Şimdi Ara

Apple M1 Mac [ANA KONU] (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.163
Cevap
220
Favori
416.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kullanım geçmişinde ne görünüyor hocam?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu Monterey çok bekledim…
    İndirmesi tam bir işkence…

Beklememin amacı tam olarak Universal Control yani tek fare mouse iki bilgisayar ve tablette kullanmaktı… maalesef hala betaymış…

Tableti geçtim iki bilgisayar bağlansa yeter…

Sistem bu;
    2 adet 2Tb Ssd 16 RAM Mac Mini

Apple M1 Mac [ANA KONU]

Kendi güncelleme sistemi maalesef sürekli hata veriyor Apple’ın o nedenle harici indiriyorum.

İndirip kullanabilen var mı?

Üçüncü parti programlar var bu işi yapan ancak touchPad için kullanımı uygun değil. En çok ihtiyacım olan özellikti bu.

• arkadaşlar kardeşim macbook air 2020 m1 çip olan modelini sipariş verdi. bu cihaz için bir tane usb hub a ihtiyacımız var. en az 2 tane usbsi bulunan(daha çokta olabilir) 1 tane hdmi ve 1 tanede ethernet girişi olmalı. tavsiye edeceğiniz marka veya ürün varmı? para önemli değil , ürün kaliteli olsun.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Hocam konu dışı ama klavyeniz mx keys mi? Memnun musunuz? Beğenmediğiniz bir nokta var mı? Tavsiye eder misiniz? MacBook kendi klavyesini kullanıyorum mx keys ise windowsta kullanmak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: covert

Hocam konu dışı ama klavyeniz mx keys mi? Memnun musunuz? Beğenmediğiniz bir nokta var mı? Tavsiye eder misiniz? MacBook kendi klavyesini kullanıyorum mx keys ise windowsta kullanmak istiyorum
    Evet MxKeys, şöyle özet geçeyim.
    Kesinlikle taşınabilir değil çok ağır.

Fiyatına göre pahalı daha ucuzu da rahatlıkla iş görür.

Unyfing alıcı olmasa Bluetooth bağlantıları cihazlar arasında geçiş için çok yavaş.

Çoklu cihaz desteği olmasaydı almazdım.

• İyisi budur, daha da iyisi var ama pahalı, daha ucuzları için önceki sayfalarda tavsiyeler çokça var, özelliklerini okumadan almayın yine de, ihtiyacınızı karşılayan ürün olsun:
    amazon
    CalDigit USB-C Pro Dock, USB-C & Thunderbolt 3 Universal Dock
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07VL675DT/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_REMSB4Z66X2RBPWXDEVE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babadol -- 26 Ekim 2021; 11:45:56 >

• babadol kullanıcısına yanıt

hocam vur dedik öldürdün. 1600nedir yahu. 400tllik ugreen almaya karar verdik. zaten dişarda kullanacaği için kaba bir şeye ihtiyaci yok. ufak bur ugreen aldik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3C3A4DE0 -- 26 Ekim 2021; 13:53:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mac dünyasında para konu değil derken tekrar düşünün 🙂 güle güle kullanın.

• Magsafe gibi adaptörler varmış

amazon.com
    USB C Magnetic Adapter, iSkey 9 Pins Magnetic USB C Adapter Support USB PD 100W Quick Charge and 480Mb/s Data Transfer Compatible with MacBook Pro/Air, 2019 iPad Pro and More USB Type C Devices
    https://www.amazon.com/Magnetic-Adapter-Connector-Transfer-Compatible/dp/B08B5QCXKX?th=1&psc=1

Tr de var mı bunlardan bulamadım da

Kullanan var mı

Apple M1 Mac [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 26 Ekim 2021; 14:39:48 >

gerçekten öyle olduğunu anladım. yardımıniz için teşekkürler.Apple M1 Mac [ANA KONU] 

• merhaba arkadaşlar bende m1 air aldım dün akşam pili verimli kullanmak açısından şarjda mı kullanılmalı yoksa trlefondaki gibi 20-80 aralığında mı

• Macleri şarjda kullanabilirsin direk adaptörden çalışır. İki şekildede kullanabilirsin evde şarda kullanırsın , dışarda 20-80 yaparsın ben böyle yapıyorum.

• teşekkür ederim hocam cevabın için

• sabah 12 den akşam 4 e kadar ( 4 saat ) %40 şarj gitmesi sizce nasıl ? ekran bu saat sürecinde sadece açık kaldı hiç bir program ya da işlem yapılmadı ??

• girişkat G kullanıcısına yanıt
    Hiç video falan da oynamadıysa birazcık fazla geldi bana, pro ise çok fazla, arka olan kullanımlarını incelemenizi öneririm.

arka olan dediğini biraz açıklayabilir misin

Ben dün akşam saat 11 den beri kullanıyorum Hocam. İndirirken bir hata almadım. Kurulumu tamamladım. Pil tasarruf moduna bile bayıldım.

• covert kullanıcısına yanıt
    Ben aktif kullanıyorum hocam gayet hoşuma gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: Ardamax

Ben dün akşam saat 11 den beri kullanıyorum Hocam. İndirirken bir hata almadım. Kurulumu tamamladım. Pil tasarruf moduna bile bayıldım.
    Universal kontrol çalışıyor mu

Onu denemedim üstadım denersem bilgi veririm.

M1 mbp ye kurdum şimdilik bir sıkıntı görmezsem uzun süre kullanımda diğer laptopuda geçireceğim denediğimde de haberdar ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardamax -- 26 Ekim 2021; 17:29:0 >
  • 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.