|
Öncelikle değerli cevabınız için teşekkür ediyorum. Cihazın kalitesi hakkında bilgi sahibiyim zaten o sebeple bu cihazı değerlendirmeye aldım. Yine de insan bu kadar pahalı bir ürün alırken daha yeni ve güncel bir model olmasını istiyor, en azından benim düşüncem o yönde genel olarak. Neyse neticeye gelecek olursak mesajımı yazdığım gün ben bu ürünü satın aldım zaten. Hatta bugün montajını yaptım. Tasarımı vs. Bence gayet yerinde ki markanın güncel modelleri de aynı tasarımı takip ediyor. İlk izlenim olarak üründen memnun kaldım ancak bir sorun yaşıyorum. Forumda önceki mesajlarda da biraz bahsedilmiş dikkat ettiğim kadarıyla, görüntünün sağ alt köşesinde bir parlama mevcut. Genel olarak görüntüyü çok etkilemiyor ama yine de can sıkıyor. Kamerayı çıkarttığımda o parlama yok, yerine taktığımda oluyor. Cihaza ilave olarak cpl filtre de taktım parlama olmaması için ama yine bu durumu yaşıyorum. Camı silmeme rağmen gitmedi ve ışığın geliş açısına göre de değişmiyor sabit kalıyor. Kamerada bir sorun yoksa sorun camdan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum, camı yarın biraz daha iyi bir şekilde temizlemeyi deneyeceğim. Ama bu durum düzelmezse biraz can sıkacak gibi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt