Şimdi Ara

Bakkal Bakkal Gezerek Ürün Satmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde biraz ufak para var , ufak ticaret yaparak çoğaltmak istiyorum . Kendime katkım olsun istiyorum . Belli mi olur ilerde daha fazlasını da yapmak isterim .

Düşündüğüm ürün Türkiye'de yok , avrupalılar kahvaltılarında kullanıyor , ve muhteşem tadı var . Süt bal ve ufak katkı maddeleri ile konsantre edilmiş bir ürün . Bir tanıdığım getirmişti ve ekmeğe sürüp yemiştim mükemmel tadı vardı hatta satıldığı siteyi vs ayarlamıştım ancak şimdi bulamıyorum . 8€'ya satılıyordu ancak ürünün üstünde kiril alfabesiyle yazıyordu . Sizce bu işe girmeli miyim alıp kâr koyup bakkallara satabilir miyim , veya başla neler alıp satılır nasıl ticarete başlanır para nasıl arttırılır . 600-1000 lira arası şuanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bakkal almaz bir kere. adı sanı duyulmayan ürünü alıcıya nasıl satacak? ayrıyetten yaptığın yasal değilse şinanay yavrum şinanay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pijamalı

bakkal almaz bir kere. adı sanı duyulmayan ürünü alıcıya nasıl satacak? ayrıyetten yaptığın yasal değilse şinanay yavrum şinanay
    burdan sat 15-20 lira kazanırsın belki
  • Ne kadar paran var

• quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Ne kadar paran var

Var ancak 1000 lira koyabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Pompeii Müftüsü

quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Ne kadar paran var

Var ancak 1000 lira koyabilirim

O para yetmez hadi yetti diyelim neyle dağıtacaksın hadi araba buldun en önemli unsur kime satacaksın.

• Pompeii Müftüsü kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dediginiz urun mavi konserve ve turkmenistanda satilan urun mu gecende birisi paylasmisti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: themimarist

Hocam bu dediginiz urun mavi konserve ve turkmenistanda satilan urun mu gecende birisi paylasmisti

Evet hocam adını biliyor musunuz , konuyu bulabilir misiniz veya

Hocam suan uykulum ama yarin hatirlarsam konuya yazarim

• Sağlık bakanlığı tarafından kontrol edilmeden ürün satamazlar, senden almazlar yani.

O bahsettiğin ürünü duydum bende, piyasada yok.Belki internette satabilirsin ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Lütfen unutma hocam bulamıyorum da :)

• quote:

Buldum hocam :)))https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=94089192&p=1

Buldum hocam ismi moloko turkcesi sut receli buda linkihttp://www.tutyakala.com/sgushennoe-moloko-sut-receli-pmu106

• quote:

quote:

Helal olsun

• quote:

quote:

quote:

Helal olsun

Sen de sağol hocam :)

• Üretmeden zengin olunmaz hocam büyük düşün kur tesisi hem ilerde çocuklarımızla kahvaltıda ekmeğimize sürerken vay be diyip bu konuyu hatırlamak güzel bir anı olacak hepimize.

• quote:

Orijinalden alıntı: pixelboy

Üretmeden zengin olunmaz hocam büyük düşün kur tesisi hem ilerde çocuklarımızla kahvaltıda ekmeğimize sürerken vay be diyip bu konuyu hatırlamak güzel bir anı olacak hepimize.
    dostum bir distribütör türkiyeye getirmeden sen satamazsın bunun vergisi var osu var busu var seni yerler ayrıca o dediğin malzemeyi nereden bulucaksın getireceksin ayrıca dediğin yiyecek 10 tl desek sende 1000 tl var sen bundan 100 tane getirirsen adam kargoda sorar neden bu kadar getirdin evde stok yapıyorum dersen bir güzel dalgada geçilir ürünü alamazsın satıyorum dersen nerede belgelerin hani şirket olduğunu kanıtla derler

bundan 3-5 yıl önce türkiyede hellim peyniri yoktu bir zeki şirket sahibi hellimi getirdi iyide para kırdı alan var yani ama dikkat et şirket sahibi diyorum o kadar işler değil bunlar

birde abi tek zeki sensin gibi konu açmışsın kimse düşünememişti zaten çoğunun halası teyzesi amcası dayısı yurtdışından gelince bundan getirebilir getirende olmuştur zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: HolyMeat

birde abi tek zeki sensin gibi konu açmışsın kimse düşünememişti zaten çoğunun halası teyzesi amcası dayısı yurtdışından gelince bundan getirebilir getirende olmuştur zaten

Hocam üslbunuza dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanPanda -- 17 Temmuz 2014; 7:26:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

quote:

Orijinalden alıntı: HolyMeat

Hocam üslbunuza dikkat edin.

Alıntıları Göster
    konusu açılmıştı sanki
  • UçanPanda kullanıcısına yanıt
    pardon hocam kırmak için yazmamıştım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.