Şimdi Ara

Arabadaki eksikler muayenede sorun olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a hayırlı ramazanlar herkese 1 ay sonra araç muayenimiz var arabamızda sağ ön far içi nemleniyor birde emniyet kemeri sargısı sarmıyor kemeri acaba bunlar muayenede sorun olur mu ?? şimdi herkesin bildiği gibi tüvtürk sıkıntılı biryer son zamanlarda sosyal mecralarda herkes tepki gösteriyor sorun yaşamak istemiyorum tecrübel arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum..

Kemer ağır kusur, farıda muayene öncesi bi sıcak hava tabancası yada fön makinesi ile idareten kurutursanız yağmurda yağmaz ise sorun olmaz. Yalnız farda ayaklarında kırık olmasın oda ağır kusur. Kemer içinde silikon spreyler var emniyet kemerleri için fitiller için kullanılıyor. Kemeri sonuna kadar çekip spreyi kemere sıkın ve kemeri içeri itin çekin belki spreyle açılır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• ya da hiç bir şey yapmadan muayeneye gideceksiniz geçerse ne ala geçmezse ağır kusurdan kalan şeyleri giderip ikinci kere muayene yapacaksınız. öncesinde de sonrasında da tüv sıkıtı olmaya başladı.

ama farı nasıl halledecez farda gözle görülür bir kırık çıkık çatlak yoktur. işin enteresan tarafı sanayiye götürdüm orda sözüm ona ustalar da birşey anlamadılar kimisi birşey olmaz böyle bin dediler kimisi sökülüp tamir edilecek diyorlar ama tamiri de sıfıra yakın para istiyorlar. anlamadım böyle saçma sapan birşey...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Cam Muayeneden Geçer mi?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim eski araç kemeri de iyi sarmıyordu

Farklı istasyonlara gittim hiç kalmadım kemerden

görevli takıyor kemeri bağlanıyor mu diye bakıyor.

Far camı için dua et yağmur yağmasın

Sıcak bir şeyle kurut nemini al. geçersin

Olmuyorsa çok kasma geçmezsen 1 ay içinde yazılan kusurları halledersin.

• Farın arka kapaklarını kontrol edin. Muayeneyi dediğim şekilde atlattıktan sonra olmazsa farı söküp yada söktürüp bi farcıya götürün. Onlar far etrafını köpükleyip içeri hava basarak çerçevedeki yada gövdede ki kırığı çatlağı bulur orayı silikonla onarır geri taktırırsınız çok büyük bişey değildir.

yok be usta far sökmek öyle kolay değil. tampon sökülecek dedi birisi kaç para acaba sıfır far alsak bir tane ??

eyvallah bakalım hayırlısı....

sanaydeki ustalar öyle dedi tampon sökülecek diye 2017 model fıat linea

birde o ara bakmıştım tamirine vereceğin parayı az biraz daha üstüne koy sıfır far alırsın..

silikon spreyimizi aldık emniyet kemerimize sıktık güzelce yağladık 10 numara oldu aracımız. muayene randevumuzu da aldık hayırlı Allahtan....

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.