Şimdi Ara

araba ile amsterdama gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu yaz avrupaya gitmek istiyorum ama bunu olabildiğince düşük maliyetle yapmam lazım interrail bile masraflı gözüküyor sorum şu yeşil pasaportum var kendi arabamla veya kiralık bir araç ile istanbuldan çıkıp amsterdam a kadar gidebilirmiyim ? arabada falan uyumayı düşünüyorum sıkıntı olur mu ? rota şu şekilda ancak asıl amaç amsterdam amsterdamda 1 hafta kadar kalmayı düşünüyorum kafama esen bi kaç yerdede 2-3 gün kalabilirim yinede rota çok düzensiz amacım ne planladığımı göstermekti eğer araba ile gezmem bu şekilde mümkünse 1 arkadaşımla beraber çıkmayı düşünüyoruz bu geziye

• 3 güne yakın yolculuk yaparsın o da 2 şöförle, ufak molalarla. ayni yolculugu hollandadan buraya dogru yaptim hic deneme bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezequiel1 -- 22 Mayıs 2014; 11:27:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antalya almanya arası arabayla 3 gün istanbul hollandayı bilmiyorum ama çooook yorulursunuz gibime geliyor yinede iyi eğlenceler

• o değilde konu dışına açmışım internetim ölü hata falan verdi 15 gün yerim sanırım bu arada öyle çok acelemiz yok gezi 15-20 güne yayılabilir tek sorun konaklama olabildiğine ucuz şekilde çadır-hostel falan ne varsa ayarlamak gerekicek araba ile git gelde sorun olurmu peki ?
  • Umarım araç en az c sınıfıdır yoksa işiniz çok zor...

• Bununla ilgili internetten daha geniş bir araştırma yapmanı öneririm. 2011 yılında İstanbul - italya arasında 3 arkadaş yolculuğumuz oldu ama gerçekten tecrube ve bilgi gerektiren bir durum. o nedenle çok iyi araştırma yapmadan kesinlikle yola çıkmayın.
  • arabada en az 2 şoför olması bence yeterli çünkü en az 2-3 günlük yolculuk olucak.tabiki de arabanın bakımını falan yaptır ve bagaja ek benzin koymanda fayda var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bulgaristana araç ile yolculuk
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arabanın konforlu olması çok büyük etken, yoksa sıradan bir araçla yapılacak bir yol değil.
  • şu an peugeot 301 var gezide kullana bileceğim
  • benzinliklerde cok hırsız var avrupada dikkatli olman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

o değilde konu dışına açmışım internetim ölü hata falan verdi 15 gün yerim sanırım bu arada öyle çok acelemiz yok gezi 15-20 güne yayılabilir tek sorun konaklama olabildiğine ucuz şekilde çadır-hostel falan ne varsa ayarlamak gerekicek araba ile git gelde sorun olurmu peki ?

hocam ingilizceniz ne seviyede? avusturyaya varana kadar pek kimse ingilizce bilmeyecek. ayrica araba navigasyonu olmazsa olmaz. ve de avrupada şehir icinde oyle kafaniza gore park edemiyorsunuz. belediye nin makineleri olur sticker falan almaniz gerekiyo yoksa cekiyolar. ordaki kurallari bilmiyosaniz bir suru ceza yiyip zor durumlarda kalabilirsiniz cunku kurallar cok sıkı. mesela yaya gecitlerinden gecerken mutlaka cok yavaslayin avrupada daima yayalar onceliklidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

bu yaz avrupaya gitmek istiyorum ama bunu olabildiğince düşük maliyetle yapmam lazım interrail bile masraflı gözüküyor sorum şu yeşil pasaportum var kendi arabamla veya kiralık bir araç ile istanbuldan çıkıp amsterdam a kadar gidebilirmiyim ? arabada falan uyumayı düşünüyorum sıkıntı olur mu ? rota şu şekilda ancak asıl amaç amsterdam amsterdamda 1 hafta kadar kalmayı düşünüyorum kafama esen bi kaç yerdede 2-3 gün kalabilirim yinede rota çok düzensiz amacım ne planladığımı göstermekti eğer araba ile gezmem bu şekilde mümkünse 1 arkadaşımla beraber çıkmayı düşünüyoruz bu geziye

sakın yakıtı doldurup çıkma bence 301 le o yola gitme konforlu bir araba olsun (301 hakkında pek bilgim yok ama yol çok uzun)

• Ben araba ile uzun yolculuk yapmayi severim fakat Almanya`dan Turkiye`ye ardindan tekrar Turkiye`den Almanya`ya bi kere yasadim o deneyimi.Inanin arabayla yolculuktan nefret etmeye basladim.Araba sknti cikarir size.Oyle her yere park edemezsiniz.Park ucretleri odeyeceksiniz.Hele Amsterdam gibi bir sehirde arabaya hic ihtiyac yok.En guzeli burdan direk Amsterdam`da Dam Meydani`na yakin bi yerlerde otel tutmaniz ve ucakla gitmeniz.Ya da seyahat acentelerinin turlariyla gezmeniz.
  • Hocam Selamlar, acaba Araba ile Hollanda turunu gerçekleştirdiniz mi? Eşim uçağa binmekten korkutuğu için benimde araçla bir tur var kafamda. Ama nasıl olur ne olur ne biter kestiremiyorum. Günlük 12 saat araç kullanıp 12 saat uygun bir otelde konaklamalı düşünüyorum. Bu şekilde 3 günde varırım diye düşünüyordum lakin yukarda yazılanlara bakılırsa hiç durmadan gidilirse 3 gün diye belirtmişler. Bu turu yaptıysanız tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.