Şimdi Ara

Harita/Geomatik mühendisliği hakkında bilgi yardımı lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar sayın forum üyeleri internette ne kadar araştırma yapsamda harita mühendisliği hakkında çok bilgi yok acaba çok spesifik bir mühendislik mi? YTÜ-Harita Mühendisliği yazmayı düşünüyorum acaba okuyan biri yada yeni mezun olan biri yardımcı olabilir mi? İş imkanı nasıl illa kamuda mı çalışmak zorundayız özel sektörde iş yok mu ? Mühendisliğin sonu görüldüde inşşat mühendisliği ile aynı kaderi mi paylaşıyor? İş bulma süresi ortalama ne kadar sürüyor? YTÜ bir şeyler katıyor mu iş başvurularında? İlk başlangıç maaşları ne kadar oluyor?... Çok sorum var aslında ama daha bunlara bile kesin cevapları bulamıyorum herkes farklı bir şey söylüyor kafam karışıyor. Lütfen yardımcı olabilir misiniz ne zaman kesin yanıtlar almaya çalışıyorum.

• https://forum.donanimhaber.com/muhendislik-bolumleri-hakkinda-bilgiler-kimya-harita-makina-ee-havacilik-eklendi--144322295-4#144339271

Bu konuda bir kişi bölüm hakkında bilgi vermişti ben de yanıtlamıştım. Bu arada ben linkteki konuda yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım.
  • tavsiye etmiyorum itüde okuyodum aynı bölümü bırakıp sınava yeniden hazırlandım inşallah istediğim tercih gelir bekliyorum bakalım
  • zeyklc Z kullanıcısına yanıt
    Hangi bölümü istiyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.