Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu) (1698. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.122
Cevap
950
Favori
1.961.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
102 oy
Sayfa: önceki 16961697169816991700
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cam yüzünden oluyor cam dışında baktım parlama yok cama geldiği an parlıyor. Fakat sırf ışık parlamasın diye 7/24 camları pırıl pırıl yapamayız ki. Her kameradamı böyle acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ddpai cihazımda obd ile şubat ayından beri kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı olmadı, ama aracımı bakım için servise götürdüğümde usta "bağlayın böyle bilip bilmeden her şeyi sonra beyni elinize alırsınız" dedi. Şimdi bu kiti üreten adam bunu düşünmüyor mu? diye aklıma gelmiyor değil.

Maalesef elimde bezle gezmeye başladım, cama her sinek yapıştığında veya leke olduğunda siliyorum artık, normalde arabayı bile yıkamam kolay kolay :))

Bu konuda herkes kararsız. Sanırım en sağlıklısı çakmaklık girişi, diğer 3 madde'de problem çıkarabilir bugüne kadar problem yaşayan oldumu orasıda ayrı.

1-Obd İle Bağlantı

2-Sigorta Kutusuna Bağlantı

3-AKü'ye Bağlantı

4-Çakmaklık Girişi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• realove19 kullanıcısına yanıt

Parlamaların önüne geçmek için muhtemelen tek seçenek ön cam ve dış camları sürekli temiz tutmak gerekiyor hocam ama parlamada olsa sonuçta olsaı bir kaza durumunda genede plakalar belli oluyor. Birde kamera takma amacı sadece akşam değil gündüz'de önemli.

En sağlıklı olan sigorta. Bir sey oldumu sigorta atar en kötü ihtimal. Sigorta değiştirir geçersin.

• 70mai kamera ile uyumlu 70mai üretimi obd kiti satılıyor. Eğer obd sorun olacaksa neden üretilip satılıyor bu ürün? Sigorta garanti diyorsunuz ama sigorta sorun çıkarır diyenler var? Obd neden sorun çıkarsın? Toplam 16 pinli obd soketin kamera için sadece 3 tane pin kullanılıyor.

• 70mai M300 kameramı aracımı satarken üzerinde bırakarak verdim. Şimdi uzun ömürlü, tercihen kapasitörlü bir ürün arıyorum. Gece plaka okuma konusunda daha başarılı olması iyi olur. Mobil uygulamayla erişim de büyük kolaylık, olsa süper olur. Arka kamera olsun istesem de montajıyla uğraşmak istemiyorum, bu nedenle ön ile yetinmeyi düşünüyorum.

70mai A800SE hakkında ne düşürsünüz? Eski kameramdan daha iyi olduğu kesin.

Edit: Max 5K civarı bütçe ayırmayı düşünüyorum. Viofo VS1 nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 2 Aralık 2025; 22:42:44 >
  • Kawa Mini 3 Gen2  kullanan var mı? Elindeki ham (raw) görüntülerden birisini paylaşabilirse çok sevinirim.

• audioslave kullanıcısına yanıt
    Benim ön cam filmliydi sorun olmamıştı. Hatta gündüz çekimleri daha iyiydi, akşam biraz daha karanlık oluyor ister istemez ama kullanıma engel bi durum yaşamamıştım. Ön camın numarası düşüktü, arka cam daha koyu. Arka kamerada ise gündüz ve gece şehir içinde sorun yaşamıyorum ama onun dışında gece sürüşlerinde arka kameranın hiç bi faydası yok sadece geçen arabaların farları gözüküyor :)
    5-6 sayfa kadar okudum alacaklar için yazıyorum defalarca yazılmıştır belki ama kapasitörlü olan modellerden tercih etmeye çalışın çünkü benim şu an kullandığım xiaomi 3 yıllık ve yazları sürekli kapanma sorunu yaşıyorum yolculuk esnasında.
    Onun dışında tabii ki bütçe meselesi ancak bütçe ne olursa olsun alınmasını tavsiye ederim yine defalarca yazılmıştır ancak bu alet 1 kere bile işini yapsa gerçekten çok şey farkediyor. Örneğin maddi hasarlı zincirleme trafik kazasında bana arkadan vuranın etkisiyle öndekine vurduğumu 10 saniyelik videoyla ispatladığım için 0 kusur alarak işin içinden çıktım ve kusurum olmadığı için değer kaybına başvurabildim, ayrıca öndekinin masrafları da arkadan bana vurana kaldı. Daha nice örnekleri vardır benimki en basitlerindedir muhtemelen.
    Bir de montaj için çakmaklıktan güç alarak bağlayacak arkadaşlar için diyorum bahsedilen montaj ücretleri gerçekten saçma sapan maksimum arabanın başında bir saat oyalanırsınız tek yapacağınız kabloları döşemenin altına ittirmek. Bu kadar para vermek yerine kendiniz yapın bence.

Bu arada ben de kapasitörlü + mobil bağlantısı olan bir kamera arıyorum tercihen ön+arka. En son araştırdığımda ddpai n5 dual mantıklı gelmişti, kullananlar yorum yapabilir mi veya onun yerine bunu al diyebileceğiniz f/p bir ürün var mıdır acaba?
    Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim iyi forumlar

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben de kamera araştırması yapıyorum. Bakarken polarize filtre gördüm lensin üzerine takılan, bu ihtiyacı karşılayabilir mi, hiç araştırdınız mı?

Son mesajlardan birinde bir arkadaş aldığı kameranın içerisinden ön kamera için filtre çıktığını, arka kamera için de filtre alınabileceğini yazmış.

Saygılar.

Onur Armutcuogluyoutube
    BMW G30 520i'ye Özel Araç Kamerası - FitcamX Ön/Arka Kamera Montajı Nasıl Yapılır - Gece Görüntüleri
    https://youtu.be/Y0AZDzgGgc4

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• onurarmutcuoglu kullanıcısına yanıt
    Kamerayı nereden aldınız

teknolojikoto.com
    Attention Required! | Cloudflare
    https://teknolojikoto.com/arac-ici-kamera.html

• Kensai-X K kullanıcısına yanıt

Benim aldığımda cpl filtre çıkmadı kutu içerisinden. Cihaz f/p ürünü bence ne çok iyi ne çok kötü.

DDPAI Z50 yi de bir incele arkadaşım almıştı aracını satıncaya kadar 6 ay kullandı çok memnun du, şu anda H.Burada da 5040 TL ye fiat gördüm.

Ddpai n5 dual de mobil (uzaktan) bağlantı yok hocam.

GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben de bu kameradan almayı düşünüyorum. Bundan bulamazsam da yine Lenovo'nun başka bir serisi olabilir.

Öncelikle ürün/marka hakkında deneyiminiz nasıldır ?

Bir de sizdeki kameranın mobil uygulaması nasıl ? Farklı modellerde farklı mobil uygulamalar kullanıldığını okudum ve genelde olumlu yorum yok denecek kadar az bunlarda.

Kayıt almasını düşünmek bir yana bir de sonrasında kayda ulaşabilmeyi düşünüyorum. Kayda kolayca ulaşamamak can sıkıcı olur.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.