Şimdi Ara

Apple M1 Mac [ANA KONU] (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.178
Cevap
220
Favori
416.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14 inç modelin 15-20 bin arası olacağını düşünen arkadaşlar vardı, 20 bin altı olmayacağı açık şekilde imkansızdı zaten, bu cihazlar workstation arkadaşlar, günlük ya da ortalama işler için alacak arkadaşlar hiç bakmasın bile, 3 tane air alırsınız o paraya.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İşyeri için 14" yeni modelden bir tane alacağız ama 8 çekirdekli ile 10 çekirdekli arasında fazla fark olup olmayacağını bilemediğimden kararsızım. Çünkü 10 çekirdekli modeli seçince adaptörün Watt değeri bir anda % 50 artıyor. Umarım güç tüketimi de çok artmıyordur. Şu an kullandığım m1 pro bu konuda gerçekten muhteşem. Bu konuda bir fikri olan ya da bir bilgiye rastlayan oldu mu?

• babadol kullanıcısına yanıt
    Günlük kullanım için air bile oldukça lüks bir cihaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • veleciraptor kullanıcısına yanıt
    10 core için fiyatı çok arttırıyoruz
    Bari yanında değerli bir şey olsun diyedir

Güç tüketimi max yüzde 20 artar yani :) ama bu kadar artmaz zaten
    8 to 10 desek

30 dk de 5 saat hızlı şarj için güçlü şarj aleti gerekiyordur
    Bu yüzden yüksek güçlü olması iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni macbooklar, m1max m1pro falan baya baya iyi olmuşta, ben monteroy çıkış tarihi ile ilgili birşey duymadım. Varmı bilgisi olan,

• ahmckr kullanıcısına yanıt

25 Ekim'de. Apple'ın sitesinde yer alıyor bu bilgi.

• Hobar kullanıcısına yanıt
    İnanılmaz gerçekten.

• Herhangi bir 4K ekranın çözünürlüğü: 3840 x 2160

Yeni MacBook Pro 16 inç ekranın çözünürlüğü: 3456 x 2234

Yorumum: Yeni MacBook Pro 16 inç ekranın 4K çözünürlükte olmasını beklerdim. Ufak bir farkla olamamış.

• Aldım bir tane 14 inç 13ün yanına koydum buyrun

Apple M1 Mac [ANA KONU]

Apple M1 Mac [ANA KONU]

Apple M1 Mac [ANA KONU]

Apple M1 Mac [ANA KONU]

• Arkadaş insan bilgisayara da çentik koyar mı ya? Yeni bilgisayarların işlemci gücüne, grafik gücüne sundukları veriler dahilinde diyecek laf yok fakat tasarım sınıfta kalır.

Köşeli değil de oval bir dizayn olduğu için cihazlar "tombul" duruyor. Eski bilgisayarlar böyle olurdu. Yetmemiş gibi bi de çentik atmışlar ekrana. Madem çentik attın Face ID falan bi şey koy bari. Adamlar dümdüz al sana çentik, napıcan almıcan mı diyor.

Bu bezin en iyi tarafı kutusu olur garanti Apple M1 Mac [ANA KONU] Apple yetişkinlere oyuncak işini iyi yapıyor. Kutuyu açmak falan acayip keyifli Apple M1 Mac [ANA KONU] 

• Son pro cihazım touchbar 2020 oldu, artık Air vakti, dediğiniz gibi, günlük kullanım için pro artık lüks u aştı farklı bir hal aldı, yeni Air gelince bakarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kur fırlayınca daha fazla dayanamadım yapıştırdım bi m1 air. Yeni airler ne zaman tanıtılacak acaba?

• babadol kullanıcısına yanıt

Ben de 22k demiştim geçen hafta, bana 20k altı olur lansman gelmeden yeni cihaz almayın diyorlardı Apple M1 Mac [ANA KONU] 

Çentiği beğenmedim bu arada, iPhone X tasarımını beğenen ve alan biri olarak. Telefonda yerimiz küçük olduğundan çentik bence baya mantıklı hoparlör falan da var ama macbookta anlamsız geldi. 2mm küçük olsa da olurdu ekran. zaten hassas ince oluyor macbook ekranları, açıp kapatırken çok nazik davranıyorum, macbookta ekran/kasa oranını büyütmeleri anlamsız geliyor bana. En azından yukarıdan tutardık açıp kapatırken böyle komple ekran olmuş.Apple M1 Mac [ANA KONU] 

Ama asıl sıkıntı kasası bence, benim 7 senelik Asus notebook'tan daha hantal gözüküyor (n550jk).

Pt kampanyasından 12 taksite air almışım iyi ki. Şuanki MBA tasarımını çok beğeniyorum ben. Birkaç seneye yeni Air daha güzel çıkarsa satar yenilerim, yine böyle hantal bi şey olursa (ki mantıken olmaması gerek) elimdeki cihazla devam ederim güzel bi MBA çıkana kadar. Zaten mühendislik uygulamalarım için macos uyumlu değil, iki laptop kullanıyorum. Power user değilim Macbook'un taşınabilirlik kısmı baya hoşuma gidiyor.

• Mac mini gelmedi bu arada

• Yeni m1 cihaz alacakların bence gözü açık olsun, yakında bir stok tükenmesi ya da kurdan dolayı fiyat artışı durumları olma ihtimali var bence. 25-30 bin vermek istemeyen yine m1 almaya yönelecektir.

• leadstring L kullanıcısına yanıt
    Gölgeleri biraz yumuşak yapmasanız gerçek mi bu diye soracaktım elinize sağlık.

Bez çok önemli özellikle ekran temizliğinde. Kaliteli bir bezse alınır hocam bence monitör, ekran temizliği için. 👍🏻

• 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.