cross da listeye alınabilir. Dizel otomatik ve urban, lounge donanımlarıyla tatminkar f/p sunar.
-
Yılda 15 bin km ciddi rakam. Otomatik şart değilse egea cross 1.4+LPG
Sartsa 1.6d OTM alınır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ford-arven-den-hs.kayitsiz-2023-puma-1.0-ecoboost-style-otomatik-1262033632/detay
-
Aynı durumdayiz araç yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam belki inanmayacaksın ama arkadaş da o paralara araba arıyordu onumu alsam bunumu alsam işin içinden çıkamadı, en son sinirlenip 450ye 1.3 linea aldı kalan parayıda faize koydu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PSA grubundan 1.2 Puretech bir B veya B-SUV alıp trigeri değiştirip devam edin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X