Şimdi Ara

Arabamı çekmişler , zarar görmüş müdür ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gün önce aracımı bıraktığım yerden dün çekmişler. Normalde insanların sürekli park ettiği bir yer, protokol geçişi oluyor ara ara, engelleyici bir durum yaratmamasına rağmen gıcıklığına çekiyorlar.

Bugün arkadaşımı havaalanına bırakacakken baktım araba yok. Balgat yediemin otoparkına götürmüşler. 105 lira ödeyip geri aldım. Kasada herhangi bir problem görünmüyor. Çekici aracı ne şekilde kaldırıp götürüyor acaba ? Bu esnada şanzımana ya da başka bir iç aksama zarar vermiş olabilirler mi ? İlk defa böyle bir durum yaşıyorum o yüzden hiçbir bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 5 Şubat 2017; 20:43:4 >

• Araçta dsg yoksa yola devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Araçta dsg yoksa yola devam

hahah yok hocam giulietta araç, tct şanzıman.
  • Sizinkine olmuş mudur bilmiyorum ama birkaç kere denk geldim el freni çekili aracı arka tekerleri kitli halde sürükleyerek götürüyorlardı, birinde arabayı çekicinin kasasına halatla çekerken araç vitesteydi sanırım (ya da otomatik vites P konumundaydı) ön tekerler bir kitlenecek bir ufacık hareket edecek şekilde zorla çekmişlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Sizinkine olmuş mudur bilmiyorum ama birkaç kere denk geldim el freni çekili aracı arka tekerleri kitli halde sürükleyerek götürüyorlardı, birinde arabayı çekicinin kasasına halatla çekerken araç vitesteydi sanırım (ya da otomatik vites P konumundaydı) ön tekerler bir kitlenecek bir ufacık hareket edecek şekilde zorla çekmişlerdi

hocam sürükleyerek götürebilecekleri bir noktada değil, işlek bir yer baya. trafiği katleder. muhtemelen bir şekilde kaldırıp çekicinin arkasındaki kısma yerleştirerek götürüyorlardır. benim de park halinde el freni çekili ve vites P konumundaydı. aracı geri getirirken bir anormallik sezmedim.

@Das Boot ; hocam o videoyu görmüştüm daha önce. umarım öyle bir durum yaşanmamıştır. günde yüzlerce araç çekiliyor yani böyle bişeyin başıma gelme ihtimali nedir ki acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 5 Şubat 2017; 20:52:3 >

• Ben bir defa otoparka gittim ömrümde Allah düşürmesin kimseyi. Sıfır arabalara önden paletle dalıp yer değiştiriyolar eskileri zaten üst üste dizmişler. Tam bir mezarlık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çekicinin modeline ve aracı çekici üzerinde mi, yoksa sürükleyerek mi çektiğine bağlı olarak, zararı o derece olur. En zararsız çekme tarzı. tekerlerden kavrayıp kaldıran kızaklı çekecinin, aracı çekmesidir. Aracınızın çekildiği parka, gelen çekicileri görme şansınız olmadı mı ? Ona göre daha sağlıklı yorum yapmak mümkün. Şunu da unutmayın ki, çekicilerin, araçlara zarar verirmiyiz diye bir kaygısı olmadığını, yangından mal kaçıran bir kişiden veya bir hırsızdan daha hızlı bir şeklde araç çektiklerinden, sıfır zarar verme ihtimalleri malesef çok düşük bir şans.

• Aracta telefon numaranız yazmıyor muydu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Yaziyordu hocam aramadilar

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Çekicinin modeline ve aracı çekici üzerinde mi, yoksa sürükleyerek mi çektiğine bağlı olarak, zararı o derece olur. En zararsız çekme tarzı. tekerlerden kavrayıp kaldıran kızaklı çekecinin, aracı çekmesidir. Aracınızın çekildiği parka, gelen çekicileri görme şansınız olmadı mı ? Ona göre daha sağlıklı yorum yapmak mümkün. Şunu da unutmayın ki, çekicilerin, araçlara zarar verirmiyiz diye bir kaygısı olmadığını, yangından mal kaçıran bir kişiden veya bir hırsızdan daha hızlı bir şeklde araç çektiklerinden, sıfır zarar verme ihtimalleri malesef çok düşük bir şans.

valla hocam balgat yediemin otoparkına götürmüşler. çektikleri araca çok dikkat etmedim. jantlara falan dikkat etmedim ancak kasada hiçbir problem görünmüyor. yıkatıp daha detaylı baktım kusur ezik çizik vs var mı diye, hiçbirşey göremedim. sürüşte de bir anormallik yok.

üstteki bmw videosunun tarzında tekerleklerden kaldırarak çekiciye yükleyip götürüyorlardır diye düşünüyorum.

• ihtimaller dahlinde, aracınız çekenlerin umurunda bile değil(büyük ihtimal)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Araçta dsg yoksa yola devam

Benim dsgliyi de cektiler gecen hafta, kurt dusurme simdi insanin aklina;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Das Boot

gerçekten çok titiz bir çekme işlemi olmuş

• Abimin çekicisi var arada bende giderim eğer araç hacizli ise veya çalıntı şüphesi terk etme vs var ise arac genelde kayar kasa çekici ile halat bağlanır viteste bile olsa zorla sürüklenerek çekicinin üstüne alınır (4 lastik kilit halde) ama normal yasak parksa ahtapot emniyet cekicileri var araca hiç bir zarar vermeden alır götürür .

• Sürükleyerek goturmedilerse sikinti olmaz

• şansınıza kalmış hocam.. Aracın zarar görüp görmemesi çekicilerin genelde umrunda değil.
  • El freni çekmiş miydin

• Aracının marka ve modeli sebebi ile verdiğim ihtimal %1 bile değil.

insanların her yerde gördüğü arabalar değil en nihayetinde ve evinin bulunduğu yer de tahminimce luks denebilecek bi yer..

sen çekici olsan bir golfu kızılaydan alır gibi mi davranırdım yoksa daha mı titiz davranırdın :)

Onaylamasak da biraz biraz bilirim çekici muhabbetlerini rahat ol bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanKkner -- 6 Şubat 2017; 14:52:21 >
  • Böyle bir ayrım mı var? Bunda çalıntı şüphesi var, bu iki gündür gelmemiş falan diyip daha zararlı olan yöntemi mi kullanıyorlar? Neden o zararsız yöntemi hepsine uygulamıyorlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.