Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu) (1699. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.122
Cevap
950
Favori
1.961.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
102 oy
Sayfa: önceki 16971698169917001701
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161582686 burada ben yüklemiştim hocam video

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Merhaba hocam. Ön kamera gündüz çekimlerinde idare eder hocam. Çok yüksek bir beklenti olmasın. Gece çekimlerinde karşı araçların farları ya da kırmızı ışıklar vesaire ışık yansıması yapabiliyor. Camı temiz tuttuğumuzda nispeten azalıyor ama tamamen geçmiyor. Arka kamera yakın çekimlerde iyi kötü gösteriyor plakayı. Benim arka camda film olunca biraz nu konuda da sorun yaşadım. Dediğim gibi gündüz çekimleri fena değil bilgisayardan izlediğimde çok uzak olmadıkça plakalar seçiliyor. Aracın kamerasız olmasındansa bir tecrübe olsun diye almıştım bu kamerayı. Ne kadar ekmek o kadar köfte misali İdare eder diyebilirim.

Viidure isimli uygulamayı kullanıyorum kayıtlar için. Kayıtlara ulaşmak için de illa kontak açık olmalı ve wifi ile bağlanmalı. Uzaktan bağlantı yok. Uygulama konusunda sorun yaşamadım ama devamlı cihazın wi-fi'ını açık tutmak gerekiyor kayıtlara ulaşmak için.

https://youtube.com/@kendikendinetakilanadam?si=YlaQVf5P8lpZGLsR

Burası benim YouTube kanalım hocam araç kamerasının çekimleri ile ilgili örnekler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 10 Aralık 2025; 13:2:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostlar merhaba,

Yıllardır Mio MiVue C330 araç kamerasını kullanıyorum ve bu zamana kadar herhangi bir sıkıntı çıkarmadı, ancak son zamanlarda biraz yetersiz kaldığını düşünerek 4K çekim yapan bir ürün almak istedim.

70Mai A800SE modelini ciddi anlamda düşünüyordum ki satış sonrası desteği olarak çok kötü olduğu yorumlarını okumak beni bu markadan uzaklaştırdı. Diğer markalarda da benzer yorumları gördüm. En güçlü marka olarak Viofo ürünlerini incelemeye başladım, ancak bunların da fiyatları oldukça yüksekti. A129 Pro modelini gözüme kestirsemde model yaşının eski olmasından dolayı kararsız kaldım. Bu modeli kullanıp yorum yapabilen olursa memnun olurum. Ayrıca başka önerilere de açığım. Şimdiden katkı sağlayan tüm forumdaşlara teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bendeki s7 3280 modeli hocam. 2100 Tl civarına almıştım. Fiyatına göre beklentiyi yüksek tutmazsanız işinizi görür diye düşünüyorum.

Q3/3318 1.799 TL

S7/1970 1.899 TL

S7/3280 2.299 TL

Üç model de arka kamera dahil şekilde.

Çözünürlük farklı var tabii. 1080p, 1080p, 4K 1080p diye sıralanıyor.

Hafıza kartı ne aldınız bu cihaza ya da siz kaç GB hangi marka model kullanıyorsunuz. ? Öneriniz var mıdır ?

Bir de micro SD kart mı yoksa SD kart mı almalıyız bunlara. Sitede SD kart yazmış ama bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay baykuş -- 11 Aralık 2025; 16:31:25 >

Bu kamerayla çekilen, ham video var mı acaba ?

• Vİofo a129 plus'ta uzaktan bağlantı yok, yani uzaktan bağlanayım konum göreyim kamera izleyim vs olayı yok. DOğru düzgün video paylaşamadım bir ara ön arka camı iyice silince belki cumartesi günü detaylı temizleme yapıp öyle paylaşacağım.

Hafıza kartı olarak bunu aldım hocam:

https://amzn.eu/d/c0H2frH

Samsung Evo, Sandisk Extreme de önermişti sağ olsun arkadaşlar. Benzer özellikte gibi görünce fiyatı da uygun olunca bunu tercih ettim. Micro sd, 128 gb.

Uygulama üzerinden yüklemeye çalıştım buraya da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 11 Aralık 2025; 17:55:37 >
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt

Desteğiniz için teşekkür ederim.

Sizin de satın almış olduğunuz S7/3280 modelinden ve yine sizin de aldığınız Kıoxıa 128GB Micro SD karttan aldım.

Önümüzdeki hafta elime geçecek İnşallah ürünler.

Kurulumu kendim yapmayı planlıyorum.

Hadi hayırlısı.

Hayırlı olsun hocam. Daha önce söylediğim gibi beklentiyi çok yüksek tutmazsanız fiyat performans olarak işinizi göreceğini düşünüyorum. Umarım kamerayı kullanmaya gerek kalmadan kazasız belasız sürüşlerimiz olur. 😊

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)
    Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)trendyol.com
    Sandisk High Endurance 128gb 100/40mb/s Microsdxc C10 V30 Hafıza Kartı Sdsqqnr-128g-gn6ıa - Fiyatı, Yorumları
    https://www.trendyol.com/sandisk/high-endurance-128gb-100-40mb-s-microsdxc-c10-v30-hafiza-karti-sdsqqnr-128g-gn6ia-p-336311884

Bunun yerine şunlar tercih edilmeli:

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)www.vatanbilgisayar.com
    Sandisk Extreme Pro 128 GB Hafıza Kartı (200MB/S) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/sandisk-extreme-pro-128-gb-hafiza-karti-200mb-s.html

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)www.vatanbilgisayar.com
    Samsung Pro Ultimate 128 GB Adaptörlü Hafıza Kartı (200MB/S-130MB/S) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-pro-ultimate-128-gb-adaptorlu-hafiza-karti-200mb-s-130mb-s.html

• 70mai kameraların çok reklamı yapılıyor ama memnun olmayan var mı benden başka?

Telefonumla kameraya bağlanıp kayıtları izlemek tam bir zulüm. Sürekli bağlantı kopuyor.

Bende KAWA var bütün cihazlarda aynı durum var bence. Sebebi de araçtaki kablosuz AirPlay. Bluetooth’u kapatırsanız araç wifiden airplaye bağlanmaya çalışmaz stabil bağlantı saglarsiniz. Ben bu şekilde çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalkerr -- 12 Aralık 2025; 15:41:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • daNGe® kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    A129 Pro modelini gözüme kestirsemde model yaşının eski olmasından dolayı kararsız kaldım.

Model yaşının eskiliği nedir yahu? 

Ha behsettiğin dizayn olarak eski bi tasarım dersen dikkat edersen a229, a329 gibi en yeni modellerini de aynı tasarım üzerine hatta ebat olarak ta biraz daha büyükçe tasarlamışlar ki gayet te güzel ve ergonomik bana göre çok şık bir tasarım. Özelliklerinin eskiliğinden bahsedersen kalitenin ne olduğundan bihabersin derim sayın forumdaşım @daNGe®

Bu model adamların 5-6 yıl önce ürettikleri amiral modeldi ve hala diğer markaların sözde 4k kameralarına da 10 basar.

Önde 8,5MP 4K sony starvis imx317, arkada imx291 sensör ve 7 katmanlı cam lens kullanılan bu modelle sensör özelliklerinin -(piksel boyutu, diyagonal ölçüsünün)- bile ne olduğu bilgisine ulaşılamayan önde 8MP, arkada 1,3MP sensörlü 2 katman cam ve 4 katman plastik lensli bir modelle de kıyaslanmaz yahu...

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)

Dipnot:benim cevap yazmama gerekçe, bahsettiğin modelin arka sensörünün ön ve arkada kullanıldığı viofo a129 duo kullanıcısı olmam.Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu) 

• mow_ kullanıcısına yanıt

Hem kameranın ve izleme yapılan android telefonun wifi (wifi2,4/wifi5) standardıyla hem dosya boyutunun büyüklüğüyle hem de kayıt yapılan kartların okuma hızıyla alakalı bir durum

Haklı olabilirsiniz. Denicem, teşekkürler

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.