Şimdi Ara

ARABA LASTİĞİ KENDİLİĞİNDEN NE KADAR SÜREDE İNER ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DURDUGU YERDE 3 HAFTADA LASTİKLER İNDİ 2 TANE SAĞ ARKA SAĞ ÖN hafıfce neden olur bu ? diğerleride çok hafif inmişti

• Lastikciye gõstermek lazım. Siboptan kaçırıyor olabilir yada küçük bir çivi vardır vs.

Benim araba 4- 5 aydır, akü için çalıştırma hariç l yerinden oynamadı. Geçen gün merakımdan õlçtüm 4 lastik 0.5psi kadar eksilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    demekki kaçak felan var göstermek gerek birde lastik işi çıktı hay allah
  • çivi falan girmiş olabilir.. askerde bi hastalanıp geldim 12 gün kanuni izinle o ara girmiş kerata.. sonra askere geri gittim 1 ay yattı.. geldiğimde sağ arka lastik inmişti ama RFT olduğu için anlaşılmıyordu pek.. gittim hava bastım 3 PSI'dan başladı 32 PSI.. ondan 2 hafta sonra düşük lastik basıncı uyarısı verdi iDrive bir daha hava bastım bu sefer 20 PSI'dan başladı.. 3 gün önce yine uyarı verdi dedim şaaaparım, gittim lastikçiye çivi girmiş 20 liraya hallettim..

yani diyeceğim delici bir materyal girmiş olabilir..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek bi lastik olsa bende lastikçiye gider hallederim de 4 üne birden ne oldu anlayamadım ara sıra hafif çukurlara ve logar kapaklarına sert giriyorum kaçamayıp ondan olurmu acaba
  • ondan da olabilir ama farklı sorunlar varsa çukura girince hava kaybı yaşarsınız.. yollarımızın durumu malum..

bence mesela yola çiviler dökülmüştür bir araçtan vs, sizde tesadüfen oradan geçerken 4 lastikte almıştır çivileri.. lastikçiye kontrol ettirmekten başka çareniz yok.. allah korusun aniden patlarsa falan kötü sonuçlar doğurmasın..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgi için teşekkür ederim şuan havaları ayarlı ve araç duruyor eğer 2-3 gün sonra binerken felan dikkat ediceğim yine inmişseler lastikçiye gidip baktıracağım mutlaka allah korusun hem kendı hem baskasının canına sebebıyet vermeyelım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.