Şimdi Ara

Arabada Hi-Fi olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otomobilde Hi-Fi müzik kalitesinde müzik dinlenir mi?

ben anlatamadım ,http://forum.donanimhaber.com/m_14516507/tm.htm buyrun link..

arabada akustik yok , hoparlörün hi-fi müzik için yapılması önemli değil kabin tipi amfi çeşiti , ve ortam gürültüsü nesneler ,..
  • Arabada HiFi kalitesinde ses alınır,bu zor değil ama problem şu ki,araba içindeki gürültü yüzünden net müzik dinlenemiyor maalesef.O yüzden gerçek HIFI kalitesine ulaşılamıyor.Ama şu var ki gerçekten çok kaliteli sistemler dizilebiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence denemez
    araçtaki hi fi olamaz
    araç için farklı terimler var spl ve sq

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...
  • z-5500 Hi-Fi için mi ?Multimedya bir ürün ..

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Arabada HiFi kalitesinde ses alınır,bu zor değil ama problem şu ki,araba içindeki gürültü yüzünden net müzik dinlenemiyor maalesef.O yüzden gerçek HIFI kalitesine ulaşılamıyor.Ama şu var ki gerçekten çok kaliteli sistemler dizilebiliyor.

Kesinlikle..

Ses dış ortama aynı kalitede ne yazıkki gelmiyor

Orjinalden alıntı: HarryBlade

z-5500 Hi-Fi için mi ?Multimedya bir ürün ..

• z-5500 hi-fi bir ürün değil..

z-5500 hi-fi bir ürün değil..

• Bende JBL E-100 leri koyayım diyorum nasıl olur?

Bende JBL E-100 leri koyayım diyorum nasıl olur?

• şöyle bir şey daha var stereo müzik için yani Hi-Fi için en kötü 2 kolon arasında 2 metre uzaklık bulunmalı ..buda arabada imkansız..

şöyle bir şey daha var stereo müzik için yani Hi-Fi için en kötü 2 kolon arasında 2 metre uzaklık bulunmalı ..buda arabada imkansız..

Yaw bırak bunları o kadar da ince iş yapmaya gerek yok.Adam gibi kalite bileşenleri diz gerisi önemsiz...
  • arabanın hacminin az olduğu için gerçek bir hi-fi ses asla alınamaz evdeki gibi bir hi-fi ses asla çıkmaz bence ama hi-fiye yakın bir performans elde edilebilir kalite sadece basslan elde edilemez her yönden dör dörtlük olmalı hi-fi dendimi istersen al arabayı bass doldur neye yarar bir bass duyarsın dinlediğin müzik bir anlam taşımaz ben arabalarda duyuyorum adamlar süper basslar koyuyorlar süperde tizler koyuyorlar ama orta frekans vasat bir tiz ve bass duyuyorsun neye yararki dup-tıs dup-tıs anca başka birşey yok öyle olacaksa varsın olmasın bence her yönden dört dörtlük her yönden dengeli birbirine uyumlu vede son dereceli kaliteli bir sistem kurdunmu arabaya hi-fiye en yakın performansı elde etmiş olursun...

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 8 Temmuz 2007; 21:44:53 >

Arabanın içinde iki kolona aynı mesafede bulunmassınız..
    Hi-Fi tarzında müzik dinlemek için , 2 kolon arasında 2 metre aralık gerekir en az..
    Arkada çalan bir orkestra nasıl arabanın içinde davulu zurnası pianosuna kadar duyulabilir ?
    Hi-Fi ci odyofil arkaşlar diyorlarki ; müzik dinlerken bilgisayar başında durmayın , sanal gürültü kaynağıdır vs..
    Arabada bu daha fazla hem araba sürüyorsunuz hemde yol gürültüsü var aynı zamanda trafiğin sesleri ve dağa mağa çıkarken kulaklara yapılan basınç , aklıma gelen sadece bunlar..[Not arabanın içindeki Klima sesi bile müziği dinlemenize engel ..]

Bu saydığım 2-3 nedenden dolayı arabada Hi-Fi olmaz , Hi-Fi sadece hoparlörden oluşmaz , ortam , kullanıcı ve dinlenecek müzikten oluşur ..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.