Şimdi Ara

araba satmak bu kadar zor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
5.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ilanımı değiştirdim.yeni fotolar ekledim fiyatı indirdim hala istediğim sonuca varamadım.ile aracı bedava mı vermek lazım hala anlamış değilim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-memurdan-temiz-araba-59138944/detay/

• milet küçük bir servete satıyor vw golf unü!!!!
    Şunlar olabilir;
    1. sende bir tuhaflık var galiba :) şaka şaka
    2. golfler abartılan rakamlara gitmiyor aslında
    3. 2 ci eli öle iyi değil söylendiği gibi
    4. kısmet değilmiş
  • İkinci el piyasası bu aralar çok durgun.

Bende 2004 golf'umu 3 haftada 10 arayandna hiçbirisine satamayıp takasa bayiiye vermiştim.
  • ne yalan söyleyeyim
    jantlar hiç yakışmamış
    şahsi fikrim kapağı tercih ederdim bu jantlara
    daha sade daha hoş duruyor bence

ayrıca aracın rengide az tercih edilen bir renk
  • Bu arada yürüyen aksamı iki ay önce değiştirdim demek tuhaf kaçmış yazmayın derim.

Farlarıda temizletebilirsiniz çünkü aracı eski gösteriyor.

Gerçekten zor bir iş bu zamanda araba satmak. almak isteyen ya mezarcı çıkıyor ya parayı denkleştiremiyor.
  • araç sayısından dolayı trafık artık o kadar yogunkı özellıkle ist de ınsanlar otomatık vıtese yonlendi artık en buyuj dezavantajı
    sonrasında kredi olayında sizin aracınıza az bır mıktar cıkar oda her banka vermez
    104 k ciddi bir km bizim insanımız takıntılıdır km ye
    mavi benım tercıhım dışında olurdu.
    benzin artık 4.60 buda çok önemli genel dezavantaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VETTEL99 -- 18 Eylül 2011; 20:43:33 >
  • buradaki arkadaşların önerileri dinleyip bazı şeyleri düzenledim ama yine sonuç aynı piyasa ne yazık ki mezarçı dolmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    geçen ay önce açıldı
    Focus neden bu kadar pahalı !
    5 yıl önce açıldı
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sabırlı olun. Siz bu şekilde satamıyorum diye düşündükçe satamazsınız. Rahat olun. Mal sizin. Acil bir ihtiyacınız yoksa aracınıza binin ve satılmasını bekleyin.
    Mesela ben 22.000 TL yazdığım aracı satamamışken 21.500 TL Pazarlıksız yazdığımda telefonlarım kilitlenmişti. Ve aynı günde aracı sattım. Benden alansa götürüp LPG' sini ruhsata işletip 23.000 TL' ye sattı.
    Bu işler nasip kısmet işi.

Ayrıca sizin arabanın 2008 model aynı donanım olan ve 68.000' deki orjinal araca bakmaya gittim. 28.000 tl istiyorlardı bu sene Şubat ayında. Araç aylarca satılmamıştı ve sadece bir kişi bakmaya gelmiş benden önce.
    Benim baktığım günün ertesi günü araç satıldı Sizin aracada bakmaya geleyim isterseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: habibi2121

buradaki arkadaşların önerileri dinleyip bazı şeyleri düzenledim ama yine sonuç aynı piyasa ne yazık ki mezarçı dolmuş.

Arabanıza LPG taktırıp binin. Yapacak birşey yok şu an için. Lpg fiyatının yarısınıda araç fiyatına yansıtırsınız. Satılana kadar edeceğiniz kar ile satarken yansıttığınız kadar Lpg masrafı ile LPg kendini amorti eder.Lpg'li olunca 2 3 kat kolay satılır.
  • O farlar 105,000'deki bir araca göre baya bir eskimiş gibi görünüyor, onun dışında araçta bir sorun görünmyüor...

2.el piyasasında benim bildiğim tek şey vardır, aracın satılmıyorsa fiyatı pahaldıır, düşür satarsın... Bunu sizin için değil genel olarak söylüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: demon

Sabırlı olun. Siz bu şekilde satamıyorum diye düşündükçe satamazsınız. Rahat olun. Mal sizin. Acil bir ihtiyacınız yoksa aracınıza binin ve satılmasını bekleyin.
    Mesela ben 22.000 TL yazdığım aracı satamamışken 21.500 TL Pazarlıksız yazdığımda telefonlarım kilitlenmişti. Ve aynı günde aracı sattım. Benden alansa götürüp LPG' sini ruhsata işletip 23.000 TL' ye sattı.

Ayrıca sizin arabanın 2008 model aynı donanım olan ve 68.000' deki orjinal araca bakmaya gittim. 28.000 tl istiyorlardı bu sene Şubat ayında. Araç aylarca satılmamıştı ve sadece bir kişi bakmaya gelmiş benden önce.
    Benim baktığım günün ertesi günü araç satıldı Sizin aracada bakmaya geleyim isterseniz

Akşam akşam iyi güldürdün bre

• Masraflarımı karşılayın hocam ben geliyorum.

İtina ile satılmayan araç sattırılır.
  • artık benzinli arac satmak çok zor ,VW olmuş fark etmez
    millet dizele yönelmiş ,
  • ne yazıkki benzin fiyatlarından dolayı kimse benzinliye yanaşmıyor.
  • Yanlış düşünüyorsunuz. O aracı sizden alacak 10 insandan 8 tanesi LPG sistemi taktırıp kullanacaktır emin olun. Aracınızla bir sorununuz ve acil satma durumunuz yoksa takın LPG' yi mis gibi binin.
  • bir arkadaştan temiz opel astra dizel 1.3 buldum bunuda satıp üzerine biraz para koyup onu alacam yoksa satamadım zaten lpg taktıracam.
  • quote:

Masraflarımı karşılayın hocam ben geliyorum.

Bu yeteneğini ticarete döksen iyi para kaldırırsın hocam.Haftada 4 araba sattırsan 250 lira alsan araba başı haftalık 1000 lira İyi para

• quote:

Masraflarımı karşılayın hocam ben geliyorum.

bende razıyım gel hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yerel Extremum

quote:

Sabırlı olun. Siz bu şekilde satamıyorum diye düşündükçe satamazsınız. Rahat olun. Mal sizin. Acil bir ihtiyacınız yoksa aracınıza binin ve satılmasını bekleyin.

Akşam akşam iyi güldürdün bre

Benim içimmi fesat yoksa dogrumu anladım

• Plakadan dolayı olabilir mi ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.