|
6 ay önce şirketim 2023 model 1.0 TCE otomatik vites Renault Clio verdi. Bende de halihazırda 2020 model manuel vites 12.000 KM'de Opel Astra K vardı. Şahsi aracımın kilometresinden de anlayacağınız üzere çok yol yapan birisi olmadığım ve yalnız yaşadığım için 2 araç fazla geldi ve dün Opel Astra'yı satmış bulundum. Herhangi bir borcum ya da ev alma isteğim/imkanım olmadığı için de araç satışından gelen parayı ya tekrar araca yatırıp üstüne para ekleyerek model yükselteceğim ve şirket aracını geri vererek aylık 10.500 lira ödemesini alacağım ya da Clio ile devam edip parayı yatırım araçlarında değerlendirmeye çalışacağım. Aslında günlük hayatta Clio oldukça yeterli geliyor fakat araba benim hobim olduğundan araba buluşmalarına/kulüplerine katılmak, arabanın yıkamasını vb yapmak hoşuma gidiyor. Bu noktada ne yapacağıma karar veremiyorum. Eğer yeni araç alırsam üste para ekleyerek 50-60 bin KM civarında BMW F20 1.18i / 1.16d ya da 20-30 bin KM civarında Seat Leon FR MK3 alabiliyorum. Bu durumda vereceğiniz tavsiye ve yönlendirmelere açığım, şimdiden teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 15 Şubat 2024; 11:9:25 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt