Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (750. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.116.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 748749750751752
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aliexpress'de satılan replika magsafe ürünler güvenilir olur mu arkadaşlar? xs max için almayı düşünüyorum, 20 watt gücünde ki şarj aleti ile beraber 80-100TL aralığına satılıyor, ne kadar cihazda mıknatıs özelliği olmasa bile, kablosuz şarj için cazip geldi doğrusu, yada sizin kablosuz sarj için kullanıp memnun kaldığınız bir cihaz var mı?

Edit: Parmak izi bırakmayan bir ekran koruyucu öneriside süper olur doğrusu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2573B355F -- 9 Mart 2021; 19:45:7 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 12:42:35 >
  • iphone 6s 64 gb'dan iphone xs 256 modeline geçiş yaptım. 1 yıl garantili 2.el aldım 6400 Tl'ye Hiç pişman değilim iyi ki sıfır iphone 11 almamışım takoz gibi telefon. Hatta iddaa ediyorum iphone 12lerden bile kasası daha güzel bu telefonun. Aksesuar ve diğer bu model kullanıcılarının önerilerinize açığım linkleyin beni :)

Edit: Bu arada eski telefonu yanına yaklaştırınca bütün her şeyi klonladı mükemmel bir özellik. en ufak bir kayıt yapmadım her şeyi aynen aktarıyor iphone.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firebirdtr -- 10 Mart 2021; 11:50:48 >

Orijinalden alıntı: HandK

[Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

selam hocam bende aynı şekilde bi düşüncedeyim.. tepe modeller çok pahalı olduğundan xs max var kafamda . max temiz ise iyi demiş bence pi sağlığı lutu vs iyise bence alınır.. ben 6s kullanıyorum gerçekten değiştirme vaktim çok geldi üstelik 16 gb benim cihaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 12:42:28 >
  • Arkadaşlar telefondan uygulama silemiyorum. Sadece ana ekrandan silmeme izin veriyor. Farklı cihazlarda komple silebilirken benim cihazımda uygulama arşivinde hala görünüyor. İphone saklama alanına gelip bastığımdada uygulama sil aktif değil Ben komple silmek istiyorum. Bu neden olabilir.

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]

• HandK kullanıcısına yanıt

Merhaba,

3 ay önce aynı takası bende yaptım. Benim İphone 7 Yurtiçi ancak kutusu faturası yoktu. Aldığım İphone XS max 256 GB 10 ay garantiliydi.

Benim telefonu 1800 saydık üstüne 5500 verdim 7300 geldi. Garantili olması ve 256 Gb beni cezbetti.

İphone7 batarya konusunda stres yaşatıyormuş bende. Günde 3-4 kere şarja koyuyordum.

İphone Xsmax ten sanırım İphone 12 geçerim bundan sonra. Xsmax elime büyük geldi ama masaya koyunca kullanması çok güzel.

Üstüne 5300 mantıklı alışveriş olabilir ancak garanti bitmesi bir handikap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 12:42:16 >
  • Xs'den 11 pro'ya geçilir mi? Şu an kullandığım xs yurtdışı kayıtlı. Yakın zamanda almanyada tanıdık gelecek. imei kayıt süresi de 1 yıla çıktı. xs satsam 1 yıl 11 pro kullansam kayıt süresi bitince e sime geçsem olur mu acaba? Yada en kötü kayıtsız satsam ne dersiniz?

11 pro 700 euroya gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezimuse -- 12 Mart 2021; 17:24:25 >
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    Bence 12 çıkmışken, uzun ömürlü olması adına iphone 12 pro alınmalı ama bütçe sıkıntıysa ben yeriniz de olsam xs ile devam ederdim.
  • Kablosuz şarj aleti kullanıp memnun olan var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2573B355F

Kablosuz şarj aleti kullanıp memnun olan var mı arkadaşlar?

Belkin Boost Up Kablosuz şarj Standı ve Belkin BOOST UP Qi Kablosuz şarj Pad i kullanıyorum. Stand olan benim diğeri eşimin başucunda duruyor.

Ancak pad olan dan hiç memnun değiliz. Tam orta orta noktasını bulamazsanız şarj etmiyor yada gece yanlışlıkla telefona dokunur ve yerinden azıcık oynatırsanız sabah şarj olmamış telefon ile karşılaşıyorsunuz.

Stand olanı çok kullanışlı. Hem dikey hemde yatay olarak kullanılıyor. Pandemi öncesi iş yerimde ofiste monitörün yanında duruyordu. Stand olanları kesinlikle tavsiye ederim.

İnternetten resimlerinide ekledim.

• ayrıca arabaya da kablosuz şarj özellikli telefon tutucu aldım. (migrostan aldım markasını hatırlamıyorum) ancak kalitesiz model olduğu için şarj gücü yeterli gelmiyor ve telefonu tutan tırnakları çok güvenli değil.

Orijinalden alıntı: ezimuse

Xs'den 11 pro'ya geçilir mi? Şu an kullandığım xs yurtdışı kayıtlı. Yakın zamanda almanyada tanıdık gelecek. imei kayıt süresi de 1 yıla çıktı. xs satsam 1 yıl 11 pro kullansam kayıt süresi bitince e sime geçsem olur mu acaba? Yada en kötü kayıtsız satsam ne dersiniz?

11 pro 700 euroya gelecek.

hocam kayıt suresi bittikten sonra e-simle sıkıntısız kullanabiliyor muyuz?

11 pro nun da xs gibi pili cok iyi gitmiyor diye okumustum bu arada.

12 alsanız daha iyi degil mi

Fotoğraf Portfoliom = 500px:http://500px.com/MuhammetTeker
  • icecube_fb kullanıcısına yanıt

e-sim de emin değilim ama operatörler e sim sunmaya başladı. imeisi farklı olduğu için kullanılabilir diye düşündüm.

Fotoğraf Portfoliom = 500px:http://500px.com/MuhammetTeker
  • Şuan kullandığım xs eski usül yurtdışı kayıtlı. Bizim alamancılara getirtmiştim. Şimdi sordum kapalı kutu 600€ iphone 12 64gb var. Sizce iphone 12 ye geçmeye değer mi?
  • ezimuse kullanıcısına yanıt

Yanlış olmasın ama esim için ayrı bir imei olduğundan onun da kayıt edilmesi gerekiyor diye biliyorum. Zamanında yurtdışından alanlar çift imei olarak kaydediyordu çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yurt dışı kayıtsız iPhone 120 gün içinde kapanır.Bir yıl süre pasaporta kayıt yaptırma süresi.Fakat illa kayıtsız kullanıcan derseniz 120 normal sim 120 gün eSim ile süreyi uzatabilirsiniz.Bu arada telefonu kaydettirirken hem eSim hemde normal Sim kayıt ettirebilirsiniz.Sadece kayıt olunca telefonu kullanma hakkı veriyor.iki IMEI aynı anda tek kayıt ücreti ile yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 748749750751752
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.