Şimdi Ara

Apple M1 Mac [ANA KONU] (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.178
Cevap
220
Favori
416.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İsmi iCloth olmalıydı...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • babadol kullanıcısına yanıt
    Evet gerçek gölge sert ama photoshop değil ipad pro ile AR teknolojisi sadece, kamera kendi yaptı yani

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kimyasal kullanmadan ve iz bırakmadan temizliyorsa olabilir ama bunun kutudan çıkıyor olması lazımdı.

• babadol kullanıcısına yanıt
    Hocam ben m1 MacBook Air almayı düşünüyorum ama bütçe maksimum 13K. Yeni MacBook Air beklemeye gerek var mı? Onlarda sonuçta daha zamlı çıkar herhalde işlemciden vs dolayı dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustaka89 -- 19 Ekim 2021; 2:43:23 >
  • Mustaka89 kullanıcısına yanıt

ne tür işlemler yapacağınıza bağlı bu durum.

ancak mevcut air ile çoğu laptopun yaptığı işleri daha kısa sürede yapabiliyorsunuz.

pil olayı zaten günü çıkarmak için gayet yeterli.

• LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt
    Oyun video edit vs yok bende genelde android studio tarzı yazılım işleri için kullanılacak

• Bu arada ben çentiği kötü bulmadım. Gerçi birraz daha geniş bir çerçeve dayanım açısından bence daha iyi olur ama çentiğin olduğu bölümde zaten menü bar var.

• Son günlerde kafamı kurcalayacan bir şey var. iPad ve Macbook kullanıcısıyım. iPad 8. nesil, MacBook Air M1 16gb. Fakat son zamanlarda aklımda tableti de bilgisayarı da satıp klavyeli, kalemli bir Pro 11 inç'e geçmek var. Bilgisayarın bana tek avantajı alışılageldik form faktörü. Yani trackpadi'dir, klavyesidir bunlara alışkınım ve pratik. E tablette de bunları takabiliyorum.

Bir hesap yaptım. 256 gb 11 inç iPad Pro, 2. nesil Apple Pencil kalem, Logitech Folio touch klavye toplam 12 bin tl civarına geliyor. Her ikisini de satsam ve bu kombinasyonu yapsam elimde biraz para dahi kalıyor. Bilemedim yapmalı mıyım? Neticede iPad iOS tabanlı bir işletim sistemiyle çalışacak mobil bir cihaz. Bilgisayar kullanırken alıştığım masaüstü işletim sistemi, arayüz durumu yok.

• Selamlar, macbook'u elden teslim almak istiyorum. Akasya AVM'den nasıl alabilirim? Telefonla arıyorum telefona çıkmıyorlar.

• Şimdi konuşabildim. Sadece online sipariş ile kabul ediyorlarmış. Kargo ile daha önce alan oldu mu? Güvenilir mi?

Beklemenin sonu yok, ihtiyaçlarınızı belirleyip ona göre alın. Yeni çıkanın nasıl olacağı belirsiz, mevcut cihazlar da gayet güzel ve aşırı ucuz. Ve tahminimce yakında zam gelir, uzun zamandır zam olmadı ve kur artıyor.

• Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda aldığım MacBook Air için dönüştürücü tavsiyesi olarak önerebileceğiniz maksimum 450 liralık bir ürün var mı? Ben şu ürünü düşünüyorum, kullananlar yorum yapabilirse çok sevinirim, teşekkürler.

• M1 Macbook Pro kullanıyorum birkaç aydır.16 inçe geçmek istediğim için M1 Pro işlemcili olandan sipariş verdim,2-3 hafta diyor teslimat bakalım.

• PC de ki gibi iki üç pencere açıp 2 sinde video oynatıp diğerinde DonanımHaber konularına göz gezdirildigi zaman bende iPad alırım, uzun zamandır iPad almıyorum, yazılım bu seviyeye gelince kaçmaz ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erturrk kullanıcısına yanıt

• Merhaba bende tanıtıdam sonra hem kur artışı hemde fiyatların yüksek gelmesi sebebiyle Pt'den mba m1 siparişi verdim 

• mericgenc kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için, inceleyeceğim.

• Eon1907 kullanıcısına yanıt
    Hangi versiyonu sipariş geçtiniz? 8gb -256gb?

Hocam 8gb 256gb olan versiyonu aldım.

• Ben 16GB air almıştım. 18 Ekimde İstanbul'a gelmiş, gümrükleme bekleniyor olarak gözüküyor. Gümrükten çıkması çok sürüyor mu bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.