Bildirim
Arabanızın rengi ne hiç aracınızı başka renge boyatmak istediniz mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
boyatacaktım fakat maddiyattan ötürü vazgeçtim. keko değilim ama benim araçta turuncu ve ya kırmızı renk çok hoşuma gitmişti. maddi problem olmasa fotoğraflayıp boyatacaktım almayan almasın zevk benim başkasını düşünerek araç kullanan adamın kendine saygısı yoktur -
Ne kadar tuttu ücreti?quote:
Orijinalden alıntı: emir.ksk
boyatacaktım fakat maddiyattan ötürü vazgeçtim. keko değilim ama benim araçta turuncu ve ya kırmızı renk çok hoşuma gitmişti. maddi problem olmasa fotoğraflayıp boyatacaktım almayan almasın zevk benim başkasını düşünerek araç kullanan adamın kendine saygısı yoktur
Bende hep düşünüyorum yeşile boyatmayı bende pek satılırmı kafasında değilim keyif benim keyifim satılmasına odaklansam 500l almam zaten
Ama benim boyatma sebebimden biri benim aldığım pakette iki renk seçeneği var siyah ve mat gümüş gri.
Yani yeşil seçeneği olsa yeşili seçerdim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracım kırmızı seviyorum aslında ama aracımın beyazına sahip olmak hayalim olduğundan restorasyonunu yaparken orjınal renk kodunda komple iç-dış beyaza çeviricem. -
Bi Nardo Gri yapmak isterdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ortalama 6-7 bin, 20-25 gün süre. boya komple sökülüp fabrikasyona en yakın fırın boya olacaktı ve varsa astar altı hatalar giderilecekti ama fiyattan ziyade neredeyse 1 ay araçsız kalmayı gözüm yemediquote:
Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25
Ne kadar tuttu ücreti?
Bende hep düşünüyorum yeşile boyatmayı bende pek satılırmı kafasında değilim keyif benim keyifim satılmasına odaklansam 500l almam zaten
Ama benim boyatma sebebimden biri benim aldığım pakette iki renk seçeneği var siyah ve mat gümüş gri.
Yani yeşil seçeneği olsa yeşili seçerdim
Alıntıları Göster
-
1 ay ciddi bir süre 1 hafta olsa hadi neysequote:
Orijinalden alıntı: emir.ksk
ortalama 6-7 bin, 20-25 gün süre. boya komple sökülüp fabrikasyona en yakın fırın boya olacaktı ve varsa astar altı hatalar giderilecekti ama fiyattan ziyade neredeyse 1 ay araçsız kalmayı gözüm yemedi
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gun metal gibi renkler hoşuma gidiyor olabilirdi ama beyaz iyidir
5008 aldık, araç yoktu kum gri denilen haki yeşil bir renk geldi. Büyük arabaya yakışır bir şey demem ama, kendi şahsi aracım Fluence beyaz renk. Beyazdan ciddi anlamda bıktım. Peugeot'un yeni araçlarında kullandığı bakır rengi, turuncu renk çok hoşuma gidiyor. Fluence'i o renge kaplatmak istiyorum ama, araçtan dolayı "keko" ibaresi yemek istemiyorum. Yeni araç alırsam ki kafamda ki araç Talisman'dı ama hayalim Ranger almak. Ranger alırsam, off road için modifiye ettirip, sarıya kaçan turuncu bir renk yaptıracağım kesin. Araca can veren bir renk bana göre.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X