Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (748. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.116.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 746747748749750
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de forumdan görüp merak ettiğimden arayıp sordum parayla da olsa böyle bir hizmet olması sevindirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: integral sabiti

Ben de forumdan görüp merak ettiğimden arayıp sordum parayla da olsa böyle bir hizmet olması sevindirdi

peki herhangi bir fiyattan bahsettiler mi batarya değişimi için?

Orijinalden alıntı: integral sabiti

xs için 450 civarı bir fiyat vardı yönlendirdikleri servisin web sitesinde

teşekkürler

@ANDROIDER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren7 -- 15 Şubat 2021; 13:32:29 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xs max cihazinda arka kamera portre cekiminde kumlanma yasayan var mi? Bu durumu nasil çözebiliriz? Arka kamera portresinde zoom yapiyor ve kumlu gosteriyor ama sadece gece ev isigindayken boyle. Gündüz cekimlerinde bir sıkıntı yok.
  • Merhaba xs max almayı düşünüyorum 14 ile nasıl çalışıyor alet yoksa sıfır 11 mi kovalamalı o fiyatlara? Kamera çok önemli değil benim için kasa kalitesini tercih etme taraftarıyım gibi.

• Merhaba arkadaşlar n11 de xs max sıfır düşünüyordum tabi indirim görürsem bu fiyattan almam da kafama takılan şey ithalatçı garanti diyor soru sordukça cevap Apple garantili değil dedi bu nasıl olabilir ? Hiç daha önce garantili iPhone ama Apple da geçmeyen telefona denk gelmedim
    Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]
    Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]

• weatherman kullanıcısına yanıt
    Adam Xs Max almayı düşünüyormuş.Sen düz Xs’den bahsetmişsin uzunca.
  • ayıp oluyor beyler A kullanıcısına yanıt
    Telefonu kılıfla kullancaksanız kasa malzemesinin ve kalitesinin bir önemi yok.Ki iPhone 11’lerin kasası da çok sağlam.Bence bu saatten sonra Xs serisinden bir telefon alınmaz.11’lerdeki kameradaki gece modu bile almak için başlı başına bir sebep olabilir.
  • Yürüyen Hoparlör kullanıcısına yanıt
    Okuma uzunsa, senli benli de konuşmayın tanımadıklarınızla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

bir de 3710 mah Güçlendirilmiş pilleri daha var onu neden düşünmediniz diye sorabilir miyim?

Ben de xs MAX sahibiyim ve yakında pil değiştireceğim dejinin performansını ben de merak ediyorum

• Merhaba arkadaşlar telefondan çok memnunum sadece bataryası can sıkıyor %90 pil sağlığı 5 saat ekran süresi alıyorum bu normal mi daha 7-8 aylık telefon ekran süresi tatmin etmiyor açıkçası sizler de ne durumda merak ettim hayırlı günler

Suan bisey yapamadim su gecirmezligi gideceğinden endiseliyim piyasada sivi toz koruma bandi var ama islerimden dolayi yapamadım yapmayı düşünüyorum. Ayrica bazi kisilerin iphone da anakarti bozdugunu gordum dejinin.

Sikayetvarda yazilar var
  • Benim ekran parlaklığında sıkıntı olmaya başladı. Parlaklık full'de olmasına rağmen özellikle güneşte neredeyse hiç bir şey göremiyorum. Bu sorunu yaşayan var mı?
  • gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız ekran korucusu yüzünde oluyor.Parlak ekran koruyucuları güneşi yansıtır.Mat ekran koruyucusu bunu yaratmaz.Genelde ucuz ekran koruyucuları parlak olur ve otomatik sensörle ekranın ışığını yukseltmez .
  • 
Sayfa: önceki 746747748749750
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.