Şimdi Ara

araba satmak bu kadar zor mu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
5.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunun gibi bir liste daha var. oradan da 6 tanesi satıldı. ama onlar nerden baksanız 3 aydır duruyor. sahibinden.com'un emektarı oldular.
  • bendeki listede öyle
  • Piyasa şişti.
    Alan yok satan çok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

Herkes birşey yazmış, benim de önerilerim olacak. Birincisi fiyat biraz yüksek görünüyor. O konuda bir düzenleme yapabilirsiniz. İkincisi ise ilan açıklamalarını biraz daha geliştirebilirsiniz.

"memur arabası çok temiz kullandım.sadece iki yerinde sürtmeden dolayı lokal boya vardır. istanbul trafiğinde normaldir.onun dışında hiç birşeyi yoktur.isteyen istediği yere gösterebilir.4 lastik ve yürüyen aksamını iki ay önce değiştirdim.alacak olan gönül rahatlığı ile binebilir.alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. not indirim yaptım" şeklinde yazmışsınız.

Volkswagen Golf 1.6 Midline

Standart donanıma ek olarak 16" alüminyum alaşım jantları bulunmaktadır.

Aracımın kilometresi orijinaldir, 4 lastiği de yenidir, ağır bakımları yeni yaptırılmıştır. Aracın iki yerinde ufak çaplı sürtmeden dolayı lokal boya vardır.

İstanbul'da memur olarak görev yaptığımdan araç tarafımca bakımları aksatılmadan, çok temiz kullanılmıştır.

Bunlara ek olarak aracın neden Ağrı plakalı olduğunu da bu olan şey çok normalmiş gibi yazarsanız bir problem olmaz diye düşünüyorum. Son olarak da, hemen satmak istiyorsanız internet piyasası neyse 250TL aşağısını yazın yeter.

şahsi fikirim arkadaşın ilanda yazdığı şekil daha inandırıcı geliyor bana daha masumane vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent van Gogh -- 19 Eylül 2011; 18:12:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zeynelkoc

bende bi türlü satamadım ya.. piyasa ölmüş anlaşılan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sifirdan-farksiz-beyaz-i30-54669230/detay/?source=directSearch

Ya arkadasim, kusura bakma da, senin gibi saticilari anlamiyorum. Neden aldin, neden satiyorsun?

Bir arabaya 45TL verecek olsam, 50 de veririm sifirini alirim. Dedigin gibi sifiri 50 civari ise, pazarlik ile 48-49a bile alinir. Ki senin bu arabayi yaz zamlarindan once aldigini dusunursek, iyi bir fiyat istiyorsun.

Sifir arabanin psikolojisi baska. O rakamlarda tercih her zaman sifir araba olur diye tahmin ediyorum.

Ben bu tarz bir araba bakmistim. Arac daha 12 ayi doldurmamisti, o zamanlar sifiri 33.5-34 bin iken 15000km'de 28 bine satiyordu, yani fiyat olarak bence uygundu. Telefon ettim, modeli hakkinda sorular sordum, satici dogruladi, vs.. Sabah bankaya gittim, krediye basvurdum ve hemen onaylandi, yani param da vardi. Araca bakmaya gittim, ama satici arabanin donanimi hakkinda yalan soylemisti. Bir dusuk model donanimi yuksek donanim olarak satmaya calisiyordu, yani aptal musteri bekliyordu. Bayiye sordum, bayi sana ayni arabanin sifirini 31e vereyim dedi ve hemen o arabadan vazgectim. Yani 31e yenisi varken neden kullanilmisina 28 vereyim ki??

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali777

Ya arkadasim, kusura bakma da, senin gibi saticilari anlamiyorum. Neden aldin, neden satiyorsun?

Bir arabaya 45TL verecek olsam, 50 de veririm sifirini alirim. Dedigin gibi sifiri 50 civari ise, pazarlik ile 48-49a bile alinir. Ki senin bu arabayi yaz zamlarindan once aldigini dusunursek, iyi bir fiyat istiyorsun.

Sifir arabanin psikolojisi baska. O rakamlarda tercih her zaman sifir araba olur diye tahmin ediyorum.

Ben bu tarz bir araba bakmistim. Arac daha 12 ayi doldurmamisti, o zamanlar sifiri 33.5-34 bin iken 15000km'de 28 bine satiyordu, yani fiyat olarak bence uygundu. Telefon ettim, modeli hakkinda sorular sordum, satici dogruladi, vs.. Sabah bankaya gittim, krediye basvurdum ve hemen onaylandi, yani param da vardi. Araca bakmaya gittim, ama satici arabanin donanimi hakkinda yalan soylemisti. Bir dusuk model donanimi yuksek donanim olarak satmaya calisiyordu, yani aptal musteri bekliyordu. Bayiye sordum, bayi sana ayni arabanin sifirini 31e vereyim dedi ve hemen o arabadan vazgectim. Yani 31e yenisi varken neden kullanilmisina 28 vereyim ki??

Almıştır memnun değildir yada hevesini almıştır satıyordur bende böyle 0 alıp 3 ay sonra 2000 km deki aracı piyasadakinin 4 milyar altına sattım gayette satılıyor sonuçta 4000Tl az para değil.

• Bu araçların piyasası her ne kadar hızlı gibi görünsede çok hızlı değil malesef.Sabredin , birazda fiyat azaltın satarsınız..
  • bugün eskiden olduğu arabanın arkasınada satılık yazdım bakalım ne olacak
  • hocam niye satıyorsunki mis gibi arabayı, benim 2005 astraya lpg attırdım, performanslı kullanıyorum 21 krş. yakıyor (212 bin km de),, dizel almaya değmez, ben arabaya verilen paraya acıyorum,hani döküntü bir araba olsa zırt pırt masraf çıkarsa anlarım...
  • Bizde de 142 binde 2007 tsi golf midline var saat gibi maşallah sıkıntısız. Sadece sağ ön çamurluk değişmiş ve devirdayım pompası değişti.Son bakımını yaptırdık. Km'si de uzun yolda yapılmış arada düşünüyorum satarken zorlanır mıyız acaba diye biz de zorlanır mıyız acaba. İlerde dizele geçecek gibiyiz. :)
  • yakın zamanda 2 araba sattım biri benim 2004 model chevrolet kalosum digeri de annemin 2001 model fiat paliosu, normalde palio'nun hemen satılması kalosun ise ugrastırması gerekiyordu ama tam tersi oldu kalosu ilana koyduktan 2 saat sonra sattım hem de aldıgım fiyattan daha iyi bir fiyata palioyu ise 2 ay sonra ancak satabildik üstelik istedigimiz fiyattan 1000 tl aşağısına yani satış işi biraz şans kısmet biraz da dogru fiyatı istemek bu arada kalos 68 binde lpgli palio ise 107 binde lpgsiz idi.
    yalnız canımı sıkan son fiyat pazarlıksız dememe ragmen her arayanın en son kaca olur diye sormasıydı bunun üzerine ilandaki fiyatı 250 tl artırıp en son ne olur diye soranlara da yavas yavas bu 250 yi düşürüyordum sanırım millet psikolojik olarak pazarlık ettim uyguna aldım duygusunu yasmak istiyor, umarım siz de gönlünüze göre bir fiyattan satış yaparsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirbilir81 -- 19 Eylül 2011; 22:17:39 >
  • ya birincisi sıkıldım arabadan ikincisi 2011 model dizel astra almak istiyorum.
  • zor degiL ben bugun polo G T I sattım 50000 e
  • quote:

Orijinalden alıntı: habibi2121

valla böyle giderse zaten satmaktan vazgeçecem
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-memurdan-temiz-araba-59138944/detay/

evet ama fiyatı 100tl kırmışsınız. ilk fiyatı 25 diye hatırlıyorum. olmaz yani. 500tl fazla. söyledik. yüklediğim resimde o çarpıyla gösterdiklerim satılanlar değil. vazgeçenler. vazgeçiyorlar 1 ay sonra yeni resimler yeni ilanlar. ama fiyat değişmiyor. yine satamıyorlar.

siz bakmayın fiyatların şişik durduğuna. herkes altın peşinde. ofiste herkes altın, döviz takip ediyor. kimsenin araba almaya niyeti yok gibi. ben de bizim evin altın uzmanı valideyi bekliyorum. o gelsin hurda altın alıcam. gene yükseldi

• kimse beğenmemiş ama ben rengini çok beğendim. bence sorun plaka ve LPG nin olmaması . 34 plaka olsa ve LPG si olsa hemen satılır gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudal

kimse beğenmemiş ama ben rengini çok beğendim. bence sorun plaka ve LPG nin olmaması . 34 plaka olsa ve LPG si olsa hemen satılır gibi geliyor bana.

plakayı yeni gördüm. istanbulda yaşayan biri olsam yabancı plakaya binmek istemezdim bu yüzden arayanların sayısı az gibi. plaka değiştirilebiliyorsa mutlaka değiştirin.
  • biraz zor
    biraz denk gelicek vs.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sahibinden-45000-km-58698895/detay/

şu tertemiz arabayı 6 ay oldu heralde satamıyoruz
    fiyatı fazla demesin kimse bilmeden
    35000 - 60000 km arası 2009 model invite donanımda en düşük fiyat 29000 TL 35000 e kadar yazmış millet
    hadi internet i sallamayalım
    istanbulun en iyi pazarlarından birine çıkardım
    zaten başka lancer yok pazarda fiyat olarak kıyaslama yapalım
    yüzüne bakan yok
    vay çok güzelmiş sonra devam

sıfırı 43000 TL gibi bişey sanırım
    1.6 117hp değil , 1.5 109 hp başka bi eksiği yok bildiğim kadarıyla

Napalım ??
    20000 eksiğinemi verelim ??
    :)

yeri gelmişken şunu söyleyeyim
    aslında bununla ilgili konu açmak lazım
    Şu araba tavsiyesi isteyenler var ya
    %90 ' ı palavra
    belki bazılarınızın dikkatini çekmiştir
    30000 civarı benzinli c sınıfı 2.el önerisi görünce hemen ilanı gösterip öneriyorum

hani bu forum 2.el patlak çatlak arabalar ile ilgili konulardan boğulmuştu ya
    temiz olduğuna inanabileceği bir araç olsa bile hep yokuş
    baştan lancer olabilir diyen bile geri vites
    bişey alacağı yok konu açanların çoğunun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali777

quote:

Orijinalden alıntı: zeynelkoc

bende bi türlü satamadım ya.. piyasa ölmüş anlaşılan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sifirdan-farksiz-beyaz-i30-54669230/detay/?source=directSearch

aynen aşağıda bi arkadaşta yazmış. aldım bindim satıyorum. bundan önceki arabamıda sıfır aldım 6000 de sattım gayet satılıyor yani

• gnc
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.