Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu) (1392. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: OlguErhan Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.780
Cevap
931
Favori
1.937.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13901391139213931394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Değmez mantık aynı diyelim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kara Cuma denen diliniz eliniz kopsun!

Bugünde herşeyi bedava verseler almam, karalayacak başka gün bulamadılarmı!

Süper cuma de, hayırlı cuma deyin neyin nesi bu gavur sevdası!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelizard17

kara cuma ne demek yahu??????
    Özendim gavurlara

Kopsun dillerim / ellerim

Ayrıca kamera montajını kendim yapamayacağımdan ve alıp başka bir yerde montaj yaptırmak istemediğimden, hem satan ve montajını yapan bir yer tavsiyesi varmıdır ?
    Çok teşekkürler. Firma hakkında yorumlar güzel. Keşke vade farksız taksiti de sağlayabilseler:( ilave indirim kodu var mı acaba?

2015te de kameramı sizin tavsiyeni ile almıştım (shadow g90 ) idi galiba ama pili sıkıntı yaratınca kayıt yapmak sıkıntılı olmaya başladı. Koyduk kenara onu bakalım.

Orijinalden alıntı: mrbwp

Çok teşekkürler. Firma hakkında yorumlar güzel. Keşke vade farksız taksiti de sağlayabilseler:( ilave indirim kodu var mı acaba?

2015te de kameramı sizin tavsiyeni ile almıştım (shadow g90 ) idi galiba ama pili sıkıntı yaratınca kayıt yapmak sıkıntılı olmaya başladı. Koyduk kenara onu bakalım.
    En Para kredi kartı öneririm size, aylık 3 bin liraya kadar yaptığınız tüm harcamaları 1 kuruş masrafsız peşin fiyatına taksitlendirebiliyorsunuz. Kart aidatı vs bulunmamakta

EnPara
    Harcamalarınızı faizsiz ve ücretsiz olarak sonradan taksitlendirin!
    https://www.qnbfinansbank.enpara.com/kampanyalar/sonradan-taksitlendirme-kampanyasi

• mrbwp kullanıcısına yanıt
    İlave kod mlsf yok

Mijia 1S starvis
    Mi drive d08.
    Üçünün de fiyatı aşağı yukarı 200 tl ye gelecek fiyat/performans olarak yardımcı olabilir misiniz çok teşekkür ederim şimdiden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Tekrar teşekkürler

Görüntü sensörleri farklı. Pro versiyonda daha iyi bir çözünürlük ve renk var. WDR denen dinamik renk aralığı konusunda pro daha başarılı bu yüzden gökyüzü parlaklık patlaması daha düşük. Ekranlı olduğundan pro kullanımı daha kolay. Hareketli objelerin takibi konusunda görüntüyü durdurmadan plaka vs okuması ikisinde de zor. Pro versiyonun ADAS eklentisi var. GPS ve pek işe yaramayacak olan yakın takip uyarısı ve şerit değiştirme ikazı gibi özellikler sunuyor. Normalinde GPS yok. Sesli komut ikisinde de var.

Orijinalden alıntı: Huan8

Görüntü sensörleri farklı. Pro versiyonda daha iyi bir çözünürlük ve renk var. WDR denen dinamik renk aralığı konusunda pro daha başarılı bu yüzden gökyüzü parlaklık patlaması daha düşük. Ekranlı olduğundan pro kullanımı daha kolay. Hareketli objelerin takibi konusunda görüntüyü durdurmadan plaka vs okuması ikisinde de zor. Pro versiyonun ADAS eklentisi var. GPS ve pek işe yaramayacak olan yakın takip uyarısı ve şerit değiştirme ikazı gibi özellikler sunuyor. Normalinde GPS yok. Sesli komut ikisinde de var.
    Teşekkür ederim cevap için. Görüntüsünü pek beğenmemiş olsam da internetteki örnek çekim videolarını izleyerek bu sabah PRO modelinin siparişini verdim.

Dediğiniz ADAS özelliği GPS modülü olmadan çalışmıyor sanırım. Nereden temin edebilirim bunu?

• Arkadaşlar anytek a7 veya t900 alacağınıza çok daha iyi bir model olan junsun h15 alın, banggood da vergi dahil 15 gün gibi bi sürede 360 tl ye aldım.
  • iyi günler arkadaşlar. geçtiğimiz hafta HepsiBurada maxitekno mağazasından Mai70 1s model DVR cihazı aldım. aynı siparişte aldığım hafıza kartının gelmesi geciktiğinden cumartesi günü montajını yaptırabildim. montajı yaptırdığımda bir gariplik olduğunu sezdim, maxitekno firmasına telefon açtım.telesekreter mesajı mesai saatleri dışında olduğunu belirtti, işten çıkmış olmam ve yorgunluğumdan detaylı incelemesini sonra yaparım diye eve döndüm, uyudum.(öyle bir uyumuşum ki cumartesi öğleden sonra 3ten pazar 12ye kadar:)) bugün hem cihaz üzerinde hem internette detaylı bir inceleme yaptım ve benimle aynı sorunu nadir olarak yaşayan kişiler olduğunu gördüm.

sorun şu ki; cihaz her elektrik aldığında kendi ayarlarını resetliyor. tarih,yaptığım kişisel ayarlar sıfırlanıyor. ayrıca çektiği fotoğraflar hatalı kaydediliyor ve görüntülenemiyor.mobil uygulamadan cihaza bağlandığımda görüntü alamıyorum(video kaydını gerçekleştiriyor.). konuyla ilgili bir de video çektim. sabah Maxitekno firmasıyla görüşeceğim.umarım çözüm üretirler aksi taktirde THH ile uğraşlar ve yeni kamera bulma dönemi beni bekliyor..

video linki;
    Oasceu1s `youtube
    Mai70 1S DVR Problemleri Maxitekno için video
    https://www.youtube.com/watch?v=73w-pge4NPk

@OlguErhan

• Hocam merhaba, 70 mai alacağım, daha önce de aldım linklerin vardı, şimdi bulamadım, nerden alırız en uyguna. Teşekkürler

US $21.66 74% OFF|Otomobiller ve Motosikletler'ten DVR/Dash Kamera'de E ACE araba dvr'ı 3 kamera Lens 4.0 inç Dash kamera çift Lens dikiz kamera Video kaydedici otomatik Registrator dvr Dash kamera AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/32894922089.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.14cd458eHe4bFv&algo_pvid=1b741fcb-1d57-4484-a56e-dc5f1db29286&algo_expid=1b741fcb-1d57-4484-a56e-dc5f1db29286-0&btsid=6d371094-0932-4458-bd68-18fe5dbfb54e&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_7,searchweb201603_55

ürün hakkında yorumlarınız nedir arkadaşlar?

• Şu modeli almayı düşünüyorum. Garmin kullanan var mı hiç?

• quote:

Orijinalden alıntı: xcorp

https://www.amazon.co.uk/Garmin-Key-Sized-140-degree-Wide-angle-Recording/dp/B07RKXKHW9/ref=sr_1_4?keywords=dash%2Bcam%2Bmini&qid=1575279805&sr=8-4&th=1 Şu modeli almayı düşünüyorum. Garmin kullanan var mı hiç?
    oFF ÇOK Pahallı o ne

• 
Sayfa: önceki 13901391139213931394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.