Şimdi Ara

Arabayla dibine girme hastaları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
3
Favori
41.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
207 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sol şeridi 100le kapatamazsın. İstersem 300'le giderim, bu seni hiç alakadar etmez. İşin bitince sağ şeride geçeceksin.
  • Ankara Konya Yolunu işim gereği her gün kullanıyorum. İstisnasız her gün bir tane sol şerit saplantılı adam görüyorum. Rahatsız olmasın diye arkasından normal takip mesafesinde gidiyorum. Ama orta şerit boş olduğu halde lütfedip yanaşmıyor beyefendi. En son radde takip mesafesini azaltıp selektör atmak kalıyor geriye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matrağa bak, duble yolda sol şeritte 100'le gidiyor bi de benden yol istediler yauv ühühühühü diye konu açıyor.Bi de 40 küsür kişi artılamış.

    Orada adam seni arabadan indirip sopa çekse hakkıdır.Size ne kardeşim hastası vardır, karısı doğum yapıyordur, yaşlı annesine ulaşamıyordur, polistir, savcıdır, pilottur veyahut düz sıradan normal insandır.K*duğumun yolunda geçmek için bi de mazeret bildirip sizden yazılı belge mi alsınlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geniş yelpazeye yayılan bir konuya parmak basmışsın. Nerden tutarsan tut içinden çıkamaz gerekli anlayışı kolay kolay bulamazsın. Trafikte dur kalk yaparken de dibine girerler, rampada da dibine girerler arabayı geri kaydırcak mı diye düşünmezler ki geri kayar da (rampada normal olağandır) arkadakine vurursan dibine girdim suçluyum demez seni suçlarlar nabıyon diye.

    Yolda yürürken üstüne gelirlen sıra beklerken arkadan dibine girerler hatta bi bakarsın yanında duruyorlar. Avm'de güvenlikten geçerken telefonu bırakacağın yere arkandaki senden önce elini uzatır vs vs vs anlat anlat bitmez...
  • bunun birde duran trafikte sıfır yapışanı var geri kaydırsa çarpacak mal gibi insanın götüne giriyorlar ben önümde ki aracın tekerini görecek kadar mesafe koyuyorum ama bazı geri zekalılar tampon tampona değene kadar yaklaşıyor amk evladı sanki 10 cm ilerde durunca 10 dk erken gidecek
  • Sag şerit boş ise 100 ile solda gidenleri anlamıyorum, hız sınırının 100 olması seni ilgilendirir belki adamın acil işi var 300 le gidiyor, senin sol seridi ihlal etme hakkın yok ki kardeşim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FurkanNoyan4134

    İkinizde hatalısınız, biriniz takip mesafesinr uymuyorsunuz biriniz de sol şeridin sollamalar hariç kullanılmaması gerektiğini bilmiyorsunuz. Aynalarına sürekli bakıyorsun ama kurallardan da bihabersin.
    iki şeritli yollarda sol şerit mecburen kullanılır çünkü sağ şerit ağır vasıtalar ile doludur.üç şeritli yollarda zaten ortadan giderim,soldan gelen trafik canavarları ve sağdan giden kağnı hızındaki ağır vasıtalar ile işim olmaz.şehiriçi yolsa zaten sağ şerit komple park yeridir,mecburen soldan gidilir. 200 ile giden hiç bir hanzoya yol vermek zorunda değilim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Technical_Support

    Ben 200 ile gitmek istiyorum belki senin yüzünden makasmı atayım? Seve seve sol şeridi boşaltacaksın.
    Trafik canavarı!!!! potansiyel katilsin.
  • Benimde başıma çok sinir bozucu bir olay gelmişti. Sol şeritten belli bir hızda giderken arkamda ki araç bana selektör atmaya başladı. Sağa geçemiyorum yanımda araba var. Önümde de bir focus gidiyor gittiğimiz hız 90KM önüde gerçekten baya bir mesafe bomboş.

    Önümde ki focus'a selektör attım oralı olmadı.

    Önümde ki focus'a tekrardan selektör attım gene oralı olmadı.

    Arkadan bana çok selektör gelince önümde ki focus'a 2 defa ard arda selektör atınca olanlar oldu.

    Önümde ki adam bilerek ani bir şekilde freni öyle bir kökledi ki neye uğradığıma şaşırdım takip mesafemi koruduğumdan durabildim sonra da bu arkadaş bastı tekrardan.

    Arkada ki de bana vuruyordu az kalsın. Adamın yanına yaklaşınca da daha ne kadar hızlı gidebilirim diye küfür etmişti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 12 Ocak 2020; 15:52:4 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Technical_Support

    Yahu belki uçağa yetişecem belki hastam var arabada, allah göstermesin belli bi yakınım vefat etti. Hız sınırı 100 diye sol şeridi tıkamanın bi mantığı varmı allah aşkına. Araba sürmek sadece tabelaya bakıp hız kuralına uymak değildir. Aynalara bakıp arkayı ve yanlarıda kontrol etmek gerekir. Hergün görüyorum bu salaklar yüzünden, ambulans gelip arabanın arkasına yapışıyor siren sesleriyle. Adam hala kılını kıpırdatmıyor. Neymiş kurallara uyuyormuş. Bu kadar salak olmasın bu millet. Mantıklı olun başkalarını gereksiz yere engellemekten vazgeçin dimi!
    senin gibilerin zaten hep hastası olur,her gün hasta taşırsın. oldu olacak ambulans şöförü ol,çok meraklı görünüyorsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sirchade

    Sol şeridi 100le kapatamazsın. İstersem 300'le giderim, bu seni hiç alakadar etmez. İşin bitince sağ şeride geçeceksin.
    hız sınırı diye bir şey var yani gidemezsin . umarım her 1km de hız dedektörleri kurulurda her gün ceza ödersin.haa öderim deyip kaçmakta yok,ceza puanın dolunca ehliyeti alıyorlar. artık o zamanda ehliyetsiz kullanırsın dimi,senin gibilerin araçlarınıda bağlamak lazım.
  • BU başlığı yine potansiyel katiller basmış,aileden eğitim yok,okuldan eğitim yok. sonuç:trafik canavarı katiller ordusu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 12 Ocak 2020; 15:56:52 >
  • İSTİYORSAN 300’LE GİT SOL ŞERİT SADECE SOLLAMAK İÇİNDİR SEYİR ETMEK İÇİN DEĞİL !
    TRAFİKTE EN NEFRET ETTİĞİM OLAY BU VE CANLI ÖRNEĞİ OLARAK KARŞIMDASIN, İNSANLARIN NE HIZ YAPACAĞI NERDE DÖNECEĞİ SİZİ İLGİLENDİRMEZ, SOL ŞERİTİ NE HIZLA GİDERSENİZ GİDİN İŞGAL EDEMEZSİNİZ TARTIŞMAYA KAPALI.
    ARABA SÜRERKEN HADİ GENE O KADAR DEĞİLDE, MOTOSİKLET SÜRERKEN CİDDEN SİNİR KRİZİNE GİRİYORUM SOL ŞERİTİ KAPATANLAR YÜZÜNDEN, Bİ SALIN DA GİDELİM BE...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 12 Ocak 2020; 16:26:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mor yakut

    Frene bas hafif eli ayağı dolanır .d
    Aynısını yapıyorum özellikle dolmuşçulara adamlar şok geçiriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Felurian

    İSTİYORSAN 300’LE GİT SOL ŞERİT SADECE SOLLAMAK İÇİNDİR SEYİR ETMEK İÇİN DEĞİL !
    TRAFİKTE EN NEFRET ETTİĞİM OLAY BU VE CANLI ÖRNEĞİ OLARAK KARŞIMDASIN, İNSANLARIN NE HIZ YAPACAĞI NERDE DÖNECEĞİ SİZİ İLGİLENDİRMEZ, SOL ŞERİTİ NE HIZLA GİDERSENİZ GİDİN İŞGAL EDEMEZSİNİZ TARTIŞMAYA KAPALI.
    ARABA SÜRERKEN HADİ GENE O KADAR DEĞİLDE, MOTOSİKLET SÜRERKEN CİDDEN SİNİR KRİZİNE GİRİYORUM SOL ŞERİTİ KAPATANLAR YÜZÜNDEN, Bİ SALIN DA GİDELİM BE...
    sollarken bile hız sınırını geçmek suçtur,kanunlarda sollama yaparken 200-300 le gidebilirsin yazmaz.hız sınırı tartışmaya kapalıdır.neyse şöyle ABD'de 1-2 gün araç kullanında nasıl ceza yağıyor görün.interstate'te 55-60 milden fazla gitmek ağır suçtur.ama orada itiraz edeceğinizi sanmıyorum nede olsa kanun devleti dimi.




  • Asil komik olan şu ; ben bu insanlari anlamiyorum diye isyan edip,kendi yaptigi anlamsizligin farkina varmamakdir.
    Sen hiz limiti 100 km diye sol seridi kapatamazsin sol serit hizlamma serididir.Adam belki limite uymayacak 150 km ile sol seritten gitmek isteyecek.ona ragmen israrla arkadaki aracin sellektor yakmasini bekleyecek kadar inat edip sol serittten 100 km ile gitme cabanda direnmene bizde seni hic anlamadik..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7E2A7C465 -- 12 Ocak 2020; 16:34:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya anlatamıyoruz sanırım yukardada örneğini vermişler bak, belki bi acelem var, hayati bi durum söz konusu, ya da keyfim öyle istiyor ceza yemeyi göze alarakdan basıyorum, ceza yiyip yememek benim kendi problemim, bu sürücüye hız sınırı 100 nasıl olsa diyip sol şeridi kapatma hakkını vermez, ki 100 olsa hadi neyse, genelde millet 60-70’le sabit bir şekilde solu kapatıp gidiyor inadına, hız sınırı tartışmaya kapalıdır demişsin asıl şerit kuralı tartışmaya kapalıdır, hangi hızla gidiyorsan git sol şeritde seyir edemezsin.
    İnanmayacaksın ama 200 küsürle gittiğim durumlarda bile, sağ şerit boşsa sağdan gidiyorum, arkamdan gelen felan da olmamasına rağmen hani...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 12 Ocak 2020; 16:39:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmayın,ortalık buradada gördüğünüz gibi kasap dolu.200 le 300 le giderim diyor,kanunlarda neymiş diyor vay be,bunlar ABD ye gittiğinde gıkı çıkmaz haa,polis daha höt demeden yere yatarlar korkudan.kanun devletinin hali başka tabi.
  • bugun yine trafikteydim. ankara'da çiftlik kavşağından ankamall'a giden yol 3 şerit bilirsiniz. tırlar bile orta şeritten gidiyorlardı. tahmin edin durum ne ? en sağ şeritte araba yok. radara kadar 140 150 ile gittim en sağdan. en sol şerit duruyordu hahahaha
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.