Şimdi Ara

Apple Online Store Türkiye açıldı (Güncel) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
9
Favori
48.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Allah aşkına biraz mantıklı düşünün. Fiyatlar düştü neyin kafasını yaşıyorsunuz. Şu an Vodafone'da iPhone 5 iPhone 5s'den daha pahalı. Demek ki daha kazık girmiş. Bunun mantığı şudur. 650dolarx2(TL)=1300TL Buna ek olarak DEVLETİN VERGİSİNİ EKLERSEK %(18+25+100TL BTK'ya) 659 lira eklememiz gerekiyor. 1959 lira yapıyor. Be adamlar hiç mi taşıma maliyeti yok bunun içinde, hiç mi Store masrafı çalışan masrafı yok? Fanatik değilim Android kullanıcısıyım ama bugün Vodafone'dan 32 GB sipariş edeceğim. Mantıklı olun lütfen

  • Operatörlere, kazık fiyat çeken telefonculara göre on numara fiyat. Garanti zaten ayrı olay. Alırsam kesin burdan alacağım.
  • ipad mini retina ve ipad air için on numara oldu store. yoksa bizim milletimiz hizmetten çok sümürme odaklı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EDYGL -- 1 Kasım 2013; 8:22:07 >
  • Havale'ye indirim yapması güzel. Rekabet iyidir.
  • Bence insanlar Avrupa'daki Apple Store fiyatlarını bilmiyor, euro'nun TL karşısındaki değerinin 2.75 seviyesinde olduğunu unutuyor. En önemlisi de devletin kendilerinden ÖTV adı altında eşi benzeri olmayan %25 oranında vergi aldığının hiç farkında bile değiller. Bu durumda fiyatların 2000 TL altına inmesini bekliyor olmalarını yadırgamamak lazım sanırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar daha pahalı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: applem26

    üniversite öğrencilerine mac indirimi
    product red ipodlar
    ipodlara lazer yazımı
    aksesuar çeşitliliği


    Telefon dışında fiyatlar piyasaya göre pahalı.
    Mac mini MD387TU/A alacaktım. Bekleyeyim dedim. Ama fiyatlar pahalı çıktı.
    Apple store normal fiyatı havale ile : 1535 TL
    Öğrenci indirimi ile : 1440 TL

    Bilkom yetkili satıcısı escmarket'te : 1385 TL ve 9 taksit.

    http://www.escmarket.com/apple-mac-mini-intel-core-i5-25ghz-dual-core-4gb-ddr3-500gb-5400-rpm-md387tu-a-pmu296

    Herhalde bu saatten sonra fiyatlar değişmez.




  • Çay tabağı koymuslar haha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar devlet her telefona %18 KDV ekliyor. Daha sonra KDV'li fiyat üzerinden de %25 ÖTV vergisi ekliyor. Apple ne yapsın. Bu fiyatların böyle olmasına neden olan devlet vergileridir.

  • Mübarek cuma günü sabahı maillerime bakarken Appledan gelen maili görünce güzel heyecan oldu bugün tarihi bir gün forumdaki çoğu arkadaş için

    Dipnot: Diğer marketler de yavaş yavaş fiyatlarını Apple store fiyatlarına çekecektir Resmi distribitör garantili demek için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar devlet her telefona %18 KDV ekliyor. Daha sonra KDV'li fiyat üzerinden de %25 ÖTV vergisi ekliyor. Apple ne yapsın. Bu fiyatların böyle olmasına neden olan devlet vergileridir. Kaldı ki Apple normalde 1 yıl garanti süresi sunar. 2 yıl garantili olması için ekstradan para ödemeniz gerekir. Tüm bunlar göz önüne alındığında fiyatlar normal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechnoMobile -- 1 Kasım 2013; 8:46:22 >
  • bende gece e posta gelince bana özel sanıp şaşırmıştım hayırlı olsun en güzelide şarj aleti bozulursa orjinalmi sahtemi araştırmasıyla kafayı yemeyecek millet fiyatlar türkiye şartlarına göre normal hiçbir ülkede olmayan abuk subuk vergilerimiz kdv ötv lerimiz varken abartmaya gerek yok bence pahalı deyip. şuda var satın alırken yok kilitlimi tr kaydı varmı şüphesi olmayacak. hayırlısı olsun güzel oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 1 Kasım 2013; 8:45:43 >
  • Bu vergiler olduğu sürece fiyatların çok değişmeyeceğini söylemiştim, haklı çıktım.
  • Arkadaşlar devlet her telefona %18 KDV ekliyor. Daha sonra KDV'li fiyat üzerinden de %25 ÖTV vergisi ekliyor. Apple ne yapsın. Bu fiyatların böyle olmasına neden olan devlet vergileridir.

  • 14 gün boyunca koşulsuz iade imkanı bile Apple Store'dan almak için yeterli bir sebep. Adamların KDV'ye yapabileceği bir şey yok. O ürünü sattığı için devlete ödemesi gereken bir tutar o.
  • Genel olarak fiyatların Türkiye'deki perakendecilere göre daha iyi olduğu mağaza. Sonunda Türkiye'de açılması her açıdan güzel.

    http://www.mobil13.com/apple-turkiye-cevrimici-magazasi-acildi-4221.html
  • Aksesuarlar pahalı bu açık ve net.Ama Pro / Air asla pahalı değil.Hani en üst model fazla o kadar..Gerisi normal

    Bu arada 2012-13 model retina'ların eskilerin yani yeni fiyatları ne zaman belli olur ne zaman görürüz lütfen biri tahmin yapsın ,ya da değişen fiyatları bilen yorumlasın
  • Simdi elimizdeki iphonelari verip 5si indirimli alabilecek miyiz? Apple yanilmiyorsam ingilterede boyle bir kampanya yapiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence fiyatlar beklenen kadar dusuk olmasada ki bu malesef memleketin vergi politikalarindan kaynaklaniyor yinede direk apple ile muhatap olmak iyi olucak. Birde tahmin ediyorum onlinestore daki fiyatlar maximum fiyatlar olucak ve diger apple retail magazalari bu fiyatlarin altina inebilicek. Cogu zaman Amerikada ornegin Best buy online store un 100-200 usd altina satiyor kampanyali modellerde. Umarim bizdede bu uygulama devam eder.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar..hepımıze hayırlı olsun oncelıkle store...uzun zamandır buyuk bır heyecan ıle bende acılmasını beklıyordum..acıkcası fıyatlarda bır suprız yok..euro bolgesı fıyatlarına + otv koyunca cıkan ortalama fıyat bu maalesef..otv adı altında sagolsun devletımız guzel bır gelır kapısı bulmus ;oto.elektronık vs.. ve kaldırmayada nıyetlerı yok anlasılan...
    benım asıl beklentım dıger magazaların apple store ıle rekabet edebılmek , urunlerını satmak ıcın cazıp ındırımler.guzel kampanyalar yapması yonunde...yoksa hakıkaten yıllardır vampır gıbı mılletın kanını emen bu fırsatcı uckagıtcı hızmet kalıtesı yerlerde musterıye saygısız teknolojı marketlerının ısı cok zor apple urunlerı konusunda..hoş bu saaten sonra hıc bır guc bana onlardan herhangı bır apple urunu aldıramaz ya...
    tek sevıncım herhangı bır apple urunune ılk elden ulasıyor olmak.ve fırsatcıların onunun bır nebze olsun kesılecek olması..
    bu arada shady ve ekreme tesekkurler...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.