Şimdi Ara

Araba kullanirken yiyecek icecek yemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazen görüyorum adam direksiyonun üstüne resmen sofra kurmuş bir yandan tikiniyor bir yandan gidiyor.
    Sizde denk geldiniz mi hic bu duruma ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abartmadan içecek ve alıştırmalık olabilir belki...
    Ben bazen otobanda büsküvi gibi atistirmaliklar yiyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mangal yaptım geçen otobanda giderken

• En fazla soguk cay veya su icerim. Arabada yemek yemem yedirtmemeye calisirim. Dusun halley yiyorsun. Kirintilar koltuga ve aralara, paspasa dokuluyor. Cok korkunc

• Mümkün mertebe araç içinde hele de seyir sırasında birşey yiyip içmemeye özen gösteriyorum...Ama bazen şartlar bu kuralı bozduruyor bana..
  • Uzun yolda atıştırmak, bir şeyler içmek benim de mantığıma uyuyor. Genelde tek parça atıştırmalıklar, ortalığın batmaması için iyi oluyor.

• Bişeyler içilebilir ama yemek biraz zor oluyo bazen ekmek arası bişeyler alıp yiyorum ama dökülüyo heryere.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pizza+kola mesaisi basladi
    5 gün önce açıldı
    Salon hocam ekmek yeme dedi.
    13 yıl önce açıldı
    Tatlı yemek bile lüks oldu.
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uzun yolda genelde fazla dökülmeyen şeyler yiyorum ve kola içiyorum.

• Araba sürerken birşeyler içilirde,yemek garip geliyor bana

• Uzun yolda kuruyemiş ve soğuk içecekler tercih ederim bende, dikkatin dağılmıyosa sıkıntı yok

• Yemek hiç yemedim ama sürekli uzun yol yaptığımdan termosum cay ile dolu olarak her daim hazirdir bazen yanında kek börek tarzı şeylerde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 17 Mayıs 2015; 10:52:50 >
  • Sabahları derse yetişirken poğaça börek bisküvi o sabah ne denk geldiyse yerim.

• Bir kereliğine Afyon-Ankara arasında McDonalds menüsü yemiştim. Patates ve sosları sağ koltuğa dizdim, kolayı bardaklığa attım, sağ elimle de hamburgeri yemiştim.

Zamanım yoktu ve baya acıkmıştım, çok zor durumda kalmadıkça yapılmamalı.

• Uzun yola çıkarken çoğunlukla termoslu bardagima cay dolduruyorum ve yolda içe içe gidiyorum. 3 saat kadar sıcak tutuyor çayı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabaya onceden yiyecek aliriz gece yolculugunda. Musait bir yerde kenara cekeriz, yemegimizi yeriz ve yola devam ederiz. Tabi uzun yolculuklar icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir yerde okumuştum; arabadaki herkes uyur halde uzun bir yolculukta ailesiyle birlikte yol alan bir şöför, karamelli bar çikolatalardan atıştırırken boğazına takılıyor. bir süre mücadele ettikten sonra gelen hırıltılarla eşi uyanıyor ve zar zor su verip durumdan kurtuluyorlar. toplu faciaya ramak kala bu olsa gerek.
    şahsen çoğunlukla yolcular için anasonlu krakerlerden alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 17 Mayıs 2015; 11:35:32 >
  • Bizde Uzun yolculukta 1.5 litrelik termos Çay doldurulmadan yola çıkılmaz. Nalet sigara alışkanlığı olduğundan sık sık mola veriyorum karnım açsa o molda hallediyorum.Ancak termosta çay bitmişse mola yerinde tazeler yola öyle devam ederimm.
  • Bir de şöyle düşünelim; adam Almanya'dan geliyor yaklaşık 2200 kilometre ve en kısa sürede varmayı hedefliyor. Hızını 80-90'a çekiyor işte sandviç sarma falan yiyor. Bence bunda abartı bir durum yok. Arkadaşlar demiş araba kirlenir falan diye ama Beylikdüzün'den Levent'e gitmiyor bazı insanlar 2000-3000 kilometre yapıyor. Abartılacak bir durum yok.

• O değilde kenara çekip bir şeyler yiyip , içmek çok zevkli ya arabalar geçiyor , kolamı yudumluyorum , etrafa bakıyorum
  • sunroffta cigkofte izleri ondan oldu demekki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.