Donanım revizyonu bendede 1 kapalı kutu ambalajında aldım degişim cihazı degil. diger soruna tecrübeli arkadaşlar cvp vericektir. 3 gündür cihazı açmamıştım %100 olarak bıraktıgım cihaz %93 açıldı tam kapatmıştım. şuanda cihaz 2 saattir açık yarım saat youtube kalanı nette gezinme vs pil %93 den %81 düştü. |
Apple M1 Mac [ANA KONU] (85. sayfa)

-
-
Benimki de kapalı kutu yeni ürün olarak geldi. Bir öncekinden bir farkı yok ama donanım revizyonu sayısına önceden bakmamıştım ve şüpheye düşürdü. -
İçiniz rahat olsun, sıfır cihazda revizyon 1 görünüyor, şarj devrinin de öyle olması normaldir. -
Etkinlik monitörü üzerinden bakmanız gerekiyor. Cihazınızı kapatıp ertesi gün açtıktan sonra etkinlik monitörünü açıp güç sekmesinden nelerin güç tükettiğine bakabilirsiniz. -
Merhaba forumu düzenli taki ediyorum ama sanırım bu internet kısıtlaması sorunundan bahsettiğiniz mesajı görmemişim. Neydi problem, özet olarak geçebilir misiniz?
-
2 ayda 15 TB eğer ömür 150 TB ise 20 ayda 150 TByi geçer bu durumda 24 ay dolmadan garantisi dahilinde garantiden cihaz değişmez mi ?
-
Arkadaşın paylaştığı bağlantıda kullanıcılardan biri 156 tb yazmış, ssd sağlıklı görünüyor. Bunların ömrü sandığınızdan çok daha uzun. -
PTden sipariş veren arkadaşlar özel konfigürasyon cihazlarınız kaç haftada elinize ulaştı? 16 GB Ram konfigürasyonuyla air sipariş ettim.
-
ben aldığımda ürün stokta vardı, üç gün içinde geldi.
-
-
-
MacBook Air M1 ile aranizdayim. MacBook Pro late 2013 den geçiş yaptım. Proyu 450 euro ya sattım ve amazondan 1099 euro ya air aldım ( Almanyadayim suan).
Film izleme, borsada islem yapma ve internette surf icin aldım. Bataryasi gayet iyi. benim gibi standart bir kullaniciyi tipki eski Pro gibi 7-8 yıl çok rahat idare eder.
-
Merhabalar, M1 air ile aranızda katıldım, hub önerisine ihtiyacım var, internetten baktığım kadarıyla bazılarında internet kopması vs yaşanıyormuş, kullanıp memnun kalan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi marka model olarak? -
quote:
Orijinalden alıntı: thedarkride
Merhabalar, M1 air ile aranızda katıldım, hub önerisine ihtiyacım var, internetten baktığım kadarıyla bazılarında internet kopması vs yaşanıyormuş, kullanıp memnun kalan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi marka model olarak?Sertifikalı hubların dışında anakart yanma sorunları görülmeye başlanmış son bigsur sürümünde sanırım. Dikkatli olmakta fayda var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O neymiş hocam öyle ya? Appledakiler 550 tl civarında, bana en çok lazım olan usb olacak. O da çok pahalı, ufak bi dönüştürücü fln kullansak yine de riskli o zaman. Siz ne kullanıyorsunuz? -
Pt'de Base model Air'ların fiyatı 8.899 oldu arkadaşlar, bilginize. -
Oo iyi düşmüş darisi apple.com a.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MacBook Pro`dan, Air`a geçesim geldi şu an. 7800-8000 civarına elimdeki Pro`yu satıp, 8900`e Air`a geçmeyi düşünüyorum
-
Peşin fiyata taksit yokmuş yav. pro da var air de yok.
-
Fiyatı düşürdüler o yüzden yok. Teknosa'da 9499'a 12 taksit seçeneği var. Yanlışta biliyor olabilirim ancak bir de office 365 hediyesi varmış. Taksitli alacaklar oradan alsınlar bence.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X