Masaüstünüzdeki Handbrake 1.3.3 versiyonu intel işlemciler için, M1 işlemciler için 1.4.0 versiyonu beta olarak var, Sizin Macbook M1 olduğuna emin misiniz? |
Apple M1 Mac [ANA KONU] (178. sayfa)

-
-
Safari için tavsiye edebileceğiniz reklam engelleme eklentisi var mı ? Adguard daha m1 için optimize edilmemiş sanırım
-
quote:
Orijinalden alıntı: eapantherea
Mx master 3 for mac (trendyolda troy tarafindan 807₺ kampanyada su an) tavsiye ederim. Sorunsuz ve bluetooth baglantili.. Ayrica cok islevsel ve ergonomik..
https://m.trendyol.com/logitech/MX-Master-3-Mac-icin-Kablosuz-Performans-Mouse-p-101080815?boutiqueId=559107&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_campaign=product_free&link_contentid=101080815&link_userID=14890500&utm_campaign=101080815&utm_medium=product_free&utm_source=share&utm_term=14890500
Bu biraz tuzlu geliyorsa yine troy yine trendyolda mx anywehere 3 satiyor 664₺ ye ona da yanlayabilirsiniz ama mx master 3 daha tavsiye edilesi bir urun..MX Master 3 siparişi verdim bu linkten. Teşekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: Özgür1616Safari için tavsiye edebileceğiniz reklam engelleme eklentisi var mı ? Adguard daha m1 için optimize edilmemiş sanırım
ben adblock kullanıyorum memnunum.
-
Bu çantayı m1 air için kullanan var mı tavsiye eder misiniz? Eğer içindeyken boşluk kalmıyorsa almak istiyorum.https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_thule-gauntlet-4-0-13-ultrabook-laptop-çantası-siyah-1211729.html
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gule gule kullanin hocam
quote:
Orijinalden alıntı: tolgatelliMasaüstünüzdeki Handbrake 1.3.3 versiyonu intel işlemciler için,
M1 işlemciler için 1.4.0 versiyonu beta olarak var,
Sizin Macbook M1 olduğuna emin misiniz?
Arada deneme amacli denk geldigim bazi programlari kuruyorum, o program dediginiz gibi app lsitesionde gorunmuyor, demek ki sebebi oymus :)
Yani tamam cok merakli degilim ince detaylar konusunda ama :) M1 ile Inteli ayirayamacak kadar degil :)
-
Bu duet app leri deneyimleyen oldu mu? Hangisini onerirsiniz ? Cogu ucretli sanirim, o yuzden hata yapmak istemiyorum ama denemek de istiyorum, belki fonksiyonel olur !
-
Teşekkür ederim cevabın için:)
ASlında bir kaç ay önce yine bir arkadaş epey kızmıştı şirket Macbook verince çok kasılıyor ve ısınıyor demişti,
Sonra bir kontrol etmesini söylemişlerdi intel işlemcili Macbook çıkmıştı ama tabi bunu saklamayıp herkesi bilgilendirerek de çok güzel bir iş yapmıştı.
O nedenle sizi bilgilendirmek için sormuştum teşekkür ederim cevabınız için:)
-
quote:
Orijinalden alıntı: xxjamesbond
Bu çantayı m1 air için kullanan var mı tavsiye eder misiniz? Eğer içindeyken boşluk kalmıyorsa almak istiyorum.https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_thule-gauntlet-4-0-13-ultrabook-laptop-çantası-siyah-1211729.htmlben kullanıyorum malzeme kalitesi iyi, ekstra aparatlar için bölmeler var. Boşluksuz çok ince bir yapısı yok koruma amacı daha baskın bir çanta. Zarf gibi ince bir şey arıyorsanız uygun olmayabilir
-
Çok teşekkür ederim koruma amaçlı istiyordum zaten tam bana uygun o zaman.
HDMI hub kullanan arkadaşlar. Sizde de hub cihazınız ısınıyor mu? Havalar sıcak olduğundan mıdır yoksa işin doğasında mı böyle bilmiyorum ama benim UGREEN marka cihaz cayır cayır yanıyor. Normal mi bu? Aktif olarak bir monitör bağlı kullanıyorum macbooku
-
Aynı ismi vermek sıkıntı çıkarabilir, hatta ehemmiyeti yoksa 2.4 tamamen kapatın, ortaksa antenleri sinyal gücünü paylaşmasınlar.
4 anten var. İkisi 2.4 ikisi 5 ghz dağıtıyor. Kendi içinde geçiş yapıyor iyi çekene göre. iPhone da sıkıntı yaşamıyorum. Mac sıkıntı yaşatıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Windows’un arm versiyonu ne işinize yarayacak
Özel bir kullanımınız falan mı var merak ettim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesajı ilk gördüğümde telefondaydım. Geçince test edeyim dedim, unutmuşum. Şimdi test ettim. Doğru mu anladım bilmiyorum ama bende de aynı ses var. Özellikle dikkat etmesem fark etmezdim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: alimmm78
Windows’un arm versiyonu ne işinize yarayacak
Özel bir kullanımınız falan mı var merak ettimarada sırada oyun oynuyorum, windows lazım oluyor.
bazı işime yarar programlar da aynı şekilde windows'ta var. okul için gerekiyor.
derdim windows istiyorum değil zaten. windows istesem pc alırdım ama bu aletin windows çalıştıramıyor olması çok saçma. intel mac'ler cayır cayır çalıştırıyor. arm mac'ler de artık windows 11 ile bootcamp gelmeli.
-
Windows 11 in arm versiyonunda dediğiniz hiçbir şey olmayacak
X86 ya özel yapıldı onlar o yüzden
Windows arm ın gelmesi bir şey katmaz yani
klasik windows uygulamalarını çalıştırayım diyenler asla m1( veya arm ) laptop almamalı
Edit: çok genel konuştum da genel olarak böyle yani, oyunları falan oynarım diye düşünülmemesi lazım
Okul için gerekli olan x86 windows ta çalışan uygulamalar da arm da çalışmayacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 27 Haziran 2021; 17:34:20 >
quote:
Orijinalden alıntı: alimmm78
Windows 11 in arm versiyonunda dediğiniz hiçbir şey olmayacak
X86 ya özel yapıldı onlar o yüzden
Windows arm ın gelmesi bir şey katmaz yani
klasik windows uygulamalarını çalıştırayım diyenler asla m1( veya arm ) laptop almamalı
Edit: çok genel konuştum da genel olarak böyle yani, oyunları falan oynarım diye düşünülmemesi lazım
Okul için gerekli olan x86 windows ta çalışan uygulamalar da arm da çalışmayacaktır.nasıl çalışmıyor, parallels ile kurduğum windows 10 arm'da bana lazım olan tüm programlar cayır cayır çalışıyor. çalışıyor ama sanal makine olduğu için pili çok kullanıyor ve gereksiz yere ısınıyor.
bana 9 bin bandında, hafif, pili düzgün giden, ekranı güzel ve sessiz bir windows pc bulabilirseniz geçmek isterim ama şartlar beni bu bilgisayarı almaya itti.
teorik olarak mümkün olmayan bir şey istemiyorum ben. windows 11 bu bilgisayara çok yakışacaktır.
-
Hangi programları kullanıyorsunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X