Air kullananlara bir sorum olucak. İstanbulda yaşıyorum şuan bu havada boşta 20-30 xcode kullanırken max 55 falan oluyor. Yazın durum nasıldı acaba? Birde koruyucu kılıf kullanan varsa ne kadar etki ediyor. |
Apple M1 Mac [ANA KONU] (249. sayfa)

-
-
Aslında daha ince görünüyor,
Sadece 16inç olan daha kalın. 14inç olan; 13inç M1 pro'dan bile ince, hatta M1 Air'in en kalın yerinden bile ince.
-
Arkadaşlar 16 ramlisini aldım ama yanlış mı yaptım emin olamıyorum... 32 gb ramlisini mi almalıydım sizce?
M1 max'e geçmeden rami 32 yapsak çok fark olur mu sizce? (adobe kullanıyorum)
-
2 tane kullandığım ağır program çalışma dosyaları ile beraber açık, ayriyeten 20 tane Chrome sekmesi ile beraber. Yeni aldığım macbook'u 16 gb aldım. 32'ye geçmeme gerek yok sanırım. Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.
-
Yurtdışından Ingilizce klavye Macbook Pro m1 aldım. Yurtdışında yaşıyorum. Şubatta Türkiyeye kesin dönüş yapacağım. Sizce ingilizce klavyeli macbooklar Türkiyede 2. elde kolay satılıyor mu ? ilerde değiştirmek istersem cihazımı sorun yaşamayayım diye soruyorum. Eğer ingilizce klavye pek satılmıyorsa bulunduğum ülkede satıp , Türkiyeye gelince yeni macbooklardan alabilirim.
-
Arkadaşlar yatmadan önce cihazı uyku moduna alıp öyle bırakıyorum kalktığımda ise yüzde 10'u geçkin bataryası inmiş oluyor. Bu normal mi?
-
Ben genelde sistemi kapatıyorum gece. Uyku modu Windows gibi değil anladığım kadarıyla. Mesela kapağı kapatıyorum ama bluetooth kulaklığım bağlanıyor yinede. Benim cihazda mı bi' sorun var yoksa Mac genel olarak böyle mi bilemedim.
-
-
Bugün macbook pro ile macbook air baktım. Air’in ekranı net değil proya göre. İlerde sorun yaratır mı? Bir de office vs yüklerken illa para vermek gerek dedi ordaki arkadaş. O zaman sıkıntı her şeyi para ile alacaksak.
Benim amacım youtube kanalım için videoları renderlamak. Çok arada performans farkı olur mu m1 işlemcili pro modeline göre?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Render alacaksanız macbook pro m1 yerine 16gb macbook air önerirm. Bütçeniz varsa macbook pro 16gb ram modeli daha iyi olur. Airda ısınmayı hissedebilirsiniz render sırasında.
Ekran konusunda göz yanılması yaşamış olabilirsiniz. Ekran çözünürlükleri aynı. Macbook pro modelde yanlış hatırlamıyorsam sadece parlaklık biraz fazla.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
“Kırık” kelimesi için bir şikayet alın bu konuda da, eğlenceniz tam olsun 😁
Kullanıcılar bu konuda çok “yardımcı” oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShortcutsMaster -- 25 Ekim 2021; 20:13:3 >
Hocam taş bana geldi üzülüyorum 🙂
Bilemiyorum, ama millete genel verdiğim cevaba biri üşenmeden şikayeti basmış. Siz yaptıysanız o zaman da gerçekten beni üzdünüz, çünkü ne link, ne başka bir şey paylaşıldı burda.
Şimdiye kadar sanırım iki kere şikayet yaptım o da doğrudan yöntem ve adres belirten arkadaşlardı, sizi şikayet ettiğimi hatırlamıyorum.
O zaman taş size değildir kesinlikle 😃
-
ios to mac os airplay gelmiş, onun için kurulumu başlattım
telefondaki müziği vb pc ye aktarmak için
live text gelmiş bir de normalde text sniffer gibi programlar ile yapılıyor bunlar da ücretli genelde
hala kuruyor, bakalım ne zaman bitecek
bir de ne kadar boş alan olması lazım
60GB boş yer vardı, sıkıntı olmaz umarım (m1 air 8-256 kullanıyorum)
https://www.macrumors.com/2021/10/25/apple-releases-macos-monterey/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de normal değil diye düşünüyorum hocam pili ne yiyor olabilir ki?
-
Değil hocam siz bluetooth kapatın en iyisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X