|
Hocam bugün montajını yaptım. Yani araştırmalar kadar kabloları bir yerleri kırmadan gizlemek de o kadar sürüyor. Hele 2 kamera olduğunu düşünürsek. Neyseki bir yerleri kırmadan yapabildim. Maşallah, ilk izlenimim oldukça iyi. Gerek ön kamera, gerekse arka kamera olsun bence gayet yeterli. Kamera arayüzünün Türkçe ve uygulamanın da Türkçe olması çok çok iyi olmuş. Hassasiyet ayarını Yüksek yapmıştım fakat baktım çukurdan geçmeyi de oraya ayırıyor; orta seviyeye indirdim daha iyi oldu. Ani frenlik bi an oldu, onu ayırmış hemen oraya. 2 Dosya aktardım telefonuma. İlki 115mb idi, biraz uzun sürdü gibi atması. İkincisi ise 113mb idi fakat 1-2 dakikada indiriverdi telefona. Değişim neden kaynaklandı bilemedim. 2K / 1dk döngüye ayarladım. Kutunun içeriğinden park kiti çıkması ise büyük sürpriz oldu. Çoğu kamerada ekstra ücretli satılan bir parçanın bu üründe direkt çıkması bence önemli bir durum. Ben kullanmadım ama. Aracın akü zaten küçük, sonrasında takviye falan uğraşmak istemedim. Arka kamerayı sileceğin silmediği yere yapıştırmışım sonradan fark ettim Desteğiniz için başta size ve sonrasında bu sayfada paylaşım yapanlara teşekkür ederim. Güzel günlerde, iyi olaylarda kullanmak dileğiyle. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt