Şimdi Ara

Apple M1 Mac [ANA KONU] (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.173
Cevap
220
Favori
416.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
64. Sırada  bugün en iyi #22
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet hocam bekliyoruz bakalım.

bir de bu ara su uyarı çıkıyor safari ekranında.oyle video edit photoshop filan kullanmıyorum sadece safaride 2 pencere acık oluyor ve herbirinde 4-5 sekme oluyor arka planda Apple Music acık oluyor.hee bir de whats up yada mail baska bisey yok çalışan.bu uyarı cıktı karsıma 2 gundur.onemli ölçüde bellek kullanıyor diye..

Apple M1 Mac [ANA KONU]
  • m1 air ile wifi kopma sorunu yaşıyorum.evdeki diğer cihazlarda sorun yok.esski 2017 pro da da bu sorunu yaşıyordum.ancak son zamanlarda sıklaştı ve rahatsız ediyor artık.geri bağlanmıyor tekrardan şifre istiyor.kapatıp açınca düzeliyor.yazılımsal olduğu çok belli.

• asertyu kullanıcısına yanıt

Wi-Fi cihazınız 2.4Ghz ile mi bağlanıyor. 2.4'te bahsettiğiniz sorunlar yaşanıyor. 2017 kasadan beridir bu şekilde maalesef. 5Ghz olarak deneyin, büyük ihtimalle bundandır.

• hakan. H kullanıcısına yanıt

2.4 ten olabilir hocam.Modem 2.4 ve 5ghz yi aynı isimle yayıyor.Cihazlar otomatik olarak arasında geçiş yapıyor.Sadece 5ghz olarak ayarlayayım hala olacak mı deneyeyim hocam.

• M1 air ile Dota, Cs gibi birkaç oyunu ara ara oynayabilmek için mouse arıyorum. 100-150 TL'yi geçmemesi tercihim çünkü sık kullanmayacağım. Bir de küçük Logitech mouselar gibi olmazsa iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: UglyOwl

Dosyaları atarken kasma muhabbetinin sbebini anlamış değilim hocam. Gerçekten 16 gb modellerin özellikle bu kdr kastğını ilk olarak sizden duyuyorum gerçekten. Ben macbook pro m1 8gb kullanıyorum. Alalı neredeyse 1 ay olacak daha fan açtığını görmedim. Duymadım diyeyim daha doğru olur. Cihazın sıcak olduğuna da hiç denk gelmedim. Ancak sizde şöyle bir durum var. 500gb a yakın alanı doldurduğunuzu söylemişsiniz sorun bu olabilir. Siri ve spotlight aramsı her dosyayı indexliyor çünkü eski bir mac kullanıcısınız aşinasınızdır bu konuya. Arattığınız bir kelimeyi mac içindeki pdflerde bile taratıp karşınıza çıkarıyor. Bu index işlemi başta bir sorun teşkil etmiş olabilir.

Ek olarak yeni bir mac olarak değilde icloud yedeğinden yüklediyseniz sorun yaşama ihtimalinizi arttırmış olabilir.

Yani ben de basta hayal kirikligi yasadim

Ama son 2 gundur sikinti yok

isinma minimal

Muhtemelen dediginiz gibi indeksleme ile ilgili kasma oldu

Ve evet bu indeksleme ve her aradigini aninda spotlighttan bulabilme

mac tercihlerim listesinde ust siralarda

batarya da sanki ilk tuketimden uzun suruyor artik

Esas deneyim online bir gorusmeyi kayit altina aldigimda yapacagim

2019 mac i o yuzden geri verdim desem yeridir

Bu arada nokta tusum bu yeni mac te de calismiyor :)

Ilkinde iki onkta sonra nokta yapiyor :.

• cleanmymac i ben de tavsiye etmem, kurmam:..

Bir kere cok agresif kampanyalari var

surekli beni yukle

beni satin al falan

vicik kardesim :)

• s-link hub kullanıyorum logi mouseda inanılmaz lag var,yabancı forumlarda bu sorunla karşılaşanlar olmuş ortlama bir usb mouse'u stabil kullanabilen var mı yoksa apple'ın kendi mouseunu mu almak zorunda kalacağız?

• rooftop kullanıcısına yanıt

Logitech M535 Bluetooth mouse var, mükemmel şekilde çalışıyor.

Windows'ta sürekli bağlantı kopuyordu.

MacBook Air M1'de sorunsuz çalışıyor 4 aydır.

Orta scroll sağ sol tıklayarak sayfalar arası ileri geri yapabiliyorum.

Orta scrool'a aşağı doğru tıklayarak ekran görüntüsü alıyorum.

Orta scrool'un arkasındaki tuşa basılı tutup sağ sola kaydırarak desktop'lar arası geçiş yapabiliyorum.(Touchpad'daki 3 parmak gibi)

Orta scrool'un arkasındaki tuşa 1 kez basarak tüm desktop ve penceleri görüntüleyebiliyorum ve 1. desktoptaki bir pencereyi 2. desktop'a sürükleyerek taşıyabiliyorum.

(Logioptions yazılımı yüklü. 3 Yıl önce almıştım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgatelli -- 25 Haziran 2021; 21:17:8 >
  • bibbifok kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten lityum bataryalar 4-5 döngüden sonra tam performansa ulaşıyor. Daha da İyileşeceğini bekliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tolgatelli T kullanıcısına yanıt

hocam bu mouse sorunsuz ise siparişi veriyorum, usb hubdan bağlanan mouselarda hep sorun oluyormuş cidden bütün konforu kaçırıyor iş yapamaz oldum

• MacBook Air M1 kullananlar benim için bunu test edebilir mi?

Bu şarkının ilk 25 saniyesinde, ses seviyesi sonda veya sondan 1 tık düşükte, hoparlörden "caz" "cız" gibi sesler veya cızırtı veya uğultu felan duyuyor musunuz? Bahsi geçen şarkı bu:

Bu da benim bilgisayardaki sorun:

Şimdiden teşekkür ederim.

• DeveloperAli kullanıcısına yanıt

Evet videonuzdaki gibi bir ses duyuluyor.

• jedi39 kullanıcısına yanıt

Bu tarz problemleri yaşayınca insan bir düşünüyor ben sana 11500 lira verdim bunu nasıl yapabiliyorsun diye ama sonra performansını hatırlayıp biraz kendimi telkin ediyorum. Test ettiğiniz için teşekkür ederim.

• windows 11 ile bootcamp geri gelebilir bence. arm versiyonu umarım gelir.

Şu an benim mouse bozulsa yine gider aynısından alırım :)

Bu arada altında bağlantı bluetooth butonu da var M1 Air ile hiç ihtiyaç duymadım.Çünkü M1 kendi kendine ,o kadar güzel bağlantı kuruyor ki milisaniyeler içinde bağlanıyor ya da beklemeye alıyor. Tavsiye ederim.

Logioptions yazılımını yüklemeyi unutmayız.

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-logitech-m535-lazer-bluetooth-mouse-fiyati,18244718.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgatelli -- 25 Haziran 2021; 22:36:30 >
    Mx master 3 for mac (trendyolda troy tarafindan 807₺ kampanyada su an) tavsiye ederim. Sorunsuz ve bluetooth baglantili.. Ayrica cok islevsel ve ergonomik..

Bu biraz tuzlu geliyorsa yine troy yine trendyolda mx anywehere 3 satiyor 664₺ ye ona da yanlayabilirsiniz ama mx master 3 daha tavsiye edilesi bir urun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 25 Haziran 2021; 23:21:40 >

• Mouse için tecrübemi söyleyeyim. Logitech M350, M590, G603 ve MX Master 3'ü sorunsuz kullandım. Hepsini bluetooth bağlantısı ile. Yakın zamanda MX Vertical almayı düşünüyorum.

Bu arada klavye olarak da MX Keys kullanıyorum.

• hakan. H kullanıcısına yanıt
    Hocam vertical mouse icin youtube onerilerinde anker vertical mouse oneriliyordu fiyati dusuk olarak.. Ama tabi mx serisi biraz ust seri, mutlaka daha iyidir… Ben daha once hic kullanmadigim icin vertical mouse a riske etmek istemeyip direk mx master 3 aldim.. Gayet basarili.. Camda dahi calisiyor olmasi, ergonomisi vs. gercekten basarili urun…

• Apple M1 Mac [ANA KONU]

Evet yine bir kasma durumu ile karsi karsiyayiz

Isin kotusu bu menu bardaki uygulamari force quit yapamiyorsun, listede cikmiyor

Diger yandan force quit de excel ve yandexi de kapatamadi

Eski usul uzun sureli basarak kapatabildim bilgisayari

• 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.