Şimdi Ara

Ankara'da Viofo kamera montaj yapan yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2023 Corolla Dream X-pack icin Ankara'da Viofo kamera montaji yaptirmis olan var mi? on arka kamera park modunda izleme yapacak sekilde takilacak.

Golbasina yakin olmasi avantaj olur.

• Hocam eliniz biraz yatkınsa sizde takarsınız.

park kiti + sigorta kablosunu da temin ettiniz mi?

Ek: avometre veya 12volt kontrol kalemi gerekli.
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt

yanlis bir baglanti yapip park ederken arabai yyakmasin istiorum. sadece sigortadan kablo cekmeey yarayan aparatlar yok. avmetre hic yok.

isin ilginci toyota toyan resmi servis takmadi. biz yapmiyoruz dedi.

en olmadi park modundan vazgecip sadece araca calisirken calissin diye typecden cekicem kabloyu napayim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acemi_Uyducu -- 4 Ekim 2024; 21:48:15 >
  • Akü ömrünü nasıl etkiler hocam park modunda da kayıt etmesi. Bu arada kaça aldınız hocam
  • Acemi_Uyducu A kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış yapabileceğiniz bir durum olmaz. sigorta şablonu varsa onla bile yapabilirsiniz.

1 tane sürekli enerji gelen bi sigorta ( dörtlüler )
    1 tane kontak açılınca enerji gelen sigorta ( atıyorum camlar) sigortasını bulduğunuzda işlem tamam.

Bu sigortaları söküp sigorta kablosunu buralara takıyorsunuz. burdan çıkan sigortaları da kabloya takıyorsunuz. sigortaları karıştırsanız en fazla kamera düzgün çalışmaz. Kamera ya park moduna geçmez yada kontak kapanınca kamera direkt kapanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 5 Ekim 2024; 2:54:6 >
  • netttt2627 N kullanıcısına yanıt

9500 e aldim. park modunda kayit suresini kisitlayabiliyorsunuz. hem araci kablo uzerinden hem kameradan kisitlama yapilabiliyor. 24 saat ideal.

yine de kuru aku falan takanlar gormustum youtubede.

• Acemi_Uyducu A kullanıcısına yanıt

Hocam biraz alakasız ama hangi modeli tercih ettiniz acaba?

• Muco kullanıcısına yanıt

Viofo A229 Plus 2 Kameralı Ön+Arka 2K+2K HDR Sony Starvis 2 Sensörlü Wi-Fi GPS'li Araç Kamerası

8397 tl amazoncomtr den aldim

• Ben direk elektrikçiden aracı çalıştırıcak şekilde montaj ettirdim. İlerde akü vs uğraşmak istemedim.

• Kendiniz typ c den bağlarsanız muhtemelen aracınızı kapattığınızda bir süre sonra çakmak elektriği kesiliyor olabilir o yüzden park modu kullanmak zor. Ancak tak çıkar uğraşmayayım derseniz sigorta kutusundan kontak elektriği alınıp adaptör bağlatın bu sayede kontağı açtığınızda kamera devreye girer. bu işide bir oto elektrikçisine yaptırın. yapacağı iki kablo ilavesi ile adaptöre elektrik vermek.

• mdindas kullanıcısına yanıt

ben de oyle dusundum ama toyota servis bu sekilde garanti bozulur mu bozulmaz mi bilmiyoruz diyor. kendileri de bunu yapmiyor.

viofo kutusundan trim sokucu de cikiyormus. kendim yapabilir miyim dedim ama 2023 ikinci yarisindaki model icin video falan yok ve oyle ha deyince olacak gibi degil. hava yastiklari falan var.

bu isi en guzeli kararan aynadan elektrik cekerek yapmak gerek. onun icin de soketi bozmak veya kablo siyirmak istemiyorum. elektrik gelen soketi cogaltip disi usbye ceviren bir seyler ariyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.