Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akasya'da randevusu olan yardımcı olabilir mi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosmesguliyet

Hocam o kadar denedim alamıyorum randevu yardımcı olabilirseniz varsa randevunuz veya alabilirseniz çok sevineceğim 8-9 nisan ve sonrası çok çok uygun bana. Tercihen zorlu tabi ama hangisi denk gelirse artık:( ekran kırıldı fena gitmem gerek acil 2 haftadır bir randevu alamadım her gece bekliyorum ama yok. Nasıl almam gerek ne yapmam gerek? Şimdiden teşekkürler.

alabilirsem neden olmasın..
  • arkadaşlar randevusu olan var mı yardımcı olabilirmisiniz rica etsem... acil randevu lazım...
  • Artık randevu ismini doğrulamak için kimlik kontrolü yapıyorlar haberiniz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Yurt dışındaki Apple Store'larda ekran değişimi yaptıran oldu mu daha önce?

Telefonumun ekranı kırıldı, şu an İstanbul'da da değilim halledemiyorum; ancak haftaya Fransa'da olacağım. Fiyatı da 127 euro sanırım, buradaki ücret ile aynı.

Randevu da bol gözüküyor. Orada halletmek (tabi mümkün ise) daha kolay olacak gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler merhabalar elinde randevusu olupta gitmeyecek arkadaşlar mevcutmudur ? Akasya zorlu fark etmez ama zorlu olursa daha iyi olur benim için telefon ekran toz kalmış onu göstermek istiyorum fazladan olan arkadaş varsa

• Merhaba,

Akasya'da randevusu olup gidemeyecek olan varsa paylaşabilir mi?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon_TR

Artık randevu ismini doğrulamak için kimlik kontrolü yapıyorlar haberiniz olsun.

Aynen bugüne randevu almıştım zorludan çalıştığım için arkadaşı gönderdim kimlik olmadan bakmıyorlar. Boşuna gitti. Bilginiz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: digitech

quote:

Artık randevu ismini doğrulamak için kimlik kontrolü yapıyorlar haberiniz olsun.

Aynen bugüne randevu almıştım zorludan çalıştığım için arkadaşı gönderdim kimlik olmadan bakmıyorlar. Boşuna gitti. Bilginiz olsun.

Aa bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu hocam bosuna gitmemiş oluruz öyle bi durumda çok teşekkürler. Peki hangi saatler girmek daha iyi bi sonuç veriyor aksam sabah ne zaman almıştınız siz hocam?

• quote:

quote:

quote:

Aa bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu hocam bosuna gitmemiş oluruz öyle bi durumda çok teşekkürler. Peki hangi saatler girmek daha iyi bi sonuç veriyor aksam sabah ne zaman almıştınız siz hocam?

Saat farketmiyor dün arada sırada girip şansını denedim bugün için randevu aldım şansa herhalde biri iptal etti ben aldım bugünde baktım pazar gününe akşam saatlerine randevu vardı işime yaramıyor.

• Bugün hem zorluya hemde akasyaya gittim kimlik istediler artık başkasının adına gidemiyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: arda211

Bugün hem zorluya hemde akasyaya gittim kimlik istediler artık başkasının adına gidemiyorsunuz

Süper olmuş. Parayla satanlar düşünsün

• quote:

Hocam o kadar denedim alamıyorum randevu yardımcı olabilirseniz varsa randevunuz veya alabilirseniz çok sevineceğim 8-9 nisan ve sonrası çok çok uygun bana. Tercihen zorlu tabi ama hangisi denk gelirse artık:( ekran kırıldı fena gitmem gerek acil 2 haftadır bir randevu alamadım her gece bekliyorum ama yok. Nasıl almam gerek ne yapmam gerek? Şimdiden teşekkürler.

Kardeş telefonunun ekranı kırıldıysa neden randevu bekliyosun ki hertarafta teknik servis var resmi apple teknik servisi istanbulda 12 tane var diye biliyorum ekran kırılması apple gidip değiştirsende 321 tl teknik servise gitsende aynı para

• merhaba arkadaşlar sabah saat 10 da gittiyimizde hala sıraya girip randevu alabiliyormuyuz varmı yakın zamanda giden ve bilgisi olan arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grade4434

quote:

Kardeş telefonunun ekranı kırıldıysa neden randevu bekliyosun ki hertarafta teknik servis var resmi apple teknik servisi istanbulda 12 tane var diye biliyorum ekran kırılması apple gidip değiştirsende 321 tl teknik servise gitsende aynı para

Yok onu biliyorum hocam değişim yapabilir miyim diye gideceğim para verip bir değişim olayı var ya o sebeple

• quote:

quote:

Bu biraz anlamsız olmuş bence.

Ben de şu an İstanbul dışında olduğum için telefonumu ev arkadaşıma gönderdim, yarın götürecekti telefonu.

Apple Destek ile görüşeyim en güzeli.

Edit: Görüştüm, durumu anlattım. Herhangi bir problem olmayacağını söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jahnny -- 5 Nisan 2016; 9:32:20 >
  • Akasya önündeyim varmı bekleyen

• Neredeyse 1 aydır her gece 23.55ten 00.15e kadar sayfa yeniliyorum fakat bir sonuç alamadım. Nedir bu iş bir türlü anlayamadım. 1ay sonra telefonun garantisi bitecek, ve şuan sim kart okumadığı için kullanamıyorum telefonu.

• Ya arkadaşlar haftalardır almayı deniyorum ama olmuyor randevusunu verebilecek olan varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren2709

Neredeyse 1 aydır her gece 23.55ten 00.15e kadar sayfa yeniliyorum fakat bir sonuç alamadım. Nedir bu iş bir türlü anlayamadım. 1ay sonra telefonun garantisi bitecek, ve şuan sim kart okumadığı için kullanamıyorum telefonu.

O saat aralığında açılmıyor randevular. Gün içerisinde denemeniz gerek.

• 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.