Şimdi Ara

Arabayla dibine girme hastaları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
3
Favori
41.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
207 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cezasını sen mi veriyorsun kardeşim ? arabası gidiyorsa gider sanane ? burada tartışılan şey hızlı gitmek değil ki sol şeridi sürekli işgal etmek. sen solu işgal edersen adam makas atar geçer en kötü. yine sen tehlikeye girersin.
  • Karayolları kanununa göre hız limitinde örneğin e5'te 80'le giden insan en soldan gitmeye hakkı kazanmıyor en sol şerit meşgul edilmez, en sol şerit her zaman önceliği olan ya da en hızlı giden aracın hakkıdır.
  • bu ülkede mümkünse trafiğe çıkmayın,yukarıdaki kasapların kurbanı olabilirsiniz.
  • "nasılsa hız sınırında gidiyorum" diyip sol şeridi kapatamazsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buradakilerin anlayamadığı şudur: sen istersen parasını verip pist kiralarsın ve sabaha kadar 300 le gidersin buna kimse bir şey diyemez, ama trafik herkesin bulunduğu br ortamdır ve sen tehlikeli araç kullanarak yasaları ihlal ederek onların canını tehlikeye atıyorsun.gençliğinize ve eğitimsizliğinize veriyorum ve artık sizi kendi halinize bırakıyorum.
  • ışıklarda dibime girenlere tepkim geri vitese takmak oluyor :D
  • arkadan gelen adamlar belki 200 km hızla gidecekler,belki 500 km hızla gidecekler.

    hız sınırlarına uyalım ama en sol şeridi de sürekli meşgul etmeyelim bence.

    sırf bu yüzden otobanda (3 şerit + 1 şerit güvenlik) en soldan gidemiyorum.benim arabamın yapacağı hız belli,arkamdan bmw geliyor,porche geliyor maserati geliyor; geliyor da geliyor adamın arabası var,parası var, ceza umrunda değil, kaza yapmadığı sürece-kazaya neden olmadığı sürece basar gider arkadaş.ben bu vatandaşı kıçı kırık aracımla (megane 2 1.5 dizel) neden engelleyeyim ki.

    yol veririm ağalar giderler,ben gibi garibanlar da arkalarından bakarak yolumuza uygun hızlarda devam ederiz.

    yol isteyene yol verilir.kaza riskini yükseltmeye gerek yok bence.

    herkesin yolu açık olsun.


    ps. tampona o kadar yaklaşılması vb. hareketler yanlıştır elbette.bu tip davranışlar hatalıdır.yanlışa yanlış doğruya doğru.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muammer816 -- 12 Ocak 2020; 18:32:56 >
  • mor yakut kullanıcısına yanıt
    Bak aklıma karpuz kabuğunu soktun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sol serit sadece sollamalar icin kullanilir. keyfi mesgul edilemez. yaptiginiz yanlis.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Technical_Support

    Bu mesaj silindi.
    Hayır ben sol şeridi işgal edenlere selektör yakıp yol isteyenlerdenim. Dibine girip rahatsiz edip adamla it dalasina girenlerden değilim. hele hele önüne kırıp frene basanlardan hiç değilim. Çünkü bu sebepten dolayı eşini kaybeden tanidigimiz biri var. Otomatik vites arabayla sol seridi isgal eden bir tira kendince ders vermek isterken Arabanin vites dusurmesi ve de devirden dusmesi yuzunden tirin altinda kaldilar. Otobanda diger aracin onune gecip frene basan bir şoför gerizekalı bir şofördür. Çünkü bunu yaptigin insanin refleksi veya freni iyi degilse kaza yaparsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu sol şeridi sürekli işgal etmek trafik kurallarına aykırıdır ama bu size o araca magandalık yapma hakkı tanımaz, bu kadar basit. Tampona dayanma, selektör yapma, taciz etme vs bunlar sol şeritte 90la gitmekten daha beteri. Çünkü trafiğin güvenliğini tehlikeye sokuyorsun, öndeki adam acemi olabilir, panik yapabilir yoldan çıkıp kaza yapabilir. Bunlara ne gerek var?
    Sollama hariç asla sol şerit kullanmam ama sollama yaparken biri arkadan magandalık yaparsa inadım inat ona sağım boşaldığında bile yol vermem, sağdan kornaya basıp söverek geçsin umrumda değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 km ile gidicekseniz orta seritten gidin ki kimsenin sizin dibinize girmesine gerek kalmasın..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ana yoldan bahsediyorsak yani yolun sağı solu caddeye-sokağa açılmıyorsa sol şerit meşgul edilmemeli. bırak adam isterse 180 le gitsin. kendi bileceği iş.
    eğer yolun sol taraflarında cadde, sokak, banka v.b duraksanabilecek yerler var ise yani şehir içiyse o yolun gerektirdiği hız sınırı 50 ise sol şeritten 50 ile gidilir arkadan gelene de yol verilmez.
    ülkemiz insanlarında araç kullanma bilincinin olmadığı bir gerçek. başlarına bir iş gelene kadar akıllanmıyorlar ne yazık ki
  • Hız sınırlarına uyman sol şeridi meşgul etmene bahane olamaz. Arkadan senden hızlı bir araç geliyorsa yol vermek durumundasın. Ancak konunun ana fikrine katılıyorum. Hız limitleri dahilinde en sağ şeritten gittiğim halde tampona yapışıp selektör yapan saçma sapan tipler de var.
  • ben bu olayın aynısını ve bir çok zaman yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum.

    Pendikten tuzla istikametinde giderken, malum kartal köprüsü ile pendik köprüsü trafik yoğundur ve hiçbir zaman orası rahatlamaz. anca gece 01.00den sonra belki.
    Çünki 3 şeritli yol devam edip 2 şerite düşüyor ve yandan da bağlanan yan yol var.


    ben genelde pendik köprüsüne yaklaşınca hep sola geçer devam ederim çünki sol şerit o noktada çok akıcı oluyor.
    Sonra trafik arkamda rahatlasın diye de biraz hızlanırım. 500m ilerde tavşantepe sağdan bağlantısı var.
    nekadar hızlansam da arkamdan bazıları öyle geliyor dibime giriyor, sonra sağ şeride geçiyorum, sonra bakiyorum yol verdiğim adam yine benim önüme geçiyor sonra bağlantı noktasına dalıyor.

    böylelerini gördükçe sinirlerim zıplıyor ama
    anlatsan anlamaz, küfür etsen değmez, kavga etsen başa bela birde kime anlatacaksın.




  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Şehir içinde hele ki istanbul da yol tıkalıyken bu söylediğiniz geçerli değil. Hatta akıl mantık dışı. Üst hız sınırında gitmek kaydı ile sıkışık trafikte iş çıkışı e-5 te yap bunu anca küfür yersin. Adam nereye gidecek ki sollama şeridi diye birşey kalmamış o kadar sıkışık. Bir sis farı bir selektör bir de korna terörü var bizim ülkemizde. Geçen orta şeritten sağ şeride sinyalimi vererek geçtim. Sağ geçerken arkamdaki sağ şeritteki araç ile aramda 20 metre civari mesafe vardı. Otogardan yönünden atışalanı yönüne 150 metre sonra döneceğim bu arkamdaki o.çocuğu da aksaray istikametine gidecekmiş sapakta trafik sıkışınca kontrolü fren yaptım bu piç başladı selektör tacizine sonra da sola geçip aksaraya döndü. En sağdayım fren yapıyorum selektör yağmuruna tutuyor. O kolu monte etmek lazım. Aynı kol sinyal de veriyor ama o kullanılmıyor. Nasıl bu kadar geri zekalı insanlarla beraber yaşıyoruz anlamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 13 Ocak 2020; 19:18:23 >




  • Kırmızı ışık var adam ışığın dibine 80 90 la girip frene köklüyor. Bu fantezinin açıklamasını yapacak var mı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle benim bildiğim duble yollarda otomobil için hız sınırı 110, şehir içinde gidiyorsanız 90, her iki durumda da bir yanlışınız var (kgm sitesinden kontrol ettim.

    Ayrıca yorum yazan arkadaşlar sol şerit sollama şerididir demiş, ortadan gidin demiş. Kimse kusura bakmasın orta şeritte kamyonlar minibüsler 7-80 km hızla giderken ben sol şeridi bırakamam, orta şerit de kamyonların sollama şeridi ama gitmeme engel oluyorlar. Kuralları eksiksiz uygulayacağız diye, ki kimse uygulamıyor, gideceğimiz yere kimi zaman yarım saat geç gidiyoruz. 150 km hızla gitmek isteyen de kusura bakmasın yol vermem.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.