Şimdi Ara

Yönetim Bilişim Sistemleri Okunur Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul Bilgi Üniversitesinde ingilizce YBS okunur mu? YBS bölümü mezunları nerelerde, hangi pozisyonlarda bulabilir? Bu bölümün mezunları yurtdısında iş bulabilir mi? YBS mezunları ya da bilgisi olanlar cevaplarsa memnun olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samurayz -- 5 Nisan 2023; 22:52:21 >



  • up
  • kodadiyazilimci K kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • yaklaşık 5 senedir ybsmezunu instagram hesabında, yaklaşık 3 yıldırda aşağıda linkini bırakacağım sitede 11 yıllık ybs mezunu ve 17 yıllık bilişim sektörü tecrübesi olan biri olarak sayfalarca içerik ile bu bölümü okumak isteyenlere, okuyanlara, mezunlara faydalı olmaya çalıştım. bu sitede aklınızda ki soruyu geçtim aklınıza bile gelmeyecek sorulara yanıt bulabilirsiniz.


    ama siteye gitmeyecek olan adaylara kısa özet geçeyim. ybs den mezun olarak yapabileceğiniz çokça meslek var. ama revaçta ve çok sorulan hangi sektörde daha fazla iş imkanı var. Tabi ki bilişim sektörü. her ne kadar diplomasız da olsa bu sektörde iş bulunabilse de diploma ayrıcalık katıyor. Çünkü iş ilanlarına başvurma ön şartı alanında lisans mezunu olmak diye yazılıyor.. alaydan gelip kendini geliştirmiş olan 2 yıllık mezunu olan iş bulamaz mı bulur. Zamanında da bulmuştur. Ama güncel duruma baktığınızda lisans mezuniyeti ön şart. Adaylara sesleniyorum araştırmadan uygulama bölümlerini tercih etmeyin. İş bulma imkanı yüksek olsa da. Kendini geliştirmeyen maalesef iş bulamıyor. Ki sektörde çokca rakibiniz olacak. Diğer yazılarımı okumanızı tavsiye ederim.



    yönetim bilişim sistemleri ybs mezunu
    - Yönetim Bilişim Sistemleri YBS MEZUNU
    https://www.ybsmezunu.com




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.