< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple M1 Mac [ANA KONU] (250. sayfa)

-
-
-
arkadaşlar kardeşim macbook air 2020 m1 çip olan modelini sipariş verdi. bu cihaz için bir tane usb hub a ihtiyacımız var. en az 2 tane usbsi bulunan(daha çokta olabilir) 1 tane hdmi ve 1 tanede ethernet girişi olmalı. tavsiye edeceğiniz marka veya ürün varmı? para önemli değil , ürün kaliteli olsun.
-
Hocam konu dışı ama klavyeniz mx keys mi? Memnun musunuz? Beğenmediğiniz bir nokta var mı? Tavsiye eder misiniz? MacBook kendi klavyesini kullanıyorum mx keys ise windowsta kullanmak istiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet MxKeys, şöyle özet geçeyim.quote:
Orijinalden alıntı: covert
Hocam konu dışı ama klavyeniz mx keys mi? Memnun musunuz? Beğenmediğiniz bir nokta var mı? Tavsiye eder misiniz? MacBook kendi klavyesini kullanıyorum mx keys ise windowsta kullanmak istiyorum
Kesinlikle taşınabilir değil çok ağır.
Fiyatına göre pahalı daha ucuzu da rahatlıkla iş görür.
Unyfing alıcı olmasa Bluetooth bağlantıları cihazlar arasında geçiş için çok yavaş.
Çoklu cihaz desteği olmasaydı almazdım.
İyisi budur, daha da iyisi var ama pahalı, daha ucuzları için önceki sayfalarda tavsiyeler çokça var, özelliklerini okumadan almayın yine de, ihtiyacınızı karşılayan ürün olsun: amazon
CalDigit USB-C Pro Dock, USB-C & Thunderbolt 3 Universal Dockhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07VL675DT/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_REMSB4Z66X2RBPWXDEVE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babadol -- 26 Ekim 2021; 11:45:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
hocam vur dedik öldürdün. 1600nedir yahu. 400tllik ugreen almaya karar verdik. zaten dişarda kullanacaği için kaba bir şeye ihtiyaci yok. ufak bur ugreen aldik.
trendyol.com
Ugreen Type-c To Usb Pd 100w Şarj Desteği 1gbps Ethernet 4k Hdmı Çevirici Adaptör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/Ugreen/Type-c-To-Usb-Pd-100w-sarj-Destegi-1gbps-Ethernet-4k-Hdmi-cevirici-Adaptor-p-115606094?boutiqueId=61&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=250000&adjust_campaign=product_free&utm_source=share&utm_medium=product_free&link_userID=14771920&utm_term=14771920&link_contentid=115606094&utm_campaign=115606094
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3C3A4DE0 -- 26 Ekim 2021; 13:53:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mac dünyasında para konu değil derken tekrar düşünün 🙂 güle güle kullanın.
Magsafe gibi adaptörler varmış
amazon.com
USB C Magnetic Adapter, iSkey 9 Pins Magnetic USB C Adapter Support USB PD 100W Quick Charge and 480Mb/s Data Transfer Compatible with MacBook Pro/Air, 2019 iPad Pro and More USB Type C Deviceshttps://www.amazon.com/Magnetic-Adapter-Connector-Transfer-Compatible/dp/B08B5QCXKX?th=1&psc=1
Tr de var mı bunlardan bulamadım da
Kullanan var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 26 Ekim 2021; 14:39:48 >
-
gerçekten öyle olduğunu anladım. yardımıniz için teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba arkadaşlar bende m1 air aldım dün akşam pili verimli kullanmak açısından şarjda mı kullanılmalı yoksa trlefondaki gibi 20-80 aralığında mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Macleri şarjda kullanabilirsin direk adaptörden çalışır. İki şekildede kullanabilirsin evde şarda kullanırsın , dışarda 20-80 yaparsın ben böyle yapıyorum.
teşekkür ederim hocam cevabın için
-
sabah 12 den akşam 4 e kadar ( 4 saat ) %40 şarj gitmesi sizce nasıl ? ekran bu saat sürecinde sadece açık kaldı hiç bir program ya da işlem yapılmadı ??
-
Hiç video falan da oynamadıysa birazcık fazla geldi bana, pro ise çok fazla, arka olan kullanımlarını incelemenizi öneririm.
arka olan dediğini biraz açıklayabilir misin
-
Ben dün akşam saat 11 den beri kullanıyorum Hocam. İndirirken bir hata almadım. Kurulumu tamamladım. Pil tasarruf moduna bile bayıldım.
Ben aktif kullanıyorum hocam gayet hoşuma gitti
Universal kontrol çalışıyor muquote:
Orijinalden alıntı: Ardamax
Ben dün akşam saat 11 den beri kullanıyorum Hocam. İndirirken bir hata almadım. Kurulumu tamamladım. Pil tasarruf moduna bile bayıldım.
Onu denemedim üstadım denersem bilgi veririm.
M1 mbp ye kurdum şimdilik bir sıkıntı görmezsem uzun süre kullanımda diğer laptopuda geçireceğim denediğimde de haberdar ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardamax -- 26 Ekim 2021; 17:29:0 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X