Şimdi Ara

Apple Watch'ın Türkiye fiyatı ve satış tarihi belli oldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 56bin tl lik apple watch dan türkiye de kaç tane satılacak çok merak ediyorum.
  • Bağğğzı arkadaşlar giydirmiş giydirmiş giydirmiş dur durak bilememiş. Çok basit bir kaç soru sormak istiyorum
    1) metrobüs içinde sardalya gibi giderken cebinden telefon çıkarmak nasıl bir his? Üstüne üstlük gelen bir mesajı okumaya çalışmak nasıl birşey?
    2) Pahalı telefon sahibi kişiler olduğunuzu var sayarak büyük şehirlerde telefonunuz elinizde ne kadar rahat yürüyebiliyorsunuz? yan kesici veya gasp korkunuz hiç mi yok?

    Bu sorular biraz beklesin.

    Açıkçası fiyatından bende memnun değilim çok mantıklı fiyatlar değil herkesin alıp kullanması için yapılmış bir şey olduğunu düşünmüyorum, tabi fuzuli alımlar olacaktır "aaaaaa ihsan bak apple "apple watch" yapmış alalım" istisnalar kaideyi ülkemizde bozar tamam bunu da kabul ediyorum ama unutmamak gereken şey bu cihazı gerektiği şekilde kullanacak olanlar var misal biri spor demiş bence gayet uygun bir kullanım amacı.

    Bende telefonu zırt pırt cebime sokup çıkarmayı seven biri değilim ya sürekli elimde kalacak yada sürekli cebimde*(2) koluma takacağım bir saat ile telefonuma gelen mail ve mesajları takip edebilecek olmak gayet cazip benim için. ("Maillere bilgisayardan bakıver kardeşim sende" diyecek mağara adamı burada değil umarım)

    Bu arada birinci sorunun cevabını bende bilmiyorum :D

    Benim şahsi kanaatim biraz daha bekleyip almak olacak. Türkiye ye gönderilen partinin ilk üretilen parti olmadığını biliyorum ilk baştaki hatalar giderilmiştir başka hatalar nüks edermi muamma. Bakalım görelim.




  • guvenkab kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk soruna cevap aramana gerek yok zaten Metrobüs de Otobüste Konuş Siri aç diye üretilmedi bu cihaz
    Arabanda olursun ofisinde olursun işini görür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diger saatlerden daha kotu ve kat kat daha pahali .

    Gear s bunu hem gorunum hem ozellik olarak katlar ve daha ucuz.

    Sonraki modellerde fiyat katlanarak gidecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇÖPPP BUNA PARA VERCEGINIZE BANA VERIN

  • mis gibi ipad air 2 alırsın o paraya. memnuniyette garanti. fındık kadar ekran ve şarjlı saatten beklentinizi fazla yüksek tutmayın.

  • şu 56 bin türk lirasına saat alacak olan varsa bana pm atsın bana araba alak daha hayırlı bir iş gerçekleştirir vallahi
  • Saatle ilgili olumsuz yorum atanlara eksi atılmış

  • kimseyi eleştirmiyorum ama bu saate bu kadar para verilmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir akıllı saatin en belirgin faydası bildirimleri telefonu cebinizden çıkarmadan görmektir. Bunun dışında da telefonun bazı özelliklerini kontrol etmek vs.. Ama asıl fonksiyonu olan saati göstermek, alarm, timer, kronometre vs.. gibi işleri de eksiksiz yapması gerekir. Yine ekran sürekli açık olmalı ve saati görmek gibi en basit bir iş için kolunuzu sallamak vs gerekmemelidir.

    Gerçekten akıllı saat almak isteyen varsa tavsiyem kullandığım Pebble Steel... Gerçek su geçirmez, gorilla glass camlı, iphone ve android uyumlu, ve en önemlisi 10 gün pil süresi... Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve çok çok memmunum.. Eğer apple watch çıktı diye akıllı saate merak salan ve fonksiyonel olmasını isteyen arkadaşlar varsa öneririm.. Ayrıca Pebble bir kickstarter projesi olarak başladı ve bu işi yıllardır çok iyi bir şekilde yapıyor. Kendi marketinde binlerce ücretsiz yazılımı ile aklınıza gelecek, gelmeyecek sayısız iş yapıyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 23 Temmuz 2015; 4:33:08 >




  • her yeni çıkan cihaz için aynı muhabbet dönüyor

    alacakalr yine alacaklar arkadaşlar hem taksit seçeneğide var millet düşünmeyecek bile alırken

    fiyat politikası olarak apple heryerde pahalı maximum %10 fark çıkar ülkeler arası fiyatlarda

    bu saatte rekor satış yapar yazıyorum buraya
  • adamlar biliyor ki dışkı nın üzerine logolarını koysalar 2 bin tl den satışa çıkarsalar kuyruk olacak.

    neden geçirmesinler ki. haklılar.

    zaten dünyanın en zengin şirketi olma yolunca en büyük destekçileri bu fahiş fiyatlara ses çıkarmayanlar.

    apple ürünlerini sadece teknolojik ürünler değil sosyal statü belirleyici bir unsur olarak kullandığımızdan dolayı değil 2 bin 5 bin de deseler insanlar alacak.

    apple varsa elitsin yoksa ezik. mantık bu.

    tabi apple ürünleri kullanıyorsan da her zaman son versiyonu olacak.

    1000 tl lik telefonla bütün işlerini fazlasıyla görecek kişilerin 3-4 bin tl vermesindeki mantığın başka izahı yok.

    tabi apple de hisseleri varsa başka
  • şu anda en uygun rusyada (tax free alırsanız eğer)


    edit: Watch 42mm Paslanmaz çelik ürünün amerika hesabına değinecek olursak 599 $ lık ürün TL karşılığı 1.617 TL yapıyor,
    ortalama 50 dolar tax free vergileri çıkardığımızda 1.482 TL yapıyor, bahsettiğim ürünün burdaki fiyatı 2.149 TL

    *amerika fiyatı 1 yıllık garanti, apple care ile 2 yıla uzattığımızda + 69$ 186 TL ekleniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armax -- 23 Temmuz 2015; 12:40:45 >
  • Arkadaşlar fiyata çok sövmüşsünüzde şöyle bir durum var, Apple hiç bir zaman f/p ürünler üretmedi zaten. Samsung'un Gear serisini de görmüş kullanmış biri olarak o yazılımla bunu karşılaştırmak saçma geliyor bana. Moto360 keza öyle, akıcı diyen yalan söylüyordur ve kullanışlı bir saat değil. Akıllı saat dediğiniz araç pratik olmalı. Henüz Apple Watch incelemedim fakat konuşmadan önce bir incelemek gerekli. Kaldı ki Apple'ın ilk önceliği kullanıcı deneyimi olmuştur her zaman, size ihtiyacınız olanı sunarlar, örneğin iPhone'da günlük işlerinizi halledip cebinize koyar devam edersiniz, sorun yaşatmaz size. Ben almayı düşünüyorum, kullanım kolaylığı sağlayacağını düşünmekteyim. Kaldı ki uygulama marketi sayesinde gelişen bir cihazdan bahsediyoruz. Ben 42 kilo verdim, o 42 kiloyu verirken kullandığım Fatsecret ve Nike Running uygulamaları bile bu saatte var. Neden almayayım ki? Bileğimde olması bana çok daha yardımcı olacaktır.

    Edit: Yeni nesilin bu sene çıkacağını düşünmüyorum. Amerika'da bile mayıs gibi rahat temin edilmeye başlandı ve talebe yeni yeni karşılık verebiliyorlar. Ayrıca bu ürün sadece teknolojik bir ürün değil bir aksesuar olarak çıktı. 56,000 liralık olan versiyonu olan bir ürününün yenisini 1 sene sonra çıkarırsanız vizyon kaybedersiniz. Örneğin spor otomobillerde genelde yıl kavramı çok önemli değildir, bunlar exclusive ürünler. Son olarak Apple Watch'ın mobil sektördeki gibi bir rekabete söz konusu olmadığınıda belirtmek gerek. En yakın rakibi olan Moto360, satış rakamı olarak Apple Watch'ın çok gerisinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 23 Temmuz 2015; 12:52:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Moto 360 buna tersten saplar

  • Herkese selamlar,

    forumu bilgi paylaşmak ve teknik konularda tartışmak için kullanmak istiyorum. internette pek çok site var ama donanım haber forum yıllardır pekçok konuda ilk elden bilgi alabileceğimiz meraklılarının detaylı karşılaştırmalar, incelemeler paylaştığı bir site olarak farkını ortaya koymuştur. ben de bu umutla arada girip ilgilendiğin konularla ilgili yazılara bakmaya çalışıyorum.

    maalesef 2 sayfada okuduklarım forumun genel yapısına kalitesine hiç uymuyor. 1-2 arkadaş dışında ciddi yorum yapan olmamış. genelde bol bol küfür ve aşağılama var. arkadaşlar burası bilgi paylaşım forumu. tabiki fikrinizi en kolay şekilde açıklayacaksınız ama yolu bu değil. seviyesiz bir şekilde küfürler ile forumun kalitesini yerlere düşürmüşsünüz.

    sözlük sitelerin de bile daha kaliteli bir içerik var apple watch başlığı altında.

    böyle paylaşımlarla sadece insanların bu siteden uzaklaşmasına neden oluruz. daha sonra kendinizin bir ihtiyacı olduğunda bilgiye ulaşamazsınız. sizlerden ricam donanım haber gibi bir bilgi kaynağını böyle kirletmeyin. olumlu yada olumsuz fikirlerinizi teknik açıklamalarla, beğendiğiniz yada beğenmediğiniz özellikleri paylaşarak yapın...




  • Bu ürünü alan adam ya parayı hrçayacağı yeri bilmiyordur ya da enayidir. Açık ve net ürünlerin en gereksizi...

  • fakirlerin ağzı konuşur , zenginlerin parası konuşur..
    Not; bende fakirlerdenim :(

  • Kusura bakmayın, biraz ağır konuşacağım.
    Yaşım 33, gelirim ayda bir iPhone 6 plus alabilecek seviyede ve ev geçindiriyorum.
    Apple watch hatta hiçbir akıllı saat ihtiyaç değil lükstür. İlla ki ihtiyacım var, hayatımı gerçekten çok kolaylaştırıyor diyorsanız aynı şeyleri yapan 150 – 200 TL’lik cihazlar var. Onları beğenmiyorsanız içine sim kart takabileceğiniz Samsung Gear S 650 – 700 TL civarında ve Apple Watch’tan daha gelişmiş özelliklere sahip. Bende de akıllı saat var, Gear Fit, bir hafta önce ikinci el olarak aldım ve fiyatı 42 mm.lik Apple Watch’in onda biri kadar. Benimki de heves, çoğu zaman telefonla eşleştirmiyorum bile, adım sayar ve uyku düzenini kontrol amaçlı aldım. Piyasada en baba adımsayar 50 – 60 TL, Boyner’den 10 liraya aldığım adım sayar gayet güzel çalışıyordu. Yok efendim spor yaparken kullanacam da falan filan , geçin onu, bir kere sabit durmanız gerekiyor kalp atışı ölçmek için, diyelim ki hareketliyken de ölçebiliyor, ölçümleri tutarlı değil. Kalp atışlarınızı göğsünüzden ölçüp BT ile cihazınıza veri gönderen çözümler var 200-300 civarına. Kısacası gerçekten ihtiyacınız olan bir özelliği olsa bile onda biri fiyatına farklı çözümleri var. Bu ve benzeri ürünler tamamen kapitalist düzenin size daha fazla para harcatmak ve tüketim toplumu haline getirmek için piyasaya sunduğu silahlar.
    Bu alete bu kadar para bayılmak için zengin olmak da yetmez. Parayı kolay yoldan kazanmış olmak lazım. Gerçekten hak ederek para kazanan kişilerin böyle abuk sabuk şeylere masraf yapacağını zannetmiyorum. Kimse gücenip alınmasın. Hele ki düşük gelire sahip olmasına rağmen bu saati alan arkadaşlar. (Ki en az 1500 TL de iPhone cihazına vermiş olmaları gerekiyor, bu saati kullanabilmek için.)




  • namre3kutuk kullanıcısına yanıt
    Bahsettiginiz cogu konu da haklisiniz ama safir kristal kadranli sadece zaman gosterme fonksiyonu olan klasik quartz saatleri bile 1000-3000 tl arasi satiyorlar (seiko, tissot, guess collection, armani, vs). Yani apple bu saati yaparken diger akilli saatler gibi fonkiyonu olan plastik bir makine yapmak yerine paslanmaz celik, safir kristal ekran, seramik arka kaplama gibi pahali saatler de kullanilan malzemeyi kullanmis. Ustune de akilli saat fonksiyonlarini eklemis. Saatlere biraz ilgisi olan, daha once bu tip saat kullanmis kisiler icin bu rakamlar cok da anormal degil. Basit bir saat magzasina gidip siz de fiyatlari gorebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.