Bildirim
samsundan istanbula araba almaya gitmek

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
araba alırken bence ilk önce şu ilke olmalı fiatı biraz pahalı ama tanıdık bildik araba olsun istanbulda araba almak çok büyük profesyonellik ister aracı çok iyi kontrol ettirmeniz lazım km si ile oynama varmı yokmu kazası degişeni bunlar kontrol edilmeli ayrıca 1-2 milyarlık fark için bence istanbula gidilip araba alınmaz şahsen ben almam çünki neredeyse o paraya yakın masrafınız olacak tır engüzeli yakın çevrenizden tanıdık bildik aracı almak daha mantıklı TAMAMEN KENDİ FİKRİMDİR KİMSEYİ BAGLAMAZ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 11 Eylül 2008; 8:53:30 > -
quote:
Orjinalden alıntı: murat6767
araba alırken bence ilk önce şu ilke olmalı fiatı biraz pahalı ama tanıdık bildik araba olsun istanbulda araba almak çok büyük profesyonellik ister aracı çok iyi kontrol ettirmeniz lazım km si ile oynama varmı yokmu kazası degişeni bunlar kontrol edilmeli ayrıca 1-2 milyarlık fark için bence istanbula gidilip araba alınmaz şahsen ben almam çünki neredeyse o paraya yakın masrafınız olacak tır engüzeli yakın çevrenizden tanıdık bildik aracı almak daha mantıklı TAMAMEN KENDİ FİKRİMDİR KİMSEYİ BAGLAMAZ
istanbullu olarak aynen arkadaşıma katılıyorum.
ikini el piyasası çok iğrenç.
maalesef dürüst satıcı çok az -
quote:
arabayı getirirken 150 ytl yakar 150 de yesen içsen 300 ytl masrafın olur diyorlar. bi arkadaş buralarda 17-18 e satılan astrayı 13 e istanbuldan getirtti. 16 ya bana devret dedim olmaz dedi. -
şayet araçtan anlıyorsanız istanbulda güvenebileceginiz yakınınız varsa bilemem. alacagınız aracı iyice araştırıp kaportası motoru ve en önemli olanı noter satışını alıp baglı bulundugu trafik şubede aracın plakasına konulmuş rehin haciz varmı baktıktansonra araçta içinize sinerse alın derim. ben zonguldaklıyım bizim buralarda istanbul aracı çok tutulmazquote:
Orjinalden alıntı: oneyli
quote:
arabayı getirirken 150 ytl yakar 150 de yesen içsen 300 ytl masrafın olur diyorlar. bi arkadaş buralarda 17-18 e satılan astrayı 13 e istanbuldan getirtti. 16 ya bana devret dedim olmaz dedi.
-
evet bu iş samsunda cok yapılıyor. -
İstanbul arabası zaten yıpranmış ve yüksek kmdir.
İlk arabamı sıfır olarak mersinde üni okurken aldım. 8-10 yılda 100.000 km yaptım.
İstanbula eve döndüm birkaç yılda 70-80.000 km yaptım.
Dur kalklar ,sıkışık trafik felan aracı yorar ,heraret artar düşer, sürekli fan mototu çalışır vs.
Küçük şehirlerde ise bu gibi dert yoktur...araba yıpranmaz....
İstanbulda 1-2 yaşında araba alacaksan tamam yıpranmamıştır ama 5-10 yaşında araba alacaksan
zaten zamanla arızalar yüzünden alımda yapacağın 1-2 milyarlık karı tamirciye vereceksin...
Tamam istanbulda da temiz az yıpranmış araç vardır ama senden önce galeriler kapar arabayı... -
quote:
Orjinalden alıntı: realgs
İstanbul arabası zaten yıpranmış ve yüksek kmdir.
İlk arabamı sıfır olarak mersinde üni okurken aldım. 8-10 yılda 100.000 km yaptım.
İstanbula eve döndüm birkaç yılda 70-80.000 km yaptım.
Dur kalklar ,sıkışık trafik felan aracı yorar ,heraret artar düşer, sürekli fan mototu çalışır vs.
Küçük şehirlerde ise bu gibi dert yoktur...araba yıpranmaz....
İstanbulda 1-2 yaşında araba alacaksan tamam yıpranmamıştır ama 5-10 yaşında araba alacaksan
zaten zamanla arızalar yüzünden alımda yapacağın 1-2 milyarlık karı tamirciye vereceksin...
Tamam istanbulda da temiz az yıpranmış araç vardır ama senden önce galeriler kapar arabayı...
+1
-
Bencede istanbul arabasına fazla sulanma
bizler burada yaşayan insanlar olarak araçların sokaklarda ne halde durduğunu çok iyi biliyoruz.hergün trafikte yapılan dur kalk aracın motorunu yiyor bitiriyor.bence orada samsun plakalı daha iyi araçlar bulabilrisin.1-2 mlyr fazla para ver kafan rahat etsin -
izmirde bile sunu gordum (orasi da buyuksehir diye yaziyorum ve tanidigimiz oto galericisi vardi, kendisi anlatti) istanbulda cok sirkülasyon oldugundan haliyle her kesimden daha cok arac bulunuyor ikinci el.
bazi kisiler araclarini 0 arac almak uzere yetkili saticiya takasa veriyorlar, onlarda bu takasa aldiklari araclari biraz kar ile diger sehirlerdeki oto galericilerine satiyorlar. bu araclar genelde temiz ve bakimli oluyor diye baska sehirdeki saticilarda bayagi bir fiyat koyuyorlar uzerine.
eger imkanin varsa tanidik vs. gibi onunla piyasa arastirmasi yap, acik oto pazarlarina sabahlari gercek sahibinden araclar dusebiliyor temiz. onlardan bulursan sanslisin. ama gelip galeri dolasmak zaman ve para kaybettirir.
gelip ust sinif mercedes, bmw, audi gibi bir arac alacaksan galerileri dolasmak isine yarar (onlarin satildigi galeriler farkli genelde) -
bence ankaradan araba al.İstanbul arabalarının km si yüksek olur rutubet yemiş olur çalıntı üçkaat olayına hiç girmiyorum.Hatta az daha git konyadan kayseriden al :D ciddi diyorum..Ankarada 34 plaka görünce hemen uzaklaşırım o arabadan.Ya şirketten çıkmadır yada daha iyi fiyata satmak isteyen galericidir yada kiralıktan çıkmadır. -
kimse tavsiye etmeyince bende istanbula gitmekten vazgeçtim buradan aldım 98 polo classic aldım 125 binde orijinal klimalı abs li lpgli falan 11e maloldu acaba istanbula gitsem kaça malolurdu arkadaşlar? -
Hayırlı olsun artık öyle olsa nasıl olurdu falan diye kafaya takma rahatça bin arabana ... -
quote:
Orjinalden alıntı: oneyli
kimse tavsiye etmeyince bende istanbula gitmekten vazgeçtim buradan aldım 98 polo classic aldım 125 binde orijinal klimalı abs li lpgli falan 11e maloldu acaba istanbula gitsem kaça malolurdu arkadaşlar?
engüzelini yapmışsın sınıfının en iyi araçlarından sayılır arka koltuk dizmesafesi biraz dar olsada sorunsuz 100hp motora sahiptir aynısına bindim çok memnun dum arabamdam hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız cezasız kullanın insaalah -
İstanbul'dan alacaksan Dod;Fuzul Autocity vb. yerlerden almaya bak.Oralarda daha iyi arabalar oluyor.Hatta biz 7-8 ay önce Dod'dan Polo Tdi almıştık;bi de üstüne kâr koyup sattık.Aaracı nasıl bulrunuz dersen;internetten.
Biraz araştır;bulma şansın var.
Yeni fark ettim;almışsın.Hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 15 Eylül 2008; 11:38:33 > -
iyi almışsın bence istanbulda da 10.500e belki alırdın tabi arabanın temizliğinide bilmek lazım -
quote:
Orjinalden alıntı: egulova
iyi almışsın bence istanbulda da 10.500e belki alırdın tabi arabanın temizliğinide bilmek lazım
araba temiz 200 lira masrafı oldu şu an için bi sorunu yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X