Şimdi Ara

Arabanın dışında sürekli örümcekler oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Araba beyaz renk, taş zeminli geniş bir otoparka bırakıyorum ağaç falan da yok da çevrede. Öğlen saatlerinde arabadanın dışında her gün en az 3 bazen 5 tane örümcek görüyorum. Cam açmaya korkar oldum dün bir tanesi araç sürerken gözümün önüne doğru sallandı camdan. Otoparktaki diğer araçlara da bakıyorum göz ucuyla yok gibi sanki ama detaylı bakmadım. Var mı bi öneriniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belki güleceksiniz ama hocam sanki aracına büyü yapılmış gibi geldi bana . Daha önce yurtdışında benzer bir olay başka bir adamın başına denk gelmiş . Hergün aracının üzerinde bir sürü örümcek görüyormuş sonra adam bir gün kalpten gitmiş . Adamın aracı başka bir alıcıya satılmış. O alıcıda aracı detaylı temizlik icin oto yikamaciya verince oradaki görevliler aracın döşemesinin içinde çeşitli yazı ve semboller olan kağıt bulmuşlar . Kağıtların sırrı hala çözülememiş ama büyü olduğu düşünülüyormuş.Bence aracı derhal satın!
    Edit: haberi bulursam linkini atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 23 Ekim 2018; 10:50:7 >

Megan alsaydınız örümcek de süne de gelmezdi.

• büyük ihtimalle örümcekler aracın içinde dışında değil.

aşırı detaylı bir temizliğe sokmanızı öneririm

• Bende bir defa gördüm, tebelleş olurlar diye korktum ama bir daha da görmedim. Uzun yolda giderken sol gözümün önünden aşağı doğru sarkmaya başladı, gayri ihtiyari elimle vurunca gitti, bir dahada görmedim. Bu arada örümcek v.s. bilumum haşereta karşı da fobim var.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• benim jazzda da kırmızı ufak örümceklerden var
    sanırım kaputta yuvası var

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.