Şimdi Ara

Arabanızın rengi ne hiç aracınızı başka renge boyatmak istediniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hani, Türkiye'de diğer dünya ülkeleri gibi boya takıntısı olmasa, atıyorum aracınız beyaz renk keşke şu renge boyatsam dediniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• boyatacaktım fakat maddiyattan ötürü vazgeçtim. keko değilim ama benim araçta turuncu ve ya kırmızı renk çok hoşuma gitmişti. maddi problem olmasa fotoğraflayıp boyatacaktım almayan almasın zevk benim başkasını düşünerek araç kullanan adamın kendine saygısı yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

boyatacaktım fakat maddiyattan ötürü vazgeçtim. keko değilim ama benim araçta turuncu ve ya kırmızı renk çok hoşuma gitmişti. maddi problem olmasa fotoğraflayıp boyatacaktım almayan almasın zevk benim başkasını düşünerek araç kullanan adamın kendine saygısı yoktur
    Ne kadar tuttu ücreti?

Bende hep düşünüyorum yeşile boyatmayı bende pek satılırmı kafasında değilim keyif benim keyifim satılmasına odaklansam 500l almam zaten

Ama benim boyatma sebebimden biri benim aldığım pakette iki renk seçeneği var siyah ve mat gümüş gri.

Yani yeşil seçeneği olsa yeşili seçerdim

• Aracım kırmızı seviyorum aslında ama aracımın beyazına sahip olmak hayalim olduğundan restorasyonunu yaparken orjınal renk kodunda komple iç-dış beyaza çeviricem.
  • Bi Nardo Gri yapmak isterdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Ne kadar tuttu ücreti?

Bende hep düşünüyorum yeşile boyatmayı bende pek satılırmı kafasında değilim keyif benim keyifim satılmasına odaklansam 500l almam zaten

Ama benim boyatma sebebimden biri benim aldığım pakette iki renk seçeneği var siyah ve mat gümüş gri.

Yani yeşil seçeneği olsa yeşili seçerdim

Alıntıları Göster
    ortalama 6-7 bin, 20-25 gün süre. boya komple sökülüp fabrikasyona en yakın fırın boya olacaktı ve varsa astar altı hatalar giderilecekti ama fiyattan ziyade neredeyse 1 ay araçsız kalmayı gözüm yemedi

• quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

ortalama 6-7 bin, 20-25 gün süre. boya komple sökülüp fabrikasyona en yakın fırın boya olacaktı ve varsa astar altı hatalar giderilecekti ama fiyattan ziyade neredeyse 1 ay araçsız kalmayı gözüm yemedi

Alıntıları Göster
    1 ay ciddi bir süre 1 hafta olsa hadi neyse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gun metal gibi renkler hoşuma gidiyor olabilirdi ama beyaz iyidir

• 5008 aldık, araç yoktu kum gri denilen haki yeşil bir renk geldi. Büyük arabaya yakışır bir şey demem ama, kendi şahsi aracım Fluence beyaz renk. Beyazdan ciddi anlamda bıktım. Peugeot'un yeni araçlarında kullandığı bakır rengi, turuncu renk çok hoşuma gidiyor. Fluence'i o renge kaplatmak istiyorum ama, araçtan dolayı "keko" ibaresi yemek istemiyorum. Yeni araç alırsam ki kafamda ki araç Talisman'dı ama hayalim Ranger almak. Ranger alırsam, off road için modifiye ettirip, sarıya kaçan turuncu bir renk yaptıracağım kesin. Araca can veren bir renk bana göre.

• Designo Mystic Blue, Monza Red, Techno Violet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.