Şimdi Ara

En rahat ayakkabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
30.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok rahat bi ayakkabı arıyorum.Özellikle deneyenler ve deneyenleri bilenler bi akıl verirse çok sevinirim.Şıklıktan falan geçtim artık .Fiyat 120 yi geçmezse süper olur .

• Adidas Superstar giydiğim en rahat spor ayakkabı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adidas marathon. cok rahat bir ayakkabı
  • yaygın markaların çoğu ayakkabısını kullandım ama total 90 III teki rahatlığı hiçbirinde görmedim şuan hala bulabiliyorsan al derim ztn 2005-2006 da futbol oynayan oynamayan herkesin ayağındaydı
  • Ben adidas'ı çok sevdim Nike'den sonra.
    Banada tavsiyede bulunacak varmı.
    41-42 numara 180 boyum var kot falan giymeyi severim okula giderkende giyecem.
  • Aynısını kullanıyorum çok rahat.

En rahat ayakkabı
  • Baya bi ayakkabı denedim. Klasik beyaz converse bence en rahatı ayağımda hiç yokmuş gibi hissettiriyor.

En rahat ayakkabı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Numara büyük ayakkabı giymek?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rahatlık? New Balance'dan şaşma.
  •  En rahat ayakkabı
  • new balance al keyfine bak..
  •  En rahat ayakkabı

Hem şık hem rahat İlk zamanlarda yabancılık çekersin alışınca vazgeçemezsin
  • Dinleme Superstarcıları. En rahat ayakkabılar koşu ayakkabılarıdır. Destekli yani yastıklı modellerden al. Sırf giymek için dışarı çıkmak isteyeceksin. Nike'ın süper koşu ayakkabıları var. Ben Nike Pegasus 28 giyiyorum acayip rahat tavsiye ederim. 100-290 lira arası her bütçeye var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Dinleme Superstarcıları. En rahat ayakkabılar koşu ayakkabılarıdır. Destekli yani yastıklı modellerden al. Sırf giymek için dışarı çıkmak isteyeceksin. Nike'ın süper koşu ayakkabıları var. Ben Nike Pegasus 28 giyiyorum acayip rahat tavsiye ederim. 100-290 lira arası her bütçeye var.

Hocam bendede vardı bu tip nike bi ayakkabı çok rahattı gerçekten ama bu apaçiler çavolar giymeye başlayınca sogudum gerçekten koşede bi yerde duruyodu birine vermiş annem .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discursive -- 27 Ağustos 2011; 16:07:28 >
  • reebok da rahattır.
    reewalk giyiyorum ben çok rahat ediyorum,ama aynı ayak numarasındaki bişka biri rahat edemeyebiliyor,kişiden kişiye değişir.
  • converse türü ayakkabıları rahat zannediyordum. Ta ki adidas basket ayakkabısı alana kadar. Normalden daha iri ayakkabılar ama inanılmaz rahatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskici34

En rahat ayakkabı

Hem şık hem rahat İlk zamanlarda yabancılık çekersin alışınca vazgeçemezsin

+1905 fena rahat ve 2011 modelleri süper

•  En rahat ayakkabı
  • Biraz daha para verebilirsen; Lacoste Ayakkabı ;)
  • Kesinlikle Superstar Al...Sakın Onitsuka Tiger alma...Tiger güzel ayakkabı hafif Ayakkabı Ama Ayakta Fazla Kalmaya gelmiyo Hemen Tabanların agrımaya baslıyor(Suan Kullanıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeak

Biraz daha para verebilirsen; Lacoste Ayakkabı ;)

Bir new balance degil, bazen rahatsiz edici.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.