Şimdi Ara

Apply Bau Hakkında Düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
4.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben başvuru yapmıştım mail geldi yarınada kabul mektubu gönderilecekmiş , burs gönderilecek ama bau nasıldır iyi midir ve apply bau hakkında ne düşünüyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aliogutcen

Arkadaslar ben başvuru yapmıştım mail geldi yarınada kabul mektubu gönderilecekmiş , burs gönderilecek ama bau nasıldır iyi midir ve apply bau hakkında ne düşünüyorsunuz

Sonuçlar kesinleşmiştir falan diyo
    Kabul edildik mi nerden öğrencez ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebüyubiiii

quote:

Arkadaslar ben başvuru yapmıştım mail geldi yarınada kabul mektubu gönderilecekmiş , burs gönderilecek ama bau nasıldır iyi midir ve apply bau hakkında ne düşünüyorsunuz

Sonuçlar kesinleşmiştir falan diyo
    Kabul edildik mi nerden öğrencez ?

mektup gönderecekler, göndermedilerse kabul etmemişler demektir, ben kabul edilmedim galiba
  • Guthrath kullanıcısına yanıt
    Eğer. Bilgilendirme mesajı geldiyse mektupta gelir sana

• quote:

Eğer. Bilgilendirme mesajı geldiyse mektupta gelir sana

Mail attılar
  • Guthrath kullanıcısına yanıt
    O zaman adresine mektup gelir yakında

• ben yeni başturdum yaptığım bir programıda yazdım bakalım ne olacak %75+ olursa giderim. Bu arada posta adresi yerine mail adresini yazmışım :D düzeltemmedim iletişimden yazdım bende sorun olurmu :D resimde eklenemiyordu bende upload edip yazdım yine sorun olurmu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myzifir -- 22 Haziran 2014; 0:06:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç %100 burs alınabilecek bir durum var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tulparr

Hiç %100 burs alınabilecek bir durum var mı ?

Varmış ama onun için sağlam bir geçmiş isterler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustache

quote:

Ben cevabımı aldım hocam tamamdır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mustache

quote:

Ben cevabımı aldım hocam tamamdır

Sen bu sene mi girdin hocam sınava ?

• Mustache kullanıcısına yanıt
    Yok hayır lisans okuyorum geçen sene girdim sınava ,Endüstri mühendisliği ,İşletme mühendisliği ve Çevre mühendisliği için başvuru yaptım .Bölüm normalde iktisat Endüstri müh.veya İşletme müh. için başvurduk bakalım .
  • quote:

Yok hayır lisans okuyorum geçen sene girdim sınava ,Endüstri mühendisliği ,İşletme mühendisliği ve Çevre mühendisliği için başvuru yaptım .Bölüm normalde iktisat Endüstri müh.veya İşletme müh. için başvurduk bakalım .

Hangi üniversitede okuyorsun hocam, bide ingilizce hazırlık var bau de ingilizcen var mı?
  • Mustache kullanıcısına yanıt
    Selçuk Üniversitesindeyim hocam , İngilizce seviyem gramer var speaking çok iyi değil BAU hazırlık muafiyet varsa geçebilecek durumda olabilirim .%100 gelmedikten sonra pek gidecek pozisyon yok zaten .
  • quote:

Selçuk Üniversitesindeyim hocam , İngilizce seviyem gramer var speaking çok iyi değil BAU hazırlık muafiyet varsa geçebilecek durumda olabilirim .%100 gelmedikten sonra pek gidecek pozisyon yok zaten .

odtü kkk ya da bakabilirsin, illa mühendislik ve iyi bir eğitim istiyorsan
  • ApplyBau'dan bugün %50 Bilgisayar Müh. %45 Yazılım Müh. geldi. Yalnız anlamadığım bir kısım var. Dağıttıkları kitapçıklarda

quote:

Aday öğrenciler, merkezi sınav sistemi sonucuna göre kendilerine önerilen bu 3 bölümden birine ilgili puan türünde "burssuz" yerleştirilmezse, kesin kayıt tarihinde kendilerine gönderilmiş olan "Kabul Mektubu"nun aslını ibraz etmek suretiyle burs oranından faydalanarak kayıt yaptırabilirler.

derken diğer her yerde bunun aksini söylüyor. Hangisi doğru?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In-ception -- 8 Temmuz 2014; 1:38:45 >
  • ülen normalde %50 tutuyodu tutmuş kalkmış %40 vermişler. o kadar referansımız var. ayıp ettiler beni kaybettiler.
  • arkadaslar zaten envercim %50 bursluları sırf bu yuzden kapattı 80er kişi alıyordu %50, adam dediki lan ben %50 80 kişi alacagıma bunları kapatayım apply bau ile %40veririm millete 80 kişi alırım daha fazla para gelir tam ticaretci bu enver işi biliyor bosverin%50 burslusuna 100-120 binle giriliyordu zaten %75 asagısına yedirmeyin paranızı
  • kabul mektubu geldikten sonra sınav işi nasıl olcak belli bir puan almamız gerekiyormu yoksa ösym sınavı formalitemi girmiş olarak gözükmemiz yetermi :D
  • ApplyBau'da ne gibi sorular oluyor girenler paylaşım yapabilir mi acaba? Mesela Bilgisayar Mühendisliği ile ilgili ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadriye.kilic -- 16 Ekim 2015; 9:13:54 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.