|
Apple, Mac bilgisayarlar için 40 çekirdekli 3nm işlemcileri 2023'te çıkaracak

-
-
40 kere maşallah!
-
Artık kişisel bilgisayar tarafında apple rakipsiz olacak eğer diğer markalar ciddi alternatifler sunmazsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 7 Kasım 2021; 16:40:26 > -
Bir süre böyle haberler okumamalıyım sanırım, M1 almamak için iyi dayandım, M1 Pro'nun mutlu etmesi gerekiyor. :)
Ve koskoca bir devri bitiriyorlar adeta > Intel & AMD.
-
demekki doğru hisselere yatırım yapmışım. benim portföyümde hem apple hem tsmc var.
-
Yabancı hisse senetlerini kolayca alıp-satabileceğimiz platform olarak hangisini kullanıyorsunuz?
-
ben midas menkul değerlerin mobil uygulaması var oradan alıyorum.
eğer yerli şirketlere güvenmiyorsanız interaktivebrokers var. oradan da alabilirsiniz.
veyahut bu tür temalara yatırım yapan fonlar mevcut
örnek:
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=IJC
-
Keşke gaming kısmı için de uygun bir mac çıkarsalar gözü kapalı alırıdm
-
Bende tam M1 Max’lı MAC almaya karar verdim bu haberler çıkmaya başladı kararsız kaldım.
iPhone gibi de değil ki her sene yenisini alalım. 50.000 TL az para değil.
Birde dolar var işin içinde artacak fiyatlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bahsi geçen tahminler doğruysa ki genelde doğru çıkıyor, seneye Türkiye’de bu cihazları neredeyse kimse alamayacak zaten. O sebeple gönül rahatlığıyla M1 Pro veya Max alabilirsiniz.
nereye kadar kuculebiliyor bu çipler bu işin sınırı nedir ?
-
Apple dersine çok iyi çalışıyor,düşük güç tüketimi ve performans rakiplerine resmen nazire edercesine işlemcilerini çıkartıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 7 Kasım 2021; 17:48:16 >
-
2023 mü? seçim haberi, çıkacak filan demeyin çıkınca çıktı dersiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 7 Kasım 2021; 17:49:26 >
-
fiyatida rakipsiz olucak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geliştiricilere bağlı aslında Apple ı destekler şekilde kod yazsalar şuanki işlemcileri gayet yeerli bir masaüstü performansı sunamaz ama 1080p oyunculukta baya iş görür
-
Alacağım büyük ihtimal 2 sene sonra satarım alıcı bulursam.
apple duman eder ortalığı. amd ve inteli bariz ezer geçer.
-
Şuna bir bak istersen
https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DGA3Ly66KO9Q%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGMH_n4wGIhBTvPwIQ72Fm6XdGRmWPLPeMgFy
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla 40 çekirdekli mobil işlemci bana hayal gibi görünüyor, ama yaparlarsa helal olsun denir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
katiliyorum. ayni performansi bir intel/amd cihaz ile almak daha pahali.
En Beğenilen Yanıtlar

40 kere maşallah! |
Benzer içerikler
- instagramda beğendiklerimi nasıl görürüm
- instagram istek attığın kişileri görme
- iphone fotoğraftan nesne silme
- whatsapp sohbet sabitleme kalktı mi
- instagram okundu bilgisi kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X