Şimdi Ara

arabada en rahat ettiğiniz ayakkabı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
141
Cevap
2
Favori
34.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _opeth

ben genellikle nrtn'mi giyip öyle gidiyorum. converse tipi boğazlı ve botlar çok rahatsız ediyor araba kullanırken. sizin var mı böyle bir alışkanlığınız?
     arabada en rahat ettiğiniz ayakkabı

Bendede bir tane nrtn var. Ancak bana bu ayakkabılarla araba sürmek zor geliyor. Tabanları vede yanları oldukça geniş çünkü.

Fren debriyaj gaz yakın olduğu için normal ayakkabılara göre daha dikkatli kullanmak gerekiyor.

Bot giymeyi sevmediğim için arabada bot zaten kullanmam.

Keza terliklede araba kullanmam.

Converse olur(Kısa), adidas gazelle olur, fred perry kingstonlar, b169lar olur, olurda olur.

Kısacası ince vede dar tabanlı ayakkabılar ile çok daha rahat bir sürüşüm var. Tabiki timberland classicleride unutmamak gerek.

7 sene evvel aldığım mavi renkli timberlar hala sağa sağlam duruyorlar.

Ancak geçen hafta bir hatun gördüm, en az 10cm topuk olan ayakkabısı ile arabasından indi vede beni derin derin düşündürdü...

ekşi sözlük
    topuklu ayakkabı ile araba kullanmak
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=topuklu+ayakkabi+ile+araba+kullanmak

•  arabada en rahat ettiğiniz ayakkabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: laprace

converse den şaşmam.

Bence şaşın hocam tabanı dümdüz onun ayak tabanlarımı mahfetti bir daha converse alırsam forumdan banlayın beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Kullanıcı adına bak ayakkabının markasına bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

ben genellikle nrtn'mi giyip öyle gidiyorum. converse tipi boğazlı ve botlar çok rahatsız ediyor araba kullanırken. sizin var mı böyle bir alışkanlığınız?

Bendede bir tane nrtn var. Ancak bana bu ayakkabılarla araba sürmek zor geliyor. Tabanları vede yanları oldukça geniş çünkü.

Fren debriyaj gaz yakın olduğu için normal ayakkabılara göre daha dikkatli kullanmak gerekiyor.

Bot giymeyi sevmediğim için arabada bot zaten kullanmam.

Keza terliklede araba kullanmam.

Converse olur(Kısa), adidas gazelle olur, fred perry kingstonlar, b169lar olur, olurda olur.

Kısacası ince vede dar tabanlı ayakkabılar ile çok daha rahat bir sürüşüm var. Tabiki timberland classicleride unutmamak gerek.

7 sene evvel aldığım mavi renkli timberlar hala sağa sağlam duruyorlar.

Ancak geçen hafta bir hatun gördüm, en az 10cm topuk olan ayakkabısı ile arabasından indi vede beni derin derin düşündürdü...

ekşi sözlük
    topuklu ayakkabı ile araba kullanmak
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=topuklu+ayakkabi+ile+araba+kullanmak

ya aslında bende skechers'ın bi koşu ayakkabısı vardı o acayip rahattı hem yürürken hem araba kullanırken hatta sınavada onunla gitmiştim sanırım. sonradan bu adidas beta ve nrtn kullandım ayağım içinde rahat ettiği gibi araba kullanırkende sorun yaşamıyorum. bu arada ayağım çok büyük değil. 42-43 giyiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: impress

valla adidas good&year F1 ayakkabılarımdan daha rahat bir ayakkabı görmedim. resmen gaza getiriyor adamı. aracı hissediyorsunuz ayaklarınızda

En iyisi bu gibi duruyor.

• Kısa mesafelerde pek farketmez ama uzun mesafelerde kesinlikle bu ayakkabımdan şaşmam. Düz taban ve çok konforlu . . .

• İnce,yumuşak ve dar taban,araba sürmek için ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delann

İnce,yumuşak ve dar taban,araba sürmek için ideal.

Ne Nike ne Adidas hiçbirinde Tiger kadar rahat edemiyorum araç kullanırken.

• her tarafı çelik amerikan subay botuyla kullanmak zorunda kaldım bu hafta 3-4 sefer çileden cıkardı ..

converse ile mükemmel rahat hissediyorum araçta
  • Hiç farketmiyor hem botlarla hemde spor ayakkabılarla gayet rahat kullanıyorum. Hatta botlarla kulanmak daha hoş bile olabiliyor. Alışmayanlarada veya kullanmanın zor olacağını düşünen ön yargılı kişilerede ön yargılarından kurtulmalarını ve birazda hayatın hep konfor olamıycağını hatırlatmak isterim.
  • birkaç sene önce boğazlı puma ayakkabı almıştım en rahat onla kullanılıyor....
    boksçuların giydiği ayakkabılara benziyor... altı baya ince süet gibi yukarı kadar kavrıyor....ama artık pek giymiyorum...

botla rahatsız ediyor biraz ama otomatik olduğu için çok sorun olmuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: impress

valla adidas good&year F1 ayakkabılarımdan daha rahat bir ayakkabı görmedim. resmen gaza getiriyor adamı. aracı hissediyorsunuz ayaklarınızda

'tuscany' gp versiyonu vardı bende.. derisi pek iyi çıkmadı, ön taraftan açıldı.
    bu yaz bi tane bulabildim istediğim tipte, goodyear serisi yine ön tarafta ince, topuk tarafında hafif kalın taban, araba kullanmak için biçilmiş kaftan..
    yanlız, eskiden bunların tabanları (resimdeki model, ve benim daha önce sahip olduğum modelde) zamanının goodyear lastiklerinin desenine sahiplerdi.. artık öyle değil maalesef en büyük karizması oydu ayakkabının

• scooter.. gayet güzel oluyor.. tabanı yumuşak olanlar..
  • Sorun bende sanırım, her türlü ayakkabıyla rahat rahat kullanıyorum. Yeterki bağcıklarını çok sıkmamış olayım. Bir de paspasta sağ topuğun geldiği yer çukurlaştı. Yanlızca timberland'le o çukura topuk girerse biraz zorluk çıkartıyor, onda da paspası katlıyorum. Ayakkabımın tabanı ıslanırsa da zor oluyor ama ayaklarımı vura vura biniyorum arabaya.

Parmak arası terlik+denizden çıkılmış şort kombinasyonuyla geçtiğimiz yaz yol çalışması nedeniyle armutludan eseköye armutlu-orhangazi-yalova-çınarcık güzergahından gitmişliğim var. İndikten sonra şortu afedersiniz kaba etten ayırmak zor olmuştu.

• converse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

converse

Kesinlikle en rahatı bu ince taban,dar bi ayakkabı adeta formula 1 sürücülerinin giydikleri gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: [dodo]

Ahada benim ayakkabı pek rahat değil bence bence su türler ile rahat ediyorum;

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.