Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu) (1394. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hyksl , torkema61 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.779
Cevap
931
Favori
1.937.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13921393139413951396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• zalımlar bunu kullanan var mı? uygun mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: influenza

https://www.banggood.com/70mai-Pro-Midrive-D02-English-Russian-1944P-Car-DVR-Camera-SONY-IMX335-Sensor-140-Degree-from-Xiaomi-Youpin-p-1367394.html?rmmds=category

Merhabalar bu ardakadaşın 500 mAh lik pili ne kadar idare ediyor acaba bilen birileri yazarsa sevinirim. demiştim ama kendim araştırıp buldum 1 gün gidiyormuş bataryası. kapasitörlü ve uygun fiyatlı arka ön kamera opsiyonu bulunan ya da çift kameralı, gps olmasa da olur, wi fi da sorun değil, sağlam ve düzgün kayıt yapabilen bir kamera arıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: manilafortuna

https://www.hepsiburada.com/mi-70mai-pro-akilli-arac-ici-kamera-140-genis-aci-lens-1944p-gece-gorusu-sesli-kontrol-global-versiyon-p-HBV00000HCZ9X?magaza=Bizdeuygun

zalımlar bunu kullanan var mı? uygun mudur?
    FEna Kamera değildir, daha uygun fiyata alabilirsiniz ------->http://bit.ly/31R16mv

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar, videoyu sonuna kadar izledim. Büyük emek, elinize dilinize sağlık.

Sorum şu size;

Bu anlattığınızdan, şu an İçin daha iyi olarak önerebileceğiniz ürün var mıdır.?

Mesela üstteki mesajlarda başka arkadaşlara Jodo marka bir ürün önermişsiniz, sizce hangisidir ?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Üstad bu kadar bütçe ayırmak istemedim. bunun yerine jado d330 tavsiyenize uyup onu alsam pişman eder mi? cevabın ve ilgin için teşekkürler.

Üstad bu kadar bütçe ayırmak istemedim. bunun yerine jado d330 tavsiyenize uyup onu alsam pişman eder mi? cevabın ve ilgin için teşekkürler.
    hoca nedense türk sitesindeki anytek e yönlendiriyor sanırım o daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bennett.antony -- 8 Aralık 2019; 11:17:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

teşekkür ederim hocam. onun incelemesi de var sanırım kıyaslayayım ben.
    jado junsun yada anytek t900 için yurtdışı uygun fiyat bulursanız bana da lütfen haber verin

1- belirttiğiniz modelde etraftaki Araçların plakaları net olarak okunuyor mu? Yoksa 4K olan modelini tercih etsek daha mı iyi olur ?

2- araçtan enerjisini alacak şekilde sigortaya bağladığımızda Aracın aküsüne nasıl bir etki yapar?
    Mesela 6 ay sonra falan aküyü elimize alıp değiştirmemiz gerekir mi ??

3- aküye bağlıyken ve gece güvenlik modundayken sürekli aynı seviyede enerji çeker vaziyette mi duruyor cihaz yoksa titreşim algıladığında mı daha fazla enerji çeker moda giriyor ?

4- aracım Honda civic fc5 2019, bu araçla cihaz arasında herhangi bir uyum sorunu vs Yaşar mıyız ?

Çok soru sordum, hakkınızı helal edin.

Teşekkür ediyorum yardımlarınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfram39

Teşekkür ederim. Netleştiğimde oradan da yazarım tabi 👍🏻
    Fakat diğer arkadaşların da faydalanması İçin genel sorularımı buradan sorarak ilerlemek daha mantıklı olacak gibi;

1- belirttiğiniz modelde etraftaki Araçların plakaları net olarak okunuyor mu? Yoksa 4K olan modelini tercih etsek daha mı iyi olur ?

2- araçtan enerjisini alacak şekilde sigortaya bağladığımızda Aracın aküsüne nasıl bir etki yapar?
    Mesela 6 ay sonra falan aküyü elimize alıp değiştirmemiz gerekir mi ??

3- aküye bağlıyken ve gece güvenlik modundayken sürekli aynı seviyede enerji çeker vaziyette mi duruyor cihaz yoksa titreşim algıladığında mı daha fazla enerji çeker moda giriyor ?

4- aracım Honda civic fc5 2019, bu araçla cihaz arasında herhangi bir uyum sorunu vs Yaşar mıyız ?

Çok soru sordum, hakkınızı helal edin.

Teşekkür ediyorum yardımlarınız için.
    Tabi,

1- 4K modeli biraz lüx bence, plakalar gayet net ve güzel okunmakta ( inceleme videom'da mutlaka görebilirsiniz örnek çekimleri video'ya serpiştirdim )
    2- Akü aktif olarak kullanıyorsunuz zaten, aküden bir oto radyo teyp ne çekiyorsa ortalama o enerjiyi çekmekte. Radyo dinleyince nasıl aküyü elimize almıyorsak kamera taktığımızda da almayız. Sadece aktif park modu yapacaksanız aracınızı da sürmelisiniz, araç yatıyorsa zaten voltaj seviyesi azalında park kiti korumaya alıp kamerayı kapatmaktadır. ( Tüm ayrıntıları video'da anlatmıştım )
    3- Hep aynı enerjiyi çekmekte, wifi yi hep kapalı tutmalıyız.
    4- Hiç bir sorun yaşamazsınız.

Ek Bilgi :

Kameranın Aracın marka modeli önemli değildir. Akünun durumu önemlidir.

- Akü sağlığı iyi değilse, havalar soğuduğu anda hızlıca enerjisi azalır ve park kiti kameranızı kapatır. Akünüzü korur
    -
    - Araç cok kısa yol yapıyor veya haftanın 3-4 günü yatıyorsa akü performansı çok hızlı düşüşe geçer, aküyü sürüş yaparak şarj edersiniz. Sürüş yapılmaz ise park kiti kamerayı erken kapatır. Aküyü korur.
    -
    - Günlük veya 2 günde bir çalışıp, aküyü şarj etmeyecek kadar yol yapılmalıdır ( devamlı park modu isteniyorsa )
    -
    - park modunu az sürüş yaptığınız arabada kullanmak için Extra powerbank desteği alabilirsiniz.

Bazı Extra bilgiler aşağıdaki video'nun ilk 2 dakikasında yazmıştım .

Çok teşekkürler

Şu andaki kararsızlığım sadece 4K’da, onu da
    İnceleyip mutlaka verdiğiniz linklerden birini alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfram39

Çok teşekkürler

Şu andaki kararsızlığım sadece 4K’da, onu da
    İnceleyip mutlaka verdiğiniz linklerden birini alacağım.

Açıkçası 4K biraz daha çabuk sd kartı doldurmakta, şu an stoklarda tam set çiftli kamera yok yok ama ayrı ayrı alınabilir, Ön ve arka kamera olarak.

Viofo A129 PRO 4K Gps'li Akıllı Araç Kamerası-->http://bit.ly/2OCotMo
    Viofo A129 Araç Kamerası için Arka Kamera------>http://bit.ly/2P46EoF

• Çift taraflı kayıt yapacak (on ve arka) f/p araç içi kamera bakıyorum bende.

Jado ve Anytek arasında kaldim

Şerit ve mesafe takibi benim için önemli degil

Sadece dış çevreyi kayıt etsin ve araç park halindeyken kayıt devam etsin bu yeterli. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpheratz -- 8 Aralık 2019; 22:16:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpheratz

Çift taraflı kayıt yapacak (on ve arka) f/p araç içi kamera bakıyorum bende.

Jado ve Anytek arasında kaldim

Şerit ve mesafe takibi benim için önemli degil

Sadece dış çevreyi kayıt etsin ve araç park halindeyken kayıt devam etsin bu yeterli. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz
    Aynen Viofo A129 ayrıca video altında Türkiye den garantili alabileceğiniz linkler mevcut. Takıldığınız yerde bana facebooktan da yazabilirsiniz Olgu Erhan

İzleyelim —->
    Olgu Erhanyoutube
    Viofo A129 Araç Kamerası incelemesi 2019'un En iyisi !!!
    https://www.youtube.com/watch?v=_ntH9ue5IAE&feature=youtu.be

• 900 ₺ biraz yüksekmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 4810

900 ₺ biraz yüksekmiş.
    Almanyalı 100 liraya alıyor ( kendi paraları ile ) bizim TL diplerde süründüğü için mlsf fazla geliyor işte.

Bu gibi kaliteli ürünler, projeksiyon / marka bir 4K Tv / iyi bir araba gibi şeyler artık malesef vatandaşımız için normal ihtiyaç tüketim malzemesi değil LÜX oldu

Ama Allahıma 1000 şükür Almanya bizi kıskanıyor

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)

Varlık kuyruklarımız var

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 11 Aralık 2019; 11:37:34 >

• Merhaba,
    Anytek A7 model aynalı kamera aldım ancak ön çekimlerinden pek memnun kalmadım. Viofo 118C kullandığım arka kameram A7 nin ön kamerasından daha iyi plaka okuyor. Görüntüler çok bozuk geldi gözüme. Plakalar sadece 10 km hızla giderken veya sizden yaklaşık 10 km daha hızlı giden(siz 100 yan taraf 110) araçların plakaları okunabiliyor. A7 arka kamerasını(720p) daha denemedim. Bir de gece farın yansıdığı plaka okunamıyor-çok zor okunuyor(neredeyse tüm plakalar-araçta xenon mevcut bu yüzden de olabilir)
    Video veri hızı: 12000 kb/sn
    Toplam bit hızı: 12230 kb/sn

Acaba kamera da sorun mu var yoksa gerçekten bu kadar kötü mü A7?

Bir de ADAS olduğu söyleniyor ancak kamera ayarlarında bir adas ayarı mevcut değil, kamerayı da kullanırken bir çok şerit değişikliği yaptım ancak hiç birinde uyarı da vermedi. (yaklaşık 2 saatlik kullanım)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.