Arabada tuvalet yapmayı yapay zekaya sordum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bazıları dicekki ormanlık yer in yap
Öyle olmuyor 3 harfliler olabilir etrafta köpekler olabilir saldirabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hacı kendine pet şişe bul onun içine işe. raad edersin.
_____________________________ -
Ormanlık karanlık riskli yerde sedan arabada neden uyumak zorundasın?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Arabaya yap gitsin boşver
Şikayetiniz iletildi
niye şikayet ediyorsun? ne güzel eğleniyoruz şurda..
Ormanlık yerde arabanın içinde yatıp da korkmayan kişi neden dışarda s..maktan korkuyor ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bizde iktidarda kalmak önemlidir.İktidarda kalmak için kendi öz çocuğunu öldüren bir neslin torunlarıyız malesef. -
Ördek al hatta tenha yere gerek yok istanbul trafiğinde de çıkar yap, çok ciddiyim erkekler tuta tuta onkoloji prostat hastası dolu , sağlık için bence gerekiyor....
Büyük wc için diyecek bir şey yok eğer doblo tarzıysa belki ilacıyla birlikte kasetli karavan wc si konabilir..
Öyle poşetle, peçeteyle o iş olmaz hiç hijyenik değil 🤢
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WDStyle -- 21 Mart 2026; 19:56:13 >_____________________________ -
Ben hep 50 liralık tuvaletimi yapıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D393252F -- 21 Mart 2026; 21:49:27 >
Ne yaptınız? Rahat .ıçabildiniz mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Konu dışına gönderilince rahatlamıştır

_____________________________ 2025 Opel Grandland MHEV GS Ultimate Spectrum Mavi / GoodYear 225/55R19 103V UG PERF+ SUV XL ve Michelin e.Primacy 225/55R19 103V XL
2011 Chevrolet Aveo LS Classic Sedan 1.4 AT - Siyah / Continental AllSeason Contact 195-50 R15
Nikon D7200; Nikkor 18-300; Nikkor 50; Tokina 100 Macro; Tokina 10-17 FishEye; Nikon SB910 -
Sacmalamakta dünya rekoru icin yarışsaydım, böyle bir saçmalıgı düşünüp yazamazdım yapay zekaya da soramazdım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler