E

Teğmen
28 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 38 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Otomobillere artık her ayın başında min. 2-3 bin lira zam geliyor kur düşsede geliyor yükselse de geliyor yerinde saysada geliyor. Yılda 12 kere zam mı olur?
Honda civic otomatik Fabrika çıkışı lpg li araç yakıtı nedir kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi. Diesel bir Megane ile arasındaki fark fazla mıdır. İstanbul şehir içi ve şehir dışı tüketimleriniz nedir. Ama lütfen gerçek tüketimleri yazalım. Yakıt makulse sıfır civic düşünecem yok değilse Megane 2. El
Haftada bir lastik basınçlarını kontrol ederim. Dikkatimi çeken bütün lastikleri 35 yapıyorum bir hafta sonra hava sıcak soğuk durumuna göre lastikler ya 34’e inmiş oluyor yada 35 de değişmemiş oluyor. Ancak sağ arka lastik son zamanlar da 32 oluyor sizce neden ?
Seçimden sonra hükümet 657 yi kaldıracak mı her ne kadar çalışma bakanı iki güne bir öyle bişey yok diye haberlere çıksa da insan güvenemiyor. Başkanlıktan sonra yapılacaklar listesinde ilk 3 deydi 657 nin kaldırılması. Siyaset bu dün dündü bugün bugündür derler mi?
Megane nasıldır hayal kırıklığı yaratırmı hep renaulta karşı bir ön yargım var neden bilmiyorum. Sizce hangisini almalıyım. 2017 maksimum 20 bin km almayı düşünüyorum. Otomatik olsun diyorum ama bu çift kavrama edc ve dsg beni üzermi siz olsanız manuel mi alırdınız?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 237
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.111 (Bu ay: 208)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 199 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.