Şimdi Ara

araç kokusu döküldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • edit: arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 4 gündür herhangi bir sorunla karşılaşmadım ıslak mendilinde zarar verdiğini söyleyince hemen temiz bez ve su ile sildiğim yerleri tekrar sildim umarım bu saatten sonra da herhangi bir iz yada kabarma olmaz

aracım açık garajda duruyor önünde depo vardı çok nadir kullanılır sabah komşu aradı aracı çekebilirmisiniz depodan bir şey alacağım diye babamda aracı geri çekmiş ancak şöför kapısı garaj girişinin oraya gelince yan yolcu kapısından inmiş inerken ise ızgaralığa takılı olan glade araç içi kokusuna ayağı çarpıyor ön konsol multimedya vites etrafı ve bardaklık kısmına araç içi kokusu sıçrıyor hemen müdehale ettim ıslak mendil su ve kağıt havlu ile sildim

bu sildiğim yerlerde iz kalır mı ayrıca göremediğim başka yerlerde silinmeyen koku sıvısı iz yapıp malzemeye zarar verir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi covert -- 16 Nisan 2020; 0:51:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kaplamalar soyulur alkol içerdiği için, fakat siz yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsunuz ıslak mendilde alkol içerdiği için kaplamalar yine soyulacaktır. Araç temizliği sadece sabunlu su ile yapılır başka hiç bir kimyasal kullanmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sat kurtul

• Islak mendillerin bazıları alkol ve paraben içerir. ileri geri sürmeden kuru bir kagıt havlunun erdirmesini beklemek en iyisi. Sonra nemli bir bezle silmek(su).

Kısa surede müdehale edildi ise sorun olmaz.

• klima menfezilerine takılan kokular çok saçma
    araca yıllardır koku takmıyorum bu arada.
  • kokuların hepsi sentetik kanserojen.
  • Evet, döküldüğü yerlerde leke kalacak ve/veya soyulacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 11 Nisan 2020; 13:27:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARABAMIN İÇİNDE BENZİN KOKUYOR
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim basıma da aynı şey geldi. Maalesef konsolda deformasyon oldu. Çok büyük bir şey değil ama nasıl düzeltileceğini bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlı müdahale edilince sorun olacağını sanmıyorum. Güneşe bağlı genleşme sonucu sürekli bir akıntı olursa sorun olabilir. Biz de yaşamıştık H kasa astrada.
  • arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 4 gündür herhangi bir sorunla karşılaşmadım ıslak mendilinde zarar verdiğini söyleyince hemen temiz bez ve su ile sildiğim yerleri tekrar sildim umarım bu saatten sonra da herhangi bir iz yada kabarma olmaz

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    sorunum size basit geldi yada çok kuruntulu geldi galiba ama bu soru sayesinde ıslak mendilin bazılarında alkol içerdiğini, araca, kaplamaya zarar verdiğini öğrendim

araçlara ilgim çok ama bilmediklerimizde çıkıyor bilmemek değil öğrenmemek ayıp alakan için teşekkürler

• ıslak mendil şehir efsanesi 6 yıldır ıslak mendil kullanıyorum gram soyulma yada deforme olmadı.
  • Ben senelerdir araçlarımın kapı eşiklerindeki ayak izlerini temizlemek için Dalin’nin ıslak mendilini kullanıyorum. Şu zaman kadar en ufak deformasyon olmadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.