Şimdi Ara

Aracımın içi pis kokuyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , aracımın kapısını açtığım zaman içerideki koku beni rahatsız ediyor. Nasıl anlatsam böyle sanki rutubet almış bir havaya sahip. Koku gidermek için ne yapmalıyım? Örneğin aracı birkaç gece camları açık mı bıraksam otoparkta ( evin önünde bir sorun çıkmaz güvenlik var ) yada ne bileyim çeşitli kimyasallar ile geçirebilirmiyim kokuyu.

Hergün okula gittiğimden rahatsız oluyorum yok arkadaşlarım ( erkekler sorun değilde karşı cins ) arabaya binince alıyorlarmı kokuyu bilmiyorumda kötü bir durum olsa gerek . E 6 sene oldu deri de kokmuyor artık .. Birde aracı satılığa çıkarttık tekrar , alacak olan adam incelerken rahatsız olabilir ... Detaylı iç koruma / temizlik haricinde kendimin uyglayabileceği çözümleri yazarsanız daha iyi olur.

Teşekkür Ederim ..

• Niye satıyosun ne alacan?
  • satacaksan uğraşma fazla

güzelce yıkat uzunca gidecek koku koy içine bastıracak kokuyu sat gtsin

muhtemelen klima ve havalandırma sisteminde bakteri üremiş olabilir

veya benim eski aracımdaki gibi bagajda çürümekte olan unutulmuş bir meyve
  • arabanın içine feromen dök
    cinsi latif için
  • Büyük ihtimalle bir şey ıslak kalmıştır. Mesela yer döşemesine veya varsa bez paspaslara su dökülmüş olabilir. Rutubet kokusu o şekilde gelir Yusuf.
  • Yok sonuçta hergün kullanıyorum içine adam da biniyor bu glade in falan kokuları varda ne biliyim kokmuyor pek fazla ..

coşkun paspasları hep kurutup koyduruyorum , klima filtreleri de yeni dğeişti .. anlamadım neden ..

bis_power o konu bu topic te :http://forum.donanimhaber.com/m_22344195/tm.htm

ne yapıcam ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Yok sonuçta hergün kullanıyorum içine adam da biniyor bu glade in falan kokuları varda ne biliyim kokmuyor pek fazla ..

coşkun paspasları hep kurutup koyduruyorum , klima filtreleri de yeni dğeişti .. anlamadım neden ..

bis_power o konu bu topic te :http://forum.donanimhaber.com/m_22344195/tm.htm

ne yapıcam ya

bence 100 lirayı çıkar gözden
    içini sağlam şekilde temizlet koruma yaptır tekrardan derinin parlamasını engellesinler kapı içlerindeki lastiklerin üzerine kokulu spreylerden sıkarak temizlesinle (benim tercihim yumoşlardan )
    o kapı fitilleri falan varya plastik nasıl etkiliyo kokusunu
    ordan başlansın temizlensin
    hem sen bir süre daha rahat bin aracına hemde satmaya gittiğinde içinde şüphe kalmasın
    fiyat olarak tam emin değlim
    sadece biz zamanda yaptırmıştık bu kadar olur en fazla sadece iç koruma olarak diye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • araba 5serisi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clio_TR -- 5 Nisan 2008; 17:27:02 >
  • Bizim de bagajdaki acil durumlar için babmın koyduğu su şişesi devrilip içindeki su dökülmüş,bir iki gün de farkedilmeyince baya kötü kokmuştu..Yarım şişe parfüm sıktım aracın içine hala arada bir o koku gelir

Babam sağolsun o kadar çok sigara içiyor ki araçta 4 tekerlekli kül tablası gibi mübarek
  • Peki sunroof tavan döşemesine su sızdırıyor olabilir mi?

Bir şey daha aklıma geldi. Spora filan gidiyor musun? Terleyip de çıkardığın bir çamaşırın ya da çorabın vs kalmış olabilir mi araçta?
  • Yusuf senin araba rutubet diil sigara kokuyo bence sana tavsiyem Glade in oto kokularından al portakal rengi olandan koy arabanın içine koku geçer
  • Tanıdığın arabasında tereyağ erimişti. Bir pis koku oluştu. ne yaptıysa gideremedi.
    Oto kuaför de dahil...
  • oto kuaför çözer sanırım
  • Kuaföre götürecek zamanım , mecalim yok açıkçası .. berk dediğin şu glade den alıp deneyeyim. ( yarısınıda sileceğe koyayımmı ? :)) )

coşkun yok spora gitmiyorum ...
  • sana çaktırmadan bişey dökmüş olabilirler yanlışlıkla korkudanda söyleyememiş olabilirler.paspaları çıkar halıyı kokla gerçek diyorum.halı şampuanı al köpürt koltuklarla halıyı sil.tavanıda silsen ii olur.eğer ayakların kokuyorsa o kokuyu sabah taze burunla alıyorsundur bunuda ciddi söyledim.
  • Benden habersiz kimse binmez dolayısı ile birşey de dökemez. Berk bindi onunda aldığı üzere sigara kokuyor sanırım. Paspasları yıkatcam birde parfüm tamamdır herhalde ..

yok ayağım kokmaz.

• Yağmur yağdı yerler ıslak ne yapmalıyım?

Sevgilimle küsüştük ne yapmalıyım

Konu bence gereksiz...

Yani ne biliyim; rölantide devir dalgalanması yaşıyorum diye konu açılabilir; ama bu konu gerçekten saçma...

quote:

Paspasları yıkatcam birde parfüm tamamdır herhalde ..

Kendin de ne güzel diyorsun dene işte, şu için konu açmanın mantığı nedir anlamadım...

Ayrıca kapalı mekanda gözlükle foto çektirmek kroluk buna da dikkat et bence o resmi kaldır bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 5 Nisan 2008; 20:11:04 >
  • Benim araba garip bir leş kokusu vardı. Ne yaptıysak aylarca çıkaramadık o kokuyu.
    Birgün motor bakımı için servise götürdük. Adamlar motor altında ki siperliği söktüklerinde gerçek ortaya çıkmıştı.
    Siperliğin içine yapışmış nerden ve nasıl geldiği belli olmayan kedi büyüklüğünde bir fare leşi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

Yağmur yağdı yerler ıslak ne yapmalıyım?

Sevgilimle küsüştük ne yapmalıyım

Konu bence gereksiz...

Yani ne biliyim; rölantide devir dalgalanması yaşıyorum diye konu açılabilir; ama bu konu gerçekten saçma...

quote:

Paspasları yıkatcam birde parfüm tamamdır herhalde ..

Kendin de ne güzel diyorsun dene işte, şu için konu açmanın mantığı nedir anlamadım...

Ayrıca kapalı mekanda gözlükle foto çektirmek kroluk buna da dikkat et bence o resmi kaldır bence...

Pardon uğur abi , birdaha olmaz

• Camları güvenlikli, kameralı sitede olsa açık bırakma, kedi girebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.