Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu) (1700. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nıghtman Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.122
Cevap
950
Favori
1.961.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
102 oy
Sayfa: önceki 16981699170017011702
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle değerli cevabınız için teşekkür ediyorum.

Cihazın kalitesi hakkında bilgi sahibiyim zaten o sebeple bu cihazı değerlendirmeye aldım. Yine de insan bu kadar pahalı bir ürün alırken daha yeni ve güncel bir model olmasını istiyor, en azından benim düşüncem o yönde genel olarak.Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu) 

Neyse neticeye gelecek olursak mesajımı yazdığım gün ben bu ürünü satın aldım zaten. Hatta bugün montajını yaptım. Tasarımı vs. Bence gayet yerinde ki markanın güncel modelleri de aynı tasarımı takip ediyor.

İlk izlenim olarak üründen memnun kaldım ancak bir sorun yaşıyorum. Forumda önceki mesajlarda da biraz bahsedilmiş dikkat ettiğim kadarıyla, görüntünün sağ alt köşesinde bir parlama mevcut. Genel olarak görüntüyü çok etkilemiyor ama yine de can sıkıyor. Kamerayı çıkarttığımda o parlama yok, yerine taktığımda oluyor. Cihaza ilave olarak cpl filtre de taktım parlama olmaması için ama yine bu durumu yaşıyorum. Camı silmeme rağmen gitmedi ve ışığın geliş açısına göre de değişmiyor sabit kalıyor. Kamerada bir sorun yoksa sorun camdan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum, camı yarın biraz daha iyi bir şekilde temizlemeyi deneyeceğim. Ama bu durum düzelmezse biraz can sıkacak gibi. Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt

Hocam bugün montajını yaptım. Yani araştırmalar kadar kabloları bir yerleri kırmadan gizlemek de o kadar sürüyor. Hele 2 kamera olduğunu düşünürsek. Neyseki bir yerleri kırmadan yapabildim.

Maşallah, ilk izlenimim oldukça iyi. Gerek ön kamera, gerekse arka kamera olsun bence gayet yeterli. Kamera arayüzünün Türkçe ve uygulamanın da Türkçe olması çok çok iyi olmuş.

Hassasiyet ayarını Yüksek yapmıştım fakat baktım çukurdan geçmeyi de oraya ayırıyor; orta seviyeye indirdim daha iyi oldu. Ani frenlik bi an oldu, onu ayırmış hemen oraya.

2 Dosya aktardım telefonuma. İlki 115mb idi, biraz uzun sürdü gibi atması. İkincisi ise 113mb idi fakat 1-2 dakikada indiriverdi telefona. Değişim neden kaynaklandı bilemedim.

2K / 1dk döngüye ayarladım.

Kutunun içeriğinden park kiti çıkması ise büyük sürpriz oldu. Çoğu kamerada ekstra ücretli satılan bir parçanın bu üründe direkt çıkması bence önemli bir durum. Ben kullanmadım ama. Aracın akü zaten küçük, sonrasında takviye falan uğraşmak istemedim.

Arka kamerayı sileceğin silmediği yere yapıştırmışım sonradan fark ettim Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu) Ama çok kötü değil görüntü. Zaten arada bir siliyorum camları.

Desteğiniz için başta size ve sonrasında bu sayfada paylaşım yapanlara teşekkür ederim. Güzel günlerde, iyi olaylarda kullanmak dileğiyle.

• bay baykuş kullanıcısına yanıt

Memnun kalmanıza çok sevindim hocam, tekrardan hayırlı olsun. :) Gece çekimlerini deneyimleyip paylaşma şansınız olur mu acaba görüş veya görsel olarak? Karşıdan gelen araçların farları, kırmızı ışıkların yansımaları oluyor onu genel bir durum mu ona baksak. :)

Park kiti bende çıkmamıştı hangi satıcıdan aldınız acaba Torima mı? Oradan aldıysanız ben de iletişim kurayım onlarla. Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu) 

Ben D&R'dan aldım. Direkt D&R satıcıydı. Sadece orada bulabildim bu seri kamerayı. Paketleme çok iyiydi. 1,5 günde geldi kargo.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Teşekkür ederim hocam, tekrardan hayırlı olsun. Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu) 

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)

www.n11.com
    Viofo A129 Plus Duo Quad Hd Wifi Gps Ön Arka Araç Kamerası Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/viofo-a129-plus-duo-quad-hd-wifi-gps-on-arka-arac-kamerasi-7603773?magaza=teknostore

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Arkadaslar viofo 229 ultra on kamerada filtre var ama cok fazla karanlik geldi bana filtre ile kullaninca sizcede oyle degilmi.kayit esnasında hava gayet aydinlikti.ama bu kayitta sanki aksam ustu gibi gozukuyor.direk güneşe doğru gidiyorum ama bu kadar karanlık olmamasi lazim degilmi ?

hocam plakalar çok zor okunuyor birde gece nasıldır bilemiyorum ama cidden flu bir görüntü var

GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

obd bağlantı en mantıklısı olur zira kesme biçme yok aküyü bitirme derdi yok kamera ayarlarında voltajı belirleyebiliyorsunuz

GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE
  • onurarmutcuoglu kullanıcısına yanıt

70mai önerileri bu şekilde

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)

OBD bağlantısını Toyota yetkili servisi önermiyor. Ya doğrudan akü ya da sigorta bağlantısı yapılmasını öneriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One_Life_Live_It -- 16 Aralık 2025; 20:40:44 >
  • Ekransız ve kapasitörlü bir dashcam ihtiyacım vardı. Fiyatları çok cazip olması nedeniyle KAWA marka birkaç modeli inceledim (Kawa Mini 3 Gen2, Kawa D6 3K) ama görüntü kaliteleri ve renk doğrulukları pek hoşuma gitmedi doğrusu. Bunun sonucunda amazondan "Viofo WM1 2K" siparişi verdim. Daha önce de Viofo kullanmıştım hiç üzmemişti. Kamera gelince ayrıca inceleme yazacağım.

[1] https://www.viofoturkiye.com/viofo-wm1

[2] https://www.viofo.com/products/viofo-wm1-2k-quad-hd-1440p-30fps-smaller-wifi-gps-dashcam-with-sony-starvis-imx335-sensor

[3] https://www.viofotech.com/download/manual/WM1/WM1%20English%20manual.pdf (ingilizce manuel)

[4] https://www.viofoturkiye.com/wp-content/uploads/2023/08/WM1-Turkce-Kullanim-Kilavuzu.pdf (türkçe manuel)

• serkanjk kullanıcısına yanıt

Güneşe doğru gidince normal bu durum. Işık ölçümünü en parlak yere göre ayarlayıp onu dengeliyor kamera. Burada en büyük sorun bence kamera pozisyonu yanlış. Yoldan çok gökyüzü ile dolu görüntü. Kameranın açısını aşağıya doğru alırsanız bu ışık dengesi gökyüzüne göre değil, yola göre olur. Hem de balık gözü efekti ile daha az yamulmaya sebep olur. Plakalar daha iyi okunur. Videonun başındaki soldaki beyaz minibüsü ekranın ortasına denk getirecek kadar aşağı indirmelisiniz kamerayı.

Fazla karanlık böyle olmaması lazım...

HDR (High Dynamic Range) ayarının açık olup olmadığını bi kontrol edin, bir de pozlama (EV-Exposure Value) ayarını kontrol edin. Default 0 da olur ama +/- değerlerde değiştirilerek kontrast yumuşatılır.

Bende sigortaya bağladı, her hangi bir problem yaşamadım hiç bir ayarda yapmadım. 7/24 kayıt eediyor yeri geldi 36 saat araç çalıştırmadım akü'de bitmedi.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.